Adet Öncesi mi Yoksa Hamilelik belirtisi mi yardım edin lütfen

hilal nur ergen

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2024
68
15
8
25
Merhaba döngüm 34 gün sürüyor pocusum var adetim 7 gün sürüyor mayısın 30 Mayıs adet başlangıcımdı, 14 Haziran yumurtlama başlangıcım idi. Şuan Adetime 5 gün var ve 1 haftadır karnımda sağ ve sol iki taraflı ağrılarım arttı. Belimde acaip bir ağrı var halsizlik çok hep uykum geliyor, oturduğum yerde bile kasık ağrılarım çok yatarken de aynı. Test yapmalımıyım sizce çıkar mı? Yoksa adet günüm geçerse o zaman mı yapmalıyım ? Yani idrarda adete 5 gün kala hamilelik varsa belli olur mu sizce ?

Merhaba döngüm 34 gün sürüyor pocusum var adetim 7 gün sürüyor mayısın 30 Mayıs adet başlangıcımdı, 14 Haziran yumurtlama başlangıcım idi. Şuan Adetime 5 gün var ve 1 haftadır karnımda sağ ve sol iki taraflı ağrılarım arttı. Belimde acaip bir ağrı var halsizlik çok hep uykum geliyor, oturduğum yerde bile kasık ağrılarım çok yatarken de aynı. Test yapmalımıyım sizce çıkar mı? Yoksa adet günüm geçerse o zaman mı yapmalıyım ? Yani idrarda adete 5 gün kala hamilelik varsa belli olur mu sizce ?
Her gebelikte aynı mı bilemiyorum ama ben adetime 4 gün kala prodoctor erken gebelik testinde silik çizgiyle öğrenmiştim bi deneyin en azından sabah ilk idrarla yapın testi

Pyro clinic den hem kaset hemde erken gebelik testi sipariş verdim gögüslerim acaip ağrıyor sızlıor bi şişkinlik de var anlayamadım testleri bekliyorum şimdi en güvenilir bu marka diye araştırdım inşallah umduğum gibi olur
İnşallah Allah gönlünüzdekini hayırlı kılıp nasip etsin 🥰umarım çift çizgiyi görürsünüz🥰💐🙏🏻

Az önce yaptım testi ama bilemedim ya görünüormu

Eklentiler

• 1000012971.webp
    1000012971.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 28
  • 1000012972.webp
    1000012972.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 27
  • 1000012966.webp
    1000012966.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 28
Back