- 11 Mart 2016
- 299
- 129
- 18
- Konu Sahibi Cennetim13
-
Adetin ne kadar geçti canım?Kızlar lütfen yArdım ben zaten geçenlerde bunun üzerine konu açtım kan verdim bu gün gene 2,85 çıktı doktor hamile değilsin dedi kahverengi lekeler de sarı ya döndü sizce Neden böyle oldu kullanmam gereken ilaç var daha once fitil verdi Dr iltihabım içi adet bittikten sonra kullan dedi sizce şimdi kullanmalı miyim gebelik söz konusu olamaz öyle değilmi lütfen yardım edi.n
adet değilim canım kahverengi leke gördüm sonra da sarıya döndü dedimAdetsen şuan hamile olamazsın ki zaten canım. Yumurtan yeni çatlamış adet olmuşsun doktor ne dediyse onu yap ama şunu çok iyi biliyoruz ki şuan adetsen hamile olma ihtimalin yok ..
4 gün canımAdetin ne kadar geçti canım?
Pazartesi tekrar kan testi yaptır yükselme yoksa ilaçları kullan tatlım..4 gün canım
kahverengi leke görüyordun oda sarıay döndü canm4 gün canım
inan test yapmaktan o kadar yoruldum kiPazartesi tekrar kan testi yaptır yükselme yoksa ilaçları kullan tatlım..
cuma günü verdim kan tahlili 2,90çıktı iki gün sonra ver dedi bu günde gittim verdim oda 2,85 çıktıPazartesi tekrar kan testi yaptır yükselme yoksa ilaçları kullan tatlım..
Geç döllenme olduysa diye dedim canım..bakmakta fayda var...inan test yapmaktan o kadar yoruldum ki
Doktor adetten sonra kısmından öyle anladım canım kusura bakma eğer şüphen varsa ilaç kullanma bekle biraz geç döllenme de olabilir Rabbim gönlündekini nasip etsinadet değilim canım kahverengi leke gördüm sonra da sarıya döndü dedim
Tutunmaya çalışan bir gebelikte olabilir kimyasalda olabilir canım..bence pazartesi tekrar ver ona göre ilaç kullanır yada kendi doktoruna görünürsün..cuma günü verdim kan tahlili 2,90çıktı iki gün sonra ver dedi bu günde gittim verdim oda 2,85 çıktı
öyle yaparım artık canımTutunmaya çalışan bir gebelikte olabilir kimyasalda olabilir canım..bence pazartesi tekrar ver ona göre ilaç kullanır yada kendi doktoruna görünürsün..
Tutunmaya çalışan bir gebelikte olabilir kimyasalda olabilir canım..bence pazartesi tekrar ver ona göre ilaç kullanır yada kendi doktoruna görünürsün..
Canım bir arkadaşta yine böyle değer bi indi bi yükseldi şimdi yükselmeleri normal kese görmeyi bekliyordu..pazartesiye ne kalmış..içi rahat eder..2 gunde yükselmesi gerekmez miydi ki bilemedim :'(
Sen naptın tatlım varmı sende bir gelişme?2 gunde yükselmesi gerekmez miydi ki bilemedim :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?