adet öncesi kahverengi akıntı

melisdeniz

ıkı erkek annesı :)
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
17.131
11
733
Diğer
arkdaşlarr benim adetime 5 ğün felan var....kasım 5nde adet oldum şimdide bi 4,5 ğün var tahminen.........ama benden büğün kahverengi lekelenmeler geliyor...kasıklarımda agrııı
bilğisi olan varmı neden olur acaba bu durum adetim yakınmı yoksa başka bişe olabilirmi
yardımcı olacaklar varmıı:44:acilll

Son düzenleme:
benim hamile kaldığım ay bu şeklde olmuştu adet günümden 4-5 gün önce kahverengi çok küçük miktarda leke gelmişti.tam adet günümde test yapıp hamile olduğumu öğrenmiştim.Ayrıca kasık ağrısı yaşayan da oluyor hamileliğin ilk belirtilerinde.Hayırlısı olsun hakkında

ozamn hamileleik belirtiside olabilirmi diyosun ....şimdi test yapsam acaba silikte olsa çıkarmıkiii...benimde küçük bi miktarda ama açık kahve gibi rengii.. kasıgımdada adette olcam gibi agrım var....çenemde sivilce felan çıkıyor...tam bagalayamadım...hayırlısı olsun saolanım cevap içinnn

Canım bence hemen kan testi yaptır. Aynı durum ekimde başıma geldi. Ben hamile çıktım. İdrar testim negatifti ama kanda çıktı. Ancak dış gebelikti benim gebleliğim. Bence bir an önce kan testi yaptır. Ve 1 hafta kadar kan değeri artışlarını kontrol ettir..

canım saol bcg testi demii verdim yarın sonuç çıkar galiabaaa....belii olurr heralde....
hayırlısı olsun saoalsın çok aydınaltıcı oldu bbak buu

slm kızlar
benimde her ay adetimin başında ve sonunda kahverengi lekelenmeler oluyor.bilgisi olan varmı normal bir durum mu sizce?

melisdeniz
kimyasal gebelik geçiryor olabilirsin..
benim iki düşüğümde öyle oldu..hafif hafif lekelenme...
aynı senin dediğin gibi adete dört beş gün kala..
ve adet günü normal adet gibi temizlendi..
zaten bir gebelik yok sadece döllenme oluyor,
kimyasal gebelik olduğunu biliyorum çünkü lekelenmelerden sonra kan testi yaptırdım
o kadar sinsi bir düşük ki resmen adet olarak temizleniyor rahim..

hımm şuanda öğrendim ki kan testinde negatif çıkmış..
olsun hepsi aynı olacak diye birşey yok..
belki böyle birşey gelirse başına bilgin olur..

aslında adet olmadan önce çok korktummkurdalem çünküü adetime 4,5var daha..sonra
olcak gibi deill kan testi verdim....hcg ordan degerim çok düşük çıktı negatif ti...idrarda aynı çıkınca olmadıgını anladım,,,sonrasındada oldumm cnm...

valla canım bende her ay hastalanmadan önce oluyo bir gün sonra da hastalanıyorum hamilelik falan da geçirmedim hiç, bence bu gayet normal. aslında o kahverengi de değil de çok koyu böyle kan lekesi gibi... biz direk kahverengi diye düşünüyor, görüyoruz

melisim naber kusumm nasılsın bende çok şükür hamileyim darısıda sana olsun inşallah canım arkadasım benimmm dualarım seninleee

inş gelemzz umarımm kimyasalda olsaa zorr
ama biğin için çok saoll aklımdaa

biz kadınların başına herşey gelebilir umarım başına böyle birşey gelmez tabi sadece aydınlatmak istedim hayırlı günler..

melisim naber kusumm nasılsın bende çok şükür hamileyim darısıda sana olsun inşallah canım arkadasım benimmm dualarım seninleee

sizede hayırlı evlat nasip etsin Allah.umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…