adet öncesi kahverengi akıntı

ben umutluyumm bak kız olacak artık sıra bizdedir umarım...ocaktan sonraa belkimde hamiş haberleri veririzz kurdelem....

yazarım burdan tabikiiii inş..sen kaç yıldır istiyodun peki

ben umutluyumm bak kız olacak artık sıra bizdedir umarım...ocaktan sonraa belkimde hamiş haberleri veririzz kurdelem....

yazarım burdan tabikiiii inş..sen kaç yıldır istiyodun peki

melisdeniz
iki senedir istiyorum ve hep yeni yılda inşallah olur dedim ama malesef
ALLAH büyükk cnm belki bu sene inşallah

inşallah 2011 yılının anne adaylarından iki taneside senle ben oluruz cnm..
hadi bakalımmmmm

melisdeniz arkadaşlar bir bir hamiş haberlerini veriyor yaa
bizde müjdemizi verecek miyiz acaba bir gün

melisdeniz nerelerdesin kader arkadaşım
geldim geldimm kaderdaşımm bikaç gündür giremedim buryaaa

kurdelem bence bizde verce o haberi bak görrrr içime dogdu burdan bizde paylaşcaz berraberr hazılıkara başlıyoruz iştee

canım ben o kahverengi akıntıları 5-6 aydır yasıyorum. nedenide bir türlü bulamadık hormon testı yaptırdım muayne oldum ama temız cıktı cok sukur. asırı stres yaptım neden bır sorunmu var dıye 3 gun onceden gelen kahverengı stresle bazen 5 gun onceden gelmeye basladı. bu ay cok sukur gelmedı gıbı dıyebılırım kafama takmadım bebeğe odaklandım.
yanı strestende olmus olabılır senın yada ustumus olabılırsın. ama ıcının rahat etmesı ıcın bı doktora gıt ıstersen. allah sıfa versın ınsallahh.
bu arada sanırım burda yazanlarda bebek istiyor. bende çok istiyorum bu ay denemeye başlıycaz kısmetse. inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize.

Son düzenleme:

kelebekli kuzu hoşgeldin canım sefa getirdin burya glenelrde bebk istiyolar bende daill cnm...

sende bize katıl birlikte habe verlim neler yapıyruz hangi günleri bekliyroruz
testelrimizi yaparken heycanla burdan paylaşalımm bende geçen ay bu durumu yaşadım açıkcası önce yerleşme lekelemesi dedimm ama tes yapınca öyle olmadıgnı anladım((hayırlsı olsun...napalım kısmet deilmşş bu aya aralıkta ne olcak bakalım

ay cnm başınız sağolsun.
Allah kalanlara ömür versin.
yaşlımıydı ananen neden öldü peki??

saol kurdelem..82 yaşlı ama dinçti,

bizle gezmeye bile gelridi yaahastaneye kontroleri vardı gitii

kan degelri kötü çıkmış,,sarılık demişler 2 ssat sonra aniden öldüüü yaa

saol kurdelem..82 yaşlı ama dinçti,

bizle gezmeye bile gelridi yaahastaneye kontroleri vardı gitii

kan degelri kötü çıkmış,,sarılık demişler 2 ssat sonra aniden öldüüü yaa

yaa inanmıyorum mekanı cennet olsun.
üzülme ne olur hepimizin son durağı ora
ne gelir elden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…