- Konu Sahibi melisdeniz
-
valla canım bende her ay hastalanmadan önce oluyo bir gün sonra da hastalanıyorum hamilelik falan da geçirmedim hiç, bence bu gayet normal. aslında o kahverengi de değil de çok koyu böyle kan lekesi gibi... biz direk kahverengi diye düşünüyor, görüyoruz
melisim naber kusumm nasılsın bende çok şükür hamileyim darısıda sana olsun inşallah canım arkadasım benimmm dualarım seninleee
biz kadınların başına herşey gelebilir umarım başına böyle birşey gelmez tabi sadece aydınlatmak istedim hayırlı günler..
çok saol kurdalem bilğin için öenmliydi buu fikirr ben zaten öneriler için yazmıştım konumuu
mutlaka aklımda olcak cnmm...:97:
biz kadınların başına herşey gelebilir umarım başına böyle birşey gelmez tabi sadece aydınlatmak istedim hayırlı günler..
çok saol kurdalem bilğin için öenmliydi buu fikirr ben zaten öneriler için yazmıştım konumuu
mutlaka aklımda olcak cnmm...:97:
rica ederim cnm nedemek
keşke daha çok şeyler yazabilsem:))
Allah hepimizin yüzüne gülsün inşallah
rica ederim cnm nedemek
keşke daha çok şeyler yazabilsem:))
Allah hepimizin yüzüne gülsün inşallah
inş öyle olurr...bu yeni gelecek yıl bizide hayrıla görürr umarım
sende bebek yok demiii cnm,,kaç yaşındasın uamrrımm herşey gönlünce olsun
oy oy oyyy çok ama çokkkkkkkk sevindimmm can tanemm hayılrı olsunn kzızın olcak bak görrrr
sizede hayırlı evlat nasip etsin Allah.umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz..
chery bende normalde hiç olmuyodu öyle..lekelermeler felan sadece adetime biğün kala işte normal kırmızız renkli akıntı işte geliyor sonradında renglin oluyodum..ondan merek ettim işte.....ama beklenen adete yakınd aoluyormuş böyle lekelrrr
çok tesekkür ederim kurdelacım darısıda size olsun inşallah tatlım benim bende ne zamandır istiyodum bekliyodum geldi cok sükür melegim ama kızlarr eger gercekten mutlaka iyi bi doktora gitmenizi şiddetle tavsiye ederim cünkü bende bişi yok olur diodum her ay hüsran sonra burda arastırdım en iyi doktoru buldum ilk gittim yumurta takibi yaptı yumurtam tembel cıktı sonra klomen verdi kullandım ve bu ay hamile kaldım inşallah darısıda size olsun dualarım hep sizinle inanınki..
melisdeniz henüz yok.artık hala yok desem daha güzel olur:))
23 bitti cnm senin??
sen ne kadardır istiyorsun bebiş?
hayırlısı olsun inşallah canım benim darısıda isteyen herkese olsunnn inşallahhhhh
tabii ama ben gitim meloşum bişe yoktu yumurtlamam normaldii...düzenli herşey ama hapımı bıraktım yasmin korunmayıı du bakalaım anca galiba..çok tesekkür ederim kurdelacım darısıda size olsun inşallah tatlım benim bende ne zamandır istiyodum bekliyodum geldi cok sükür melegim ama kızlarr eger gercekten mutlaka iyi bi doktora gitmenizi şiddetle tavsiye ederim cünkü bende bişi yok olur diodum her ay hüsran sonra burda arastırdım en iyi doktoru buldum ilk gittim yumurta takibi yaptı yumurtam tembel cıktı sonra klomen verdi kullandım ve bu ay hamile kaldım inşallah darısıda size olsun dualarım hep sizinle inanınki..
olsun tatlımmmm umarımmm umarııımmm bir gün bu lekelenmen bebiş habercisi olurrr
lekelnmeler normal olarak bazı kadınlarda görülebiliyor. adetten bikaçgün önce başlıyosa luteal faz yetmezliği, kadın hastalıkları(enfeksiyon), endometriozis vs. olabiliyor. bir jinekoloğa gidip tahlil-usg baktırmakta fayda var.
bende geçen yıl şubat ayında bi düşüğüm olduu kalbii durmuş yaaanne adayı melike:) ne kadar zamandır deneyip hüsran oldu cnm sana?benim kayda değer keseyi gördükten sonra bir düşüğüm oldu onun üzerinden şuan tam iki sene geçmiş
bende dr arıyorum.sen önceki gittiğin drlardan ne cevap alıyordun peki?diğerleri sana yumurta takibi uygulamadı mı?
melikecim cvplarını dört gözle bekliyorum bana bi yol göster.(.pko var bendede adetlerim düzenli çok şükür ilkinde hemen olmuştu ama artık yok))
inşallah bir yılı doldurmadan hamile kalırsın cnm.kurdalem bendede henüz yok:))
ben 82liyim işte:)
bende 1yıla yaklaştı galibaa istemem cnm ya oplursa bna yaz tamamı.....burdan konuşalım..
ay inş olur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?