Adet mi olacam acaba 😔

Twinsmomm

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
266
142
18
29
Hanımlar transferimin 4.günündeyim göğüslerimde acıma başladı ve yüzümde burun çevremde kırmızı kırmızı aynı sinek ısırığı gibi şeyler çıktı haftaya adet olmam lazım benim 1 hafta öncesinden zaten göğüslerimde acıma başlar acaba adet olacağım için mi ki bu belirtiler 😩😩😩

Benim de bugün 4 günüm sakın kendinizi o belirtilerle strese koymayın bence çünkü hamilelik adet belirtileri aynı olurmuş inşallah sizinde öyle hakkımız da hayırlısı olur inşallah 🤲❤️🥰

Merhaba ben de çarşamba transfer olmuştum konuşmuştuk. Dün akşam benim de 2 tane sivilcem çıkmış ayrıca ayaklarım çok üşüyor 2 çorap giydim. Hayırlısı hakkımızda kötüye yormayalım. Benim de 26 günde bir adet olmam 16 eylülde olmam lazım 17 eylülde test dedi doktor. Hayırlısı bakalım iyi düşünelim 🤗

Merhaba ben de çarşamba transfer olmuştum konuşmuştuk. Dün akşam benim de 2 tane sivilcem çıkmış ayrıca ayaklarım çok üşüyor 2 çorap giydim. Hayırlısı hakkımızda kötüye yormayalım. Benim de 26 günde bir adet olmam 16 eylülde olmam lazım 17 eylülde test dedi doktor. Hayırlısı bakalım iyi düşünelim 🤗
Evet bendede üşüme var valla çorap terlik geziyorum

Back
X