Adet Öncesi mi Yoksa Hamilelik belirtisi mi yardım edin lütfen

hilal nur ergen

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2024
70
15
8
25
Merhaba döngüm 34 gün sürüyor pocusum var adetim 7 gün sürüyor mayısın 30 Mayıs adet başlangıcımdı, 14 Haziran yumurtlama başlangıcım idi. Şuan Adetime 5 gün var ve 1 haftadır karnımda sağ ve sol iki taraflı ağrılarım arttı. Belimde acaip bir ağrı var halsizlik çok hep uykum geliyor, oturduğum yerde bile kasık ağrılarım çok yatarken de aynı. Test yapmalımıyım sizce çıkar mı? Yoksa adet günüm geçerse o zaman mı yapmalıyım ? Yani idrarda adete 5 gün kala hamilelik varsa belli olur mu sizce ?

Merhaba döngüm 34 gün sürüyor pocusum var adetim 7 gün sürüyor mayısın 30 Mayıs adet başlangıcımdı, 14 Haziran yumurtlama başlangıcım idi. Şuan Adetime 5 gün var ve 1 haftadır karnımda sağ ve sol iki taraflı ağrılarım arttı. Belimde acaip bir ağrı var halsizlik çok hep uykum geliyor, oturduğum yerde bile kasık ağrılarım çok yatarken de aynı. Test yapmalımıyım sizce çıkar mı? Yoksa adet günüm geçerse o zaman mı yapmalıyım ? Yani idrarda adete 5 gün kala hamilelik varsa belli olur mu sizce ?
Her gebelikte aynı mı bilemiyorum ama ben adetime 4 gün kala prodoctor erken gebelik testinde silik çizgiyle öğrenmiştim bi deneyin en azından sabah ilk idrarla yapın testi

Pyro clinic den hem kaset hemde erken gebelik testi sipariş verdim gögüslerim acaip ağrıyor sızlıor bi şişkinlik de var anlayamadım testleri bekliyorum şimdi en güvenilir bu marka diye araştırdım inşallah umduğum gibi olur
İnşallah Allah gönlünüzdekini hayırlı kılıp nasip etsin 🥰umarım çift çizgiyi görürsünüz🥰💐🙏🏻

Az önce yaptım testi ama bilemedim ya görünüormu

Eklentiler

• 1000012971.webp
    1000012971.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 269
  • 1000012972.webp
    1000012972.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 269
  • 1000012966.webp
    1000012966.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 268
Belirtiler benziyor evet test değil de direkt kan vermeniz daha iyi olur bence :) yine de siz bilirsiniz önce test diyorsanız erken gebelik testinde çıkma ihtimali yüksek şu süreçte

Belirtiler benziyor evet test değil de direkt kan vermeniz daha iyi olur bence :) yine de siz bilirsiniz önce test diyorsanız erken gebelik testinde çıkma ihtimali yüksek şu süreçte
Tekrarladiniz mi acaba testinizi merak ediyorum benimde benzer belirtilerim var test yaptim negatif bat gunume 6 gun kasiklarim ve belim cok agriyo yzuum sivilcelendi adet gunume yakin hic boyle bjsey yasamadim

arkadaslar merhaba kasık agrım geçti sanmıştım 3 4 gün bişi olmadı ama dün geceden beri bi kasık agrım var regli yaklaşıyo takvimime göre 8 gün var gösteriyo bunu şimdi regliye mi bağlamam lazım bilemedim dostlar bi kere test yaptım geçen hafta ama oda artı med ti pozitif çıktı ama inanmak istemedim sallamadım o yüzden ve ayrıyeten meme hassasiyetim var çok agrı gibi değil ama dokundukça can acıtıyo ara ara

arkadaslar merhaba kasık agrım geçti sanmıştım 3 4 gün bişi olmadı ama dün geceden beri bi kasık agrım var regli yaklaşıyo takvimime göre 8 gün var gösteriyo bunu şimdi regliye mi bağlamam lazım bilemedim dostlar bi kere test yaptım geçen hafta ama oda artı med ti pozitif çıktı ama inanmak istemedim sallamadım o yüzden ve ayrıyeten meme hassasiyetim var çok agrı gibi değil ama dokundukça can acıtıyo ara ara
Benimde öyle oluyor ama gebelik olmadı benim :(

Artimed ne yazikki yalanci pozitiflik veriyor bende yapmistim iki tane hemde ikisi de pozitifti iki ay once simdi awox aldim en dogru sonuc verebilen o cunku tavsiye ederim sana da

Benimde öyle oluyor ama gebelik olmadı benim :(
Hayirlisi olsun canim insallah bidahaki ay olursun gecen ay bende erkenden regl oldum iki hafta once lekelenmem basladi 4 gün kadar surdu daha sonra regl oldum simdi de lekelenmem geçti gibi ama gene de umitlenmiyorum regl tarihimi bekliyorum hayirlisi olsun hakkimizda

Back
X