- 7 Temmuz 2023
- 53
- 18
- 3
- 20
- Konu Sahibi Nisanurdnz
-
kacti dediginiz iliskiniz ne zaman gerceklesti o onemli. belki psikolojik olarak oyle hissediyorsunuzdur ama emin olmak icin bi test yapin istersenizKızlar öncelikle merhaba daha 1 aylık evliyim çocuk düşünmüyoruz şuanda ama eşimle cinsel ilişki sırasında bir iki damla kaçtığını söyledi 1 aydır 2 kere söyledi bunu bana.yarin yada öbür gün âdet olmam lazım.belirtilerom hiç olmayan şeyler.
Baş dönmesi
Baş ağrısı
Kabızlık
İdrar koyu
Göğüsümun ağırlaştigini hissediyorum (kararma yok ama ucu hassas)
Çok nadir kasik ağrısı
Koku hassasiyeti
Bazen çok yiyorum bazense hiç yemiyorum midem bulanıyor sabahları ağzımın tadı yok
Eşimle neredeyse evlendigimden beri hergun ilişki yaşadık ve gerdek gecesi adetim yeni bitmişti.sizce hamile miyim????
Korunmadan korunmaya mı çalışıyorsunuz? Bu belirtiler psikolojik de olabilir regl belirtisi de olabilir kimisi de gebelik belirtisi olabilir. Test yaparak öğrenebilirsiniz.Kızlar öncelikle merhaba daha 1 aylık evliyim çocuk düşünmüyoruz şuanda ama eşimle cinsel ilişki sırasında bir iki damla kaçtığını söyledi 1 aydır 2 kere söyledi bunu bana.yarin yada öbür gün âdet olmam lazım.belirtilerom hiç olmayan şeyler.
Baş dönmesi
Baş ağrısı
Kabızlık
İdrar koyu
Çok nadir kasik ağrısı
Koku hassasiyeti
Bazen çok yiyorum bazense hiç yemiyorum midem bulanıyor sabahları ağzımın tadı yok
Eşimle neredeyse evlendigimden beri hergun ilişki yaşadık ve gerdek gecesi adetim yeni bitmişti.sizce hamile miyim????
Çocuk düşünmüyorsanız mantıken korunmanız gerekmez mi?daha 1 aylık evliyim çocuk düşünmüyoruz şuanda ama eşimle cinsel ilişki sırasında bir iki damla kaçtığını söyledi
Geri çekilme yöntemi ile korunmaya çalışıyor olabilirler. Ve korunma yöntemi değil bu. bende evlendim 1. Ayımda hamile kaldım hemen. Çok sürmedi ama 8. Haftada kalbi durdu bebeğimin.Çocuk düşünmüyorsanız mantıken korunmanız gerekmez mi?
Dediğiniz gibi bir korunma yöntemi değil bu.Geri çekilme yöntemi ile korunmaya çalışıyor olabilirler. Ve korunma yöntemi değil bu. bende evlendim 1. Ayımda hamile kaldım hemen. Çok sürmedi ama 8. Haftada kalbi durdu bebeğimin.
Mesela benim eşim hatırlamıyor bile kaçtığınıDediğiniz gibi bir korunma yöntemi değil bu.
Geri çekilme yöntemi ile dikkat etmeye çalışıyoruzÇocuk düşünmüyorsanız mantıken korunmanız gerekmez mi?
1 hafta yada bir buçuk hafta filan oluyor tam hatırlamıyorumkacti dediginiz iliskiniz ne zaman gerceklesti o onemli. belki psikolojik olarak oyle hissediyorsunuzdur ama emin olmak icin bi test yapin isterseniz
Geri çekilme maalesef bir korunma yöntemi değil, eğer çocuk düşünmüyorsan eşinle konuşup bir korunma yöntemine geçmelisinGeri çekilme yöntemi ile dikkat etmeye çalışıyoruz
Anladım çok teşekkür ederimGeri çekilme maalesef bir korunma yöntemi değil, eğer çocuk düşünmüyorsan eşinle konuşup bir korunma yöntemine geçmelisin
Anladım teşekkür ederimKorunmadan korunmaya mı çalışıyorsunuz? Bu belirtiler psikolojik de olabilir regl belirtisi de olabilir kimisi de gebelik belirtisi olabilir. Test yaparak öğrenebilirsiniz.
Böyle bir korunma yöntemi yok.Geri çekilme yöntemi ile dikkat etmeye çalışıyoruz
Kızlar öncelikle merhaba daha 1 aylık evliyim çocuk düşünmüyoruz şuanda ama eşimle cinsel ilişki sırasında bir iki damla kaçtığını söyledi 1 aydır 2 kere söyledi bunu bana.yarin yada öbür gün âdet olmam lazım.belirtilerom hiç olmayan şeyler.
Baş dönmesi
Baş ağrısı
Kabızlık
İdrar koyu
Çok nadir kasik ağrısı
Koku hassasiyeti
adete 1 hafta kala cocuk olmaz diye biliyorum ben1 hafta yada bir buçuk hafta filan oluyor tam hatırlamıyorum
İlişki yaşayalı 1 hafta oldu diyor. Adete 1 hafta kala çocuk olmadığını nerden biliyorsunuz bu kadar net cevap vermişsiniz. 1 hafta olmuş ilişki yaşayalı ve döllenme oluyor olabilir arkadaş hamile ise zaten hamile değilse adet olur hissettiğide psikolojiktir.adete 1 hafta kala cocuk olmaz diye biliyorum ben
Adetinize tam ne kadar kaldı.Kızlar öncelikle merhaba daha 1 aylık evliyim çocuk düşünmüyoruz şuanda ama eşimle cinsel ilişki sırasında bir iki damla kaçtığını söyledi 1 aydır 2 kere söyledi bunu bana.yarin yada öbür gün âdet olmam lazım.belirtilerom hiç olmayan şeyler.
Baş dönmesi
Baş ağrısı
Kabızlık
İdrar koyu
Çok nadir kasik ağrısı
Koku hassasiyeti
Bugün kanamam oldu çok az âdet gibi duruyor ama az bı kaç gün bekliycem yinede aslında aklımda böyle bir şey yoktu basım döndü filan umursamadim iki gündür takip ediyorum sadeceİlişki yaşayalı 1 hafta oldu diyor. Adete 1 hafta kala çocuk olmadığını nerden biliyorsunuz bu kadar net cevap vermişsiniz. 1 hafta olmuş ilişki yaşayalı ve döllenme oluyor olabilir arkadaş hamile ise zaten hamile değilse adet olur hissettiğide psikolojiktir.
Adetinize tam ne kadar kaldı.
Yarın olmam lazım ama bugün kanama oldu kanamam çok az şekilde geliyor ve halsiz yorgunumAdetinize tam ne kadar kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?