- 15 Aralık 2022
- 170
- 53
- 18
- 26
- Konu Sahibi raveeeennn
selam herkese, hamile değilim şüphemde yok ama regl olamıuorum göğüslerim şiş regl gibiyim kırmızılar eksik ne yapabilirim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adaçayı içmeyi dener misin? Ben olamadigim da hep o şekilde oluyordu. Eğer olmazsa mutlaka doktora görünselam herkese, hamile değilim şüphemde yok ama regl olamıuorum göğüslerim şiş regl gibiyim kırmızılar eksik ne yapabilirim![]()
pcos vardı da birkaç aydır düzene bindirmiştim yine aynı şey, teşekkür ederim deneyeceğim..Adaçayı içmeyi dener misin? Ben olamadigim da hep o şekilde oluyordu. Eğer olmazsa mutlaka doktora görün
denicem tesekkur ederimmYürüyüş ve asprin kolaylastırabilir ama yinede en doğrusu doktora gitmek. Muhtemelen bikaç güne olursunuz belirtiler o yöndeymiş
Pcos varsa adet düzensizliği hayatımızın bir gerçeği bunu kabul edelimpcos vardı da birkaç aydır düzene bindirmiştim yine aynı şey, teşekkür ederim deneyeceğim..
O zaman soğan kürüne başla iyi geldiğini söylüyorlarpcos vardı da birkaç aydır düzene bindirmiştim yine aynı şey, teşekkür ederim deneyeceğim..
ben iki ay önce denedim gerçekten de kistlerim döküldü. Çok faydasj var teşekkür ederimmO zaman soğan kürüne başla iyi geldiğini söylüyorlar![]()
kilo yok aşırı zayıfım 38 kiloya düştüm belki bu da etkiliyordur ama dedikleriniz çok doğrı teşekkür ederimPcos varsa adet düzensizliği hayatımızın bir gerçeği bunu kabul edelimBende de var bazen aylarca günü gününe olur bazen 2 ay olmam, bazen ara lekelenmeler olur öldürmezde güldürmezde denilen cinsten . Adetleriniz 38 günü falan gecmiyosa cok takmayın kafaya.. bide kilonuz varsa verin artı yürüyüş asırı etkiliyor adet düzenini ben cok faydasını gördüm zamanında.. simdi hayatım cok hareketsiz yne sapıttı
değildi son bi senedir falan düzenli, 5 ay adet olmadığımı biliyorum.Önceden adet düzenin yerinde mi idi .
38 kiloya nasıl düştünüz? Depresyon falan mı yoksa yemeniz düzenli ama yine de kilo mu kaybettiniz normalde kaçtı kilonuz ve ne kadar sürede verdiniz bu kadarkilo yok aşırı zayıfım 38 kiloya düştüm belki bu da etkiliyordur ama dedikleriniz çok doğrı teşekkür ederim![]()
Aşırı kilo kaybı adet görememeye sebep verirkilo yok aşırı zayıfım 38 kiloya düştüm belki bu da etkiliyordur ama dedikleriniz çok doğrı teşekkür ederim![]()
ben oldum olası 42-45 kiloydum. Son zamanlarda stres ve olumsuz bir kaç durjm benim kilo vermeme sebep oldu boyum kısa o yüzden normal duruyor38 kiloya nasıl düştünüz? Depresyon falan mı yoksa yemeniz düzenli ama yine de kilo mu kaybettiniz normalde kaçtı kilonuz ve ne kadar sürede verdiniz bu kadar
Normal durup durmaması değil canım olay. Eğer vücudunuz bir anda kilo verdiyse regl göremezsiniz. Ben bu yüzden 1 yıl regl olmadım ama kilom çok düşük değildşben oldum olası 42-45 kiloydum. Son zamanlarda stres ve olumsuz bir kaç durjm benim kilo vermeme sebep oldu boyum kısa o yüzden normal duruyor
yok canım anlatamamışım kendimi, Boyum vucut kitle endeksim normal yani boyuma göre kilom ideal ve oldhm olası hep böyleydim pco etkiside var sanırım ondan böyle. Birde ertesi gün hapı almıştım bir kaç ay oldu da hepsi birkeşip mahvettiNormal durup durmaması değil canım olay. Eğer vücudunuz bir anda kilo verdiyse regl göremezsiniz. Ben bu yüzden 1 yıl regl olmadım ama kilom çok düşük değildş![]()
Anladım hormonlarınıza bı baktirmaniz tavsiye ederimm. Bende yoğun bir stres yaşadıktan sonra baya kilo vermiştim ve hormonlarim bozulmuştu.. ne olur ne olmaz bir kan verinben oldum olası 42-45 kiloydum. Son zamanlarda stres ve olumsuz bir kaç durjm benim kilo vermeme sebep oldu boyum kısa o yüzden normal duruyor
hormonlarım normalmiş doktor hanım öyle demişti iki ay önce ancak minik minik onlarca kistim varmış, kilodan müzdaribiz işte... teşekkür ediyorum vakit ayırdığınız için.Anladım hormonlarınıza bı baktirmaniz tavsiye ederimm. Bende yoğun bir stres yaşadıktan sonra baya kilo vermiştim ve hormonlarim bozulmuştu.. ne olur ne olmaz bir kan verin