adet olamıyorum

raveeeennn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
170
53
18
26
selam herkese, hamile değilim şüphemde yok ama regl olamıuorum göğüslerim şiş regl gibiyim kırmızılar eksik ne yapabilirim :(

Yürüyüş ve asprin kolaylastırabilir ama yinede en doğrusu doktora gitmek. Muhtemelen bikaç güne olursunuz belirtiler o yöndeymiş

Adaçayı içmeyi dener misin? Ben olamadigim da hep o şekilde oluyordu. Eğer olmazsa mutlaka doktora görün
pcos vardı da birkaç aydır düzene bindirmiştim yine aynı şey, teşekkür ederim deneyeceğim..

pcos vardı da birkaç aydır düzene bindirmiştim yine aynı şey, teşekkür ederim deneyeceğim..
Pcos varsa adet düzensizliği hayatımızın bir gerçeği bunu kabul edelim ☺️ Bende de var bazen aylarca günü gününe olur bazen 2 ay olmam, bazen ara lekelenmeler olur öldürmezde güldürmezde denilen cinsten . Adetleriniz 38 günü falan gecmiyosa cok takmayın kafaya.. bide kilonuz varsa verin artı yürüyüş asırı etkiliyor adet düzenini ben cok faydasını gördüm zamanında.. simdi hayatım cok hareketsiz yne sapıttı

Pcos varsa adet düzensizliği hayatımızın bir gerçeği bunu kabul edelim ☺️ Bende de var bazen aylarca günü gününe olur bazen 2 ay olmam, bazen ara lekelenmeler olur öldürmezde güldürmezde denilen cinsten . Adetleriniz 38 günü falan gecmiyosa cok takmayın kafaya.. bide kilonuz varsa verin artı yürüyüş asırı etkiliyor adet düzenini ben cok faydasını gördüm zamanında.. simdi hayatım cok hareketsiz yne sapıttı
kilo yok aşırı zayıfım 38 kiloya düştüm belki bu da etkiliyordur ama dedikleriniz çok doğrı teşekkür ederim💝

kilo yok aşırı zayıfım 38 kiloya düştüm belki bu da etkiliyordur ama dedikleriniz çok doğrı teşekkür ederim💝
38 kiloya nasıl düştünüz? Depresyon falan mı yoksa yemeniz düzenli ama yine de kilo mu kaybettiniz normalde kaçtı kilonuz ve ne kadar sürede verdiniz bu kadar

38 kiloya nasıl düştünüz? Depresyon falan mı yoksa yemeniz düzenli ama yine de kilo mu kaybettiniz normalde kaçtı kilonuz ve ne kadar sürede verdiniz bu kadar
ben oldum olası 42-45 kiloydum. Son zamanlarda stres ve olumsuz bir kaç durjm benim kilo vermeme sebep oldu boyum kısa o yüzden normal duruyor

ben oldum olası 42-45 kiloydum. Son zamanlarda stres ve olumsuz bir kaç durjm benim kilo vermeme sebep oldu boyum kısa o yüzden normal duruyor
Normal durup durmaması değil canım olay. Eğer vücudunuz bir anda kilo verdiyse regl göremezsiniz. Ben bu yüzden 1 yıl regl olmadım ama kilom çok düşük değildş 🥰

Normal durup durmaması değil canım olay. Eğer vücudunuz bir anda kilo verdiyse regl göremezsiniz. Ben bu yüzden 1 yıl regl olmadım ama kilom çok düşük değildş 🥰
yok canım anlatamamışım kendimi, Boyum vucut kitle endeksim normal yani boyuma göre kilom ideal ve oldhm olası hep böyleydim pco etkiside var sanırım ondan böyle. Birde ertesi gün hapı almıştım bir kaç ay oldu da hepsi birkeşip mahvetti😔

Anladım hormonlarınıza bı baktirmaniz tavsiye ederimm. Bende yoğun bir stres yaşadıktan sonra baya kilo vermiştim ve hormonlarim bozulmuştu.. ne olur ne olmaz bir kan verin

Bol su ve papatya için yada kekik çayı söktürür hamile değilseniz ve her ay böyle olmuyorsa bir kan tahlili yaptırın stress etkilemiş olabilir

Bu arada pco olabilceğinizi söylemişsiniz bende de. Var pco kilo etkiliyordu zayıfladım birazcık adet olmaya başladım bide inositol takviye kullandım işe yarıyor sizde kullanın mutlaka eczaneden alın için 6 ayda etkisini gösterir düzenli hergün içmeniz lazım ama ..

Anladım hormonlarınıza bı baktirmaniz tavsiye ederimm. Bende yoğun bir stres yaşadıktan sonra baya kilo vermiştim ve hormonlarim bozulmuştu.. ne olur ne olmaz bir kan verin
hormonlarım normalmiş doktor hanım öyle demişti iki ay önce ancak minik minik onlarca kistim varmış, kilodan müzdaribiz işte... teşekkür ediyorum vakit ayırdığınız için.

Back
X