- Konu Sahibi melisdeniz
-
benim hamile kaldığım ay bu şeklde olmuştu adet günümden 4-5 gün önce kahverengi çok küçük miktarda leke gelmişti.tam adet günümde test yapıp hamile olduğumu öğrenmiştim.Ayrıca kasık ağrısı yaşayan da oluyor hamileliğin ilk belirtilerinde.Hayırlısı olsun hakkında
Canım bence hemen kan testi yaptır. Aynı durum ekimde başıma geldi. Ben hamile çıktım. İdrar testim negatifti ama kanda çıktı. Ancak dış gebelikti benim gebleliğim. Bence bir an önce kan testi yaptır. Ve 1 hafta kadar kan değeri artışlarını kontrol ettir..
ne demek.. Umarım gebesindir ve sağlıklıdır bebeğin.. Güzel haberler alman dileğiyle
slm kızlar
benimde her ay adetimin başında ve sonunda kahverengi lekelenmeler oluyor.bilgisi olan varmı normal bir durum mu sizce?
aslında adet olmadan önce çok korktummkurdalem çünküü adetime 4,5var daha..sonramelisdeniz
kimyasal gebelik geçiryor olabilirsin..
benim iki düşüğümde öyle oldu..hafif hafif lekelenme...
aynı senin dediğin gibi adete dört beş gün kala..
ve adet günü normal adet gibi temizlendi..
zaten bir gebelik yok sadece döllenme oluyor,
kimyasal gebelik olduğunu biliyorum çünkü lekelenmelerden sonra kan testi yaptırdım
o kadar sinsi bir düşük ki resmen adet olarak temizleniyor rahim..
hımm şuanda öğrendim ki kan testinde negatif çıkmış..
olsun hepsi aynı olacak diye birşey yok..
belki böyle birşey gelirse başına bilgin olur..
inş gelemzz umarımm kimyasalda olsaa zorr
ama biğin için çok saoll aklımdaa
melisim naber kusumm nasılsın bende çok şükür hamileyim darısıda sana olsun inşallah canım arkadasım benimmm dualarım seninleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?