İyi geceler arkadaşlar
Derdimm bu adet olamıyorum 21 yaşındayım doktora gitmeme rağmen hala düzene girmedi.
Doktorum normaldir düzelir diyor fakat ben sıkıntısını çok çekiyorum
Ve en büyük sorunda bayramın 3. günü tatile gideceğim amaaaaaaa tatilde olucam bu gidişle
Söktürücü olarak ne kullanayım ne önerirsiniz? Nasıl olurum hemen tatilimin mahfolmasını istemiyorum
bu söktürücülerinde hormonlara zararı olduğunu düşünüyorum çokta masum değiller doktor neden bukadar rahat geçer falan daha somut şeyler söylmedımı yanı sebeb neymiş ileride sıkıntı olmasın
İyi geceler arkadaşlar
Derdimm bu adet olamıyorum 21 yaşındayım doktora gitmeme rağmen hala düzene girmedi.
Doktorum normaldir düzelir diyor fakat ben sıkıntısını çok çekiyorum
Ve en büyük sorunda bayramın 3. günü tatile gideceğim amaaaaaaa tatilde olucam bu gidişle
Söktürücü olarak ne kullanayım ne önerirsiniz? Nasıl olurum hemen tatilimin mahfolmasını istemiyorum
valla canım doktorum bizim aile doktoru annem olsun kardeşim falan hep ona gideriz
büyük bir sorun olmadığını hormonlardan kaynaklandığını düzeleceğini söylüyor.
Ben kistten süphelenmistim fakat kist yokmuş şükür.
Adet düzenleyiciyi iyi bir şey oalrak görmüyor onların hormonları daha fazla bozduğunu söylüyor.
Düzelecek sabret diyor sadece.. Tüm tahlillerim yapıldı herşey temiz
valla canım doktorum bizim aile doktoru annem olsun kardeşim falan hep ona gideriz
büyük bir sorun olmadığını hormonlardan kaynaklandığını düzeleceğini söylüyor.
Ben kistten süphelenmistim fakat kist yokmuş şükür.
Aile doktoru derken kadın doğum doktorumu ayrıca hormonlar basite alınacak bir rahatsızlık degil.Tiroitlerine mutlaka baktır yani guatr bak ben 6 senedir guatr hastasıyım çok şükür adetlerimde bir sorun yok ama çevremde guatr hastalıgı olanlar var ve adetleri düzenli degil yani hormonlardan kaynaklanıyor eger hormonlarınızda sorun varsa ileride yüzünüzde ve vucudunuzun diger bölgelerinde tüylenme olaylarıyla karşı karşıya kalırsınız.
doktorunuzun kesin bir şey söylemesi gerekiyor sebep ne yani ? ergenliğe yeni girmiş 12 13 yaşında yeni adet görmüş biri değilsinizki ilk 1 2 yıl düzensizlik normal ama 21 yaşındaki bir insanın adetlerinin düzenli olması lazım bununla ilgili düzgün bir doktora gidin bence bunun bir çok nedeni olabilir çok zayıflık yada şişmanlık dahil