adet öncesi kahverengi akıntı

chery bende normalde hiç olmuyodu öyle..lekelermeler felan sadece adetime biğün kala işte normal kırmızız renkli akıntı işte geliyor sonradında renglin oluyodum..ondan merek ettim işte.....ama beklenen adete yakınd aoluyormuş böyle lekelrrr

burda fikirlerimiziz paylaşıyoruzz gebe kalmayı isteyenler öncesinde ne oluyor hamileleik belirtisimi yoksa beklenene adet günümü diye..

ben fikir ve önerilere açıgım saolun kızlarr

melisdeniz henüz yok.artık hala yok desem daha güzel olur:))
23 bitti cnm senin??
sen ne kadardır istiyorsun bebiş?

çok tesekkür ederim kurdelacım darısıda size olsun inşallah tatlım benim bende ne zamandır istiyodum bekliyodum geldi cok sükür melegim ama kızlarr eger gercekten mutlaka iyi bi doktora gitmenizi şiddetle tavsiye ederim cünkü bende bişi yok olur diodum her ay hüsran sonra burda arastırdım en iyi doktoru buldum ilk gittim yumurta takibi yaptı yumurtam tembel cıktı sonra klomen verdi kullandım ve bu ay hamile kaldım inşallah darısıda size olsun dualarım hep sizinle inanınki..

olsun tatlımmmm umarımmm umarııımmm bir gün bu lekelenmen bebiş habercisi olurrr

anne adayı melike:) ne kadar zamandır deneyip hüsran oldu cnm sana?benim kayda değer keseyi gördükten sonra bir düşüğüm oldu onun üzerinden şuan tam iki sene geçmiş
bende dr arıyorum.sen önceki gittiğin drlardan ne cevap alıyordun peki?diğerleri sana yumurta takibi uygulamadı mı?
melikecim cvplarını dört gözle bekliyorum bana bi yol göster.(.pko var bendede adetlerim düzenli çok şükür ilkinde hemen olmuştu ama artık yok))

lekelnmeler normal olarak bazı kadınlarda görülebiliyor. adetten bikaçgün önce başlıyosa luteal faz yetmezliği, kadın hastalıkları(enfeksiyon), endometriozis vs. olabiliyor. bir jinekoloğa gidip tahlil-usg baktırmakta fayda var.

melisdeniz henüz yok.artık hala yok desem daha güzel olur:))
23 bitti cnm senin??
sen ne kadardır istiyorsun bebiş?

kurdalem bendede henüz yok:))

ben 82liyim işte:)
bende 1yıla yaklaştı galibaa istemem cnm ya oplursa bna yaz tamamı.....burdan konuşalım..

ay inş olur artık

tabii ama ben gitim meloşum bişe yoktu yumurtlamam normaldii...düzenli herşey ama hapımı bıraktım yasmin korunmayıı du bakalaım anca galiba..

ama tavsiyen görülmeye deger

aslında biraz bekledim atlanta zamn geçsin gbeelilkmii diye sonra aradım ranadevu alıp hastaneye gitim...baktılarr usg,trnas bide tek bi tüp verdi krem gibi onu uyugula dedii..altan işteebide kültür aldı işte.....dogru ihmal etmemk lazımmm

bende geçen yıl şubat ayında bi düşüğüm olduu kalbii durmuş yaasonra korunduk 2 aydır içmiyorum hapmıı bakalşım..

kurdalem bendede henüz yok:))

ben 82liyim işte:)
bende 1yıla yaklaştı galibaa istemem cnm ya oplursa bna yaz tamamı.....burdan konuşalım..

ay inş olur artık
inşallah bir yılı doldurmadan hamile kalırsın cnm.
olursa yazmazmıyım hemennn..:)
sende bana yaz ama:)
düşüğün için üzüldüm geçmiş olsun
yeni yıl hepimize uğurlu gelsin
bol bol sağlık mutluluk huzur bereket getirsin inşallALLAHHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…