Gebeliğe Hazırlık Adet kanaması ve ovülasyon

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Insolsun

Neyse Ki Yarın Var Umutların En Sevdiği Gün ☘️🕊️
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
986
1.124
33
32
Arkadaşlar merhabalar... 11 aylık evliyim son 2 aydır bebek düşünüyoruz fakat bundan öncesinde de adet düzensizliğim vardı şubat ayında doktora gittim muayene oldum ve yumurta tembelliğimin olduğunu 1 yıl denememize rağmen doğal yollar ile hamile kalamazsam o zaman tedaviye başlayacağını belirtti.. Bu ay ki adetim tam zamanında oldu fakat lekelenme şeklinde kahverengi bir şekilde oldu normalde 7 gün süren adetim sadece 4 gün sürdü. Tam sökülmediği için adet olmuş gibi değildi.. Bu ay için ovülasyon testine başvurdum ve gün süren lekelenmenin ardından hemen bittiği gün ovülasyon testi yaptım pozitif çıktı çok belirgin bir şekilde.. Kanamanın hemen ardından testin pozitif çıkması normal mi daha önce yaşayan varmı yorumlarınızı bekliyorum çook teşekkür ederim şimdiden 🧿❤️

Arkadaşlar merhabalar... 11 aylık evliyim son 2 aydır bebek düşünüyoruz fakat bundan öncesinde de adet düzensizliğim vardı şubat ayında doktora gittim muayene oldum ve yumurta tembelliğimin olduğunu 1 yıl denememize rağmen doğal yollar ile hamile kalamazsam o zaman tedaviye başlayacağını belirtti.. Bu ay ki adetim tam zamanında oldu fakat lekelenme şeklinde kahverengi bir şekilde oldu normalde 7 gün süren adetim sadece 4 gün sürdü. Tam sökülmediği için adet olmuş gibi değildi.. Bu ay için ovülasyon testine başvurdum ve gün süren lekelenmenin ardından hemen bittiği gün ovülasyon testi yaptım pozitif çıktı çok belirgin bir şekilde.. Kanamanın hemen ardından testin pozitif çıkması normal mi daha önce yaşayan varmı yorumlarınızı bekliyorum çook teşekkür ederim şimdiden 🧿
Canım yerleşme kanaması olabilir kan testi yapmanı öneririm 🥰

Öncelikle cevap için çok teşekkür ederim 🙏😍kanamamın devam ettiği günde test yaptım negatifti 1 gün sonrasında tekrar yaptım yine negatifti idrar testi için erken miydi acaba
Canım yerleşme kanaması olabilir kan testi yapmanı öneririm 🥰

Öncelikle cevap için çok teşekkür ederim 🙏😍kanamamın devam ettiği günde test yaptım negatifti 1 gün sonrasında tekrar yaptım yine negatifti idrar testi için erken miydi acaba
Canım geç döllenme olduysa testte hemen çıkmaz inşallah vardır bebişin 🥰

Pek umudum yok ama inşallah vardır 🙏🙏🙏

Eklentiler

• IMG_20200826_231815.webp
    IMG_20200826_231815.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 52
Canım umutlandırmak istemem ama bu şekilde hamileliğini öğrenen çok kişi olmuş ve çizgi çok net yine de asla yanlış yönlendirmeyeyşm

Arkadaşlar merhabalar... 11 aylık evliyim son 2 aydır bebek düşünüyoruz fakat bundan öncesinde de adet düzensizliğim vardı şubat ayında doktora gittim muayene oldum ve yumurta tembelliğimin olduğunu 1 yıl denememize rağmen doğal yollar ile hamile kalamazsam o zaman tedaviye başlayacağını belirtti.. Bu ay ki adetim tam zamanında oldu fakat lekelenme şeklinde kahverengi bir şekilde oldu normalde 7 gün süren adetim sadece 4 gün sürdü. Tam sökülmediği için adet olmuş gibi değildi.. Bu ay için ovülasyon testine başvurdum ve gün süren lekelenmenin ardından hemen bittiği gün ovülasyon testi yaptım pozitif çıktı çok belirgin bir şekilde.. Kanamanın hemen ardından testin pozitif çıkması normal mi daha önce yaşayan varmı yorumlarınızı bekliyorum çook teşekkür ederim şimdiden 🧿
Adet sonrası yumurtlama görülebilen bir şey hemen gebelik diyemeyiz.. Gebelik testi yapın bakalım.

Adet sonrası yumurtlama görülebilen bir şey hemen gebelik diyemeyiz.. Gebelik testi yapın bakalım.
Yok hemen gebelik demek bende istemiyorum canım sadece kanamanın kahve rengi ve az olması ve hemen ardından testin pozitif çıkması düşündürdü biraz yumurtlamam düzenli olmadığı için mi acaba diycem ama gelen kanama neydi onu anlayamadım test yaptım pazartesi günü negatifti

Canım umutlandırmak istemem ama bu şekilde hamileliğini öğrenen çok kişi olmuş ve çizgi çok net yine de asla yanlış yönlendirmeyeyşm
2 gün falan geçti testin üzerinden bi daha yapsam mı acava canım sabah ilk idrarla sen ne dersin 😊

Back
X