Gebelik olabilir benim de böyleydi hamileyimAdete 3 gün kala ovulasyon testinde t çizgisinin koyu olmasının nedeni nedir?Lütfen bilgisi olan cevap verirse çok memnun olurum
İnş öyledir bakalım bekleyip görecez.hayırlı haber alırsam sizlerle paylaşırım.Gebelik olabilir benim de böyleydi hamileyim
Gebelik olabilir canım :)
OlabilirKızlar bende de böyle gebelik olabilir mi acaba
İnş ikimizde ve tüm isteyenlerde vardırKızlar bende de böyle gebelik olabilir mi acaba
bana sende var gibi geldi güzel haberlerle gel inşallah ben umarım güzel haberlerle gelirimİnş ikimizde ve tüm isteyenlerde vardır
Gebelik testiniz varsa yarın yapın bir taneBu şekilde çıkmaya devam ediyor arkadaşlar
Geçen ay bat tarihimde t çizgisi cden koyu çıkmamıştı.bu ay tamamen koyu çıkıyor eğer bir ihtimal varsa sizde gebelik olabilir.ihtimal yok demişsiniz ama hayırlısı olsunBende de t koyu ama gebelik olduğunu düşünmüyorum. İki gün önce çok silikti, dün daha koyu bu gün de c kadar koyu. Yani gittikce koyulaşıyor. Bat tarihim yarın. Ama dediğim gibi gebelik ihtimali yok bende
İnanın umutlanmak istemiyorum test alıp hüsrana uğramak çok kötü.bir kaç gün daha bekleyeceğim.Gebelik testiniz varsa yarın yapın bir tane
Siz bilirsiniz tabi ama test yapmadan da kesin olarak bilemeyiz regliniz geçerse birkaç gün yapın benceİnanın umutlanmak istemiyorum test alıp hüsrana uğramak çok kötü.bir kaç gün daha bekleyeceğim.
Ümitlenip hüsrana uğramaktansa ümitlenmemek iyi ama elde değil ) bende zaten çok koyu çıkmıyor o yüzden gebelik olduğunu düşünmüyorum. İnşallah sizde vardırGeçen ay bat tarihimde t çizgisi cden koyu çıkmamıştı.bu ay tamamen koyu çıkıyor eğer bir ihtimal varsa sizde gebelik olabilir.ihtimal yok demişsiniz ama hayırlısı olsun
İkinci kez yumurtlama olmuş olabilirArkadaşlar ben hala adet olmadım bugün 33.günüm son elimdeki ovulasyon da dün şu şekilde çıktı.bazıları normal diyor böyle çıkması gebelik testi için 2 gün daha bekleyeyim diyorum sizce
6gündür böyle çıkıyor acaba 2.kez mi yumurtladım.İkinci kez yumurtlama olmuş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?