Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben dayanamadım yaptım şimdi bıraktım testi 10 dakika sonra bakacağım ama tek çizgi zaten bir sonraki reglime 20 gün kaldı inşallah bir dahaki aya bu testler mucize olur bana
Evet 10 dakika sonra negatif sonuç bekliyordum zaten benimki regl kanamasiymis ama sevindigim tek şey demekki düşükten sonra vücudum toparlamaya başladı ve yavaş yavaş eski düzene dönüyorum eskiden 28 günde olurdum bu ay düşükten sonra 27.gunde regl olmanın sebebi vücudumun toparlamasi demekki buda iyibisi bundan sonraki süreçlerde herşey daha kolay olucagini umuyorum
Evet 10 dakika sonra negatif sonuç bekliyordum zaten benimki regl kanamasiymis ama sevindigim tek şey demekki düşükten sonra vücudum toparlamaya başladı ve yavaş yavaş eski düzene dönüyorum eskiden 28 günde olurdum bu ay düşükten sonra 27.gunde regl olmanın sebebi vücudumun toparlamasi demekki buda iyibisi bundan sonraki süreçlerde herşey daha kolay olucagini umuyorum
İnşallah canım seni bir sonraki ay müjdeli haberi verirken görürüz gelişmelerden haberdar et, Rabbim isteklerini en kısa zamanda gerçekleştirsin inşallah