- 25 Kasım 2024
- 154
- 30
- 13
- 20
- Konu Sahibi kubragocer
Sonuç belli aslında da insan istediğinden pozitif düşünüyor bugün gün içinde yapsam da olur muYarın sabah uyandığındaki ilk idrarına test yap canım, en azından belirsizlik ortadan kalkar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuç belli aslında da insan istediğinden pozitif düşünüyor bugün gün içinde yapsam da olur muYarın sabah uyandığındaki ilk idrarına test yap canım, en azından belirsizlik ortadan kalkar![]()
Ben dayanamadım yaptım şimdi bıraktım testi 10 dakika sonra bakacağım ama tek çizgi zaten bir sonraki reglime 20 gün kaldı inşallah bir dahaki aya bu testler mucize olur banaTestim bu şuan yapsam da olur mu
Umarım bir dahaki ay geriye kalan testlerimi kullanabilirim 20 25 gün sonra belki de pozitif görürümEvet 10 dakika sonra negatif sonuç bekliyordum zaten benimki regl kanamasiymis ama sevindigim tek şey demekki düşükten sonra vücudum toparlamaya başladı ve yavaş yavaş eski düzene dönüyorum eskiden 28 günde olurdum bu ay düşükten sonra 27.gunde regl olmanın sebebi vücudumun toparlamasi demekki buda iyibisi bundan sonraki süreçlerde herşey daha kolay olucagini umuyorum
İnşallah canım seni bir sonraki ay müjdeli haberi verirken görürüzSanırım yumurtlama dönemine giriyorum çamaşırımda ıslak akıntı oluyor bu günleri değerlendiricem bakalım 1 ay sonra güncellerim
Ya lekelenmem hala devam ediyor normal mi sizce yarın 8. Gün olacakAy inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede etsin tabi 2,5 yıldır evliyim istemek ne demek
Benim de 8 gün sürdü lekelenmem. Hatta 3 gün durdu, tekrar gün gün yine lekelenmem oluyor.Ya lekelenmem hala devam ediyor normal mi sizce yarın 8. Gün olacak
Gebe misinizBenim de 8 gün sürdü lekelenmem. Hatta 3 gün durdu, tekrar gün gün yine lekelenmem oluyor.
Yani gebeliğe dair hiçbir belirti yok sizin nasıl biraz açıklık getirir misiniz?Benim de 8 gün sürdü lekelenmem. Hatta 3 gün durdu, tekrar gün gün yine lekelenmem oluyor.
Ben şuan teste baktım çöpten çıkarıp ikinci çizgi çıkmış yarın resmini atacağım kafam karıştıİnşallah canım seni bir sonraki ay müjdeli haberi verirken görürüzgelişmelerden haberdar et, Rabbim isteklerini en kısa zamanda gerçekleştirsin inşallah
![]()
Bunlar pozitif miBen şuan teste baktım çöpten çıkarıp ikinci çizgi çıkmış yarın resmini atacağım kafam karıştı
Evet canım ben 5 haftalık hamileyimGebe misiniz
Canım ben ikinci çizgiyi göremedim ama belki fotoğraftan kaynaklıdır. Silik şekilde gördüysen ikinci çizgiyi, bir kaç gün sonra tekrar dene sabah ilk idrarla en doğru çıkıyorBunlar pozitif mi
Canım ben gördüm ama kaliteden dolayı yükleyince gözükmüyor ama kuruma çizgisi olduğunu düşünüyorumCanım ben ikinci çizgiyi göremedim ama belki fotoğraftan kaynaklıdır. Silik şekilde gördüysen ikinci çizgiyi, bir kaç gün sonra tekrar dene sabah ilk idrarla en doğru çıkıyor![]()
Bir de ilk 10 dakikada yoktu ondan sonra çöpe attım akşam geldiğimde baktığımda gördüm yani ne zaman çıktı bilmiyorum geçersiz diyorlarCanım ben gördüm ama kaliteden dolayı yükleyince gözükmüyor ama kuruma çizgisi olduğunu düşünüyorum
Bir de ilk 10 dakikada yoktu ondan sonra çöpe attım akşam geldiğimde baktığımda gördüm yani ne zaman çıktı bilmiyorum geçersiz diyorlar
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah burda isteyen herkesede nasip etsinEvet canım ben 5 haftalık hamileyim![]()