Hayırlısıyla inş canım sonuç ne olursa olsun haber vereceğim.Sonucu haber ver canım inşallah hamilesindir
Çok sevindim kuzuuum ben emin gibiydim zaten çok şükür yanılmadık sağlıkla doğsun inşallahArkadaşlar ben gebelik testi yaptım pozitif çıktı.demek ki ovulasyon da t çizgisi çok koyu çıkarsa gebelik olabiliyormuş.doktora gidecem inş herşey normaldir korkuyorum biraz önceden yaşadıklarımdan dolayı.Rabbim şu mübarek günlerde hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinHepinize çok dua ediyorum oruçta tutuyordum oruçlunun duası kabul edermiş Rabbim Sizlerde bol dua edin en hayırlı zamanda Rabbim nasip etsin inş
Canım çok dua ediyorum hepimizeÇok sevindim kuzuuum ben emin gibiydim zaten çok şükür yanılmadık sağlıkla doğsun inşallahben de yumurtlamayı bekliyorum hala dua et olur mu bana da inşallah sağlıklı bebiş gelsin diye doğru dua çok önemli kendin için de sağlıklı demeyi unutma dualarında benim bir kaybım var çok zor çok haziranda doğacaktı bu ay da olmazsa nasıl atlatıcam haziranı bilemiyorum allah yardımcımız olsun
Ben de kullanıyorum canım birsürü şey vermişti doktorum çok teşekkür ederimCanım çok dua ediyorum hepimizeİçini ferah tut çok takmamaya çalış.Rabbim sağlıklı hayırlı zaman da nasip etsin Ben bir vitamin kullandım doktorum verdi istersen bak sen de pahalı ama napalım.Doktoruna danış istersen
Doktorumla konuştum Çarşamba günü gidip verecem.Beklemek istiyorum 2gün daha belki gittiğimde keseyi görür inş.Ben de kullanıyorum canım birsürü şey vermişti doktorum çok teşekkür ederimne zaman kan vereceksin?
Haklısın kuzum yine de bi ptesi bi çarş verip artışa da bakabilirsin sen bilirsin hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallahDoktorumla konuştum Çarşamba günü gidip verecem.Beklemek istiyorum 2gün daha belki gittiğimde keseyi görür inş.
Daha önce dış gebelik ve kimyasal gebelik geçirmiştim ondan acele etmek istemiyorum
Aynen canım benim kimyasalım da öyle oldu.sağlıklı gebeliklerimiz olur inşHaklısın kuzum yine de bi ptesi bi çarş verip artışa da bakabilirsin sen bilirsin hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallahçok zor benim de 8 haftalık kalbi durmuştu bir kere de kimyasal gebelik oldu ama çok erken farketmiştim negatife döndü ve adet gibi oldu...
İnşallah kuzum sağlıklı olsun böyle güzel haberler alınca seviniyorum bana da umut oluyorAynen canım benim kimyasalım da öyle oldu.sağlıklı gebeliklerimiz olur inş
Canım ben bugün doktora gittim.çok şükür keseyi gördük şimdi kalp atışı için bekliyorum.Rabbim herkese sağlıklı evlat nasip etsinİnşallah kuzum sağlıklı olsun böyle güzel haberler alınca seviniyorum bana da umut oluyor
Amiiiin canım çoookk sevindim çok güzel haber sağlıkla doğsun bebişinCanım ben bugün doktora gittim.çok şükür keseyi gördük şimdi kalp atışı için bekliyorum.Rabbim herkese sağlıklı evlat nasip etsin
Amin canım benim senden hayırlı haber alırız inşAmiiiin canım çoookk sevindim çok güzel haber sağlıkla doğsun bebişin
Amiiin çok teşekkür ederim güzel kalpli arkadaşım ben de sana ediyorum sağlıklı olsun bebişinAmin canım benim senden hayırlı haber alırız inşDua ediyorum tüm isteyenlere
Benimde adete 2-3 gün kala ovülasyon testi yaptım böyleydi pozitif görünce gebelik testi yaptım hamileymişim:)Adete 3 gün kala ovulasyon testinde t çizgisinin koyu olmasının nedeni nedir?Lütfen bilgisi olan cevap verirse çok memnun olurum
Hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşBenimde adete 2-3 gün kala ovülasyon testi yaptım böyleydi pozitif görünce gebelik testi yaptım hamileymişim:)
Merhaba kaçıncı haftada gördünüz keseyi..bende bir dış gebelik birde düşük yaptim..birde oruç tutuyor musunuz hala insallah görür cevap verirsinzCanım ben bugün doktora gittim.çok şükür keseyi gördük şimdi kalp atışı için bekliyorum.Rabbim herkese sağlıklı evlat nasip etsin
Merhaba 5hafta da keseyi gördük.Çarşamba günü kalp atışı için gideceğim.İnş duyarızMerhaba kaçıncı haftada gördünüz keseyi..bende bir dış gebelik birde düşük yaptim..birde oruç tutuyor musunuz hala insallah görür cevap verirsinz
Ohh cok sukur insallah kalp atisinida duyarsiniz Rabbim dualarimizi kabul etsinnMerhaba 5hafta da keseyi gördük.Çarşamba günü kalp atışı için gideceğim.İnş duyarızEvet doktora gidene kadar oruç tuttum.ama sonra eşimde tutma deyince üzülerek bıraktım ama doktorum bulantın yoksa tutabilirsin demişti.Aslında tiroid ilacı içtiğim için düzenli içmek önemli diye gebeliği öğrendiğimde tutmadım.ben de geçen sene bu zamanlar gibi ilk gebeliği dış gebelik geçirmiştim.
Amin cümlemizinOhh cok sukur insallah kalp atisinida duyarsiniz Rabbim dualarimizi kabul etsinntroidiniz kac cıktı..benmki yuksek cikti yani referans degerler 0.34 ve 4.95 iken benmki 3.52 cikti doktorumda bi dahiliyeye gorun dedi
Amin cümlemizinBen zaten troid hastasıyım ilaç kullanıyorum gebelikte 2.50 olması gerekirmiş 3.20 çıktı ilaç tozumu yükselttik.çünkü gebeliğin ilk ayı bebek annenin tiroitini kullanıyormuş.çok önemli hemen sizde kontrol olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?