Adet öncesi ovulasyon pozitif olmasının nedeni nedir???

Arkadaşlar ben gebelik testi yaptım pozitif çıktı.demek ki ovulasyon da t çizgisi çok koyu çıkarsa gebelik olabiliyormuş.doktora gidecem inş herşey normaldir korkuyorum biraz önceden yaşadıklarımdan dolayı.Rabbim şu mübarek günlerde hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin Hepinize çok dua ediyorum oruçta tutuyordum oruçlunun duası kabul edermiş RabbimSizlerde bol dua edin en hayırlı zamanda Rabbim nasip etsin inş

Çok sevindim kuzuuum ben emin gibiydim zaten çok şükür yanılmadık sağlıkla doğsun inşallah ben de yumurtlamayı bekliyorum hala dua et olur mu bana da inşallah sağlıklı bebiş gelsin diye doğru dua çok önemli kendin için de sağlıklı demeyi unutma dualarında benim bir kaybım var çok zor çok haziranda doğacaktı bu ay da olmazsa nasıl atlatıcam haziranı bilemiyorum allah yardımcımız olsun

Canım çok dua ediyorum hepimize İçini ferah tut çok takmamaya çalış.Rabbim sağlıklı hayırlı zaman da nasip etsinBen bir vitamin kullandım doktorum verdi istersen bak sen de pahalı ama napalım.Doktoruna danış istersen

Eklentiler

• 288EA948-C9DF-4A21-921A-44765B06DF06.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 51
Ben de kullanıyorum canım birsürü şey vermişti doktorum çok teşekkür ederim ne zaman kan vereceksin?

Ben de kullanıyorum canım birsürü şey vermişti doktorum çok teşekkür ederim ne zaman kan vereceksin?
Doktorumla konuştum Çarşamba günü gidip verecem.Beklemek istiyorum 2gün daha belki gittiğimde keseyi görür inş.
Daha önce dış gebelik ve kimyasal gebelik geçirmiştim ondan acele etmek istemiyorum

Doktorumla konuştum Çarşamba günü gidip verecem.Beklemek istiyorum 2gün daha belki gittiğimde keseyi görür inş.
Daha önce dış gebelik ve kimyasal gebelik geçirmiştim ondan acele etmek istemiyorum
Haklısın kuzum yine de bi ptesi bi çarş verip artışa da bakabilirsin sen bilirsin hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah çok zor benim de 8 haftalık kalbi durmuştu bir kere de kimyasal gebelik oldu ama çok erken farketmiştim negatife döndü ve adet gibi oldu...

Aynen canım benim kimyasalım da öyle oldu.sağlıklı gebeliklerimiz olur inş

Canım ben bugün doktora gittim.çok şükür keseyi gördük şimdi kalp atışı için bekliyorum.Rabbim herkese sağlıklı evlat nasip etsin
Amiiiin canım çoookk sevindim çok güzel haber sağlıkla doğsun bebişin

Canım ben bugün doktora gittim.çok şükür keseyi gördük şimdi kalp atışı için bekliyorum.Rabbim herkese sağlıklı evlat nasip etsin
Merhaba kaçıncı haftada gördünüz keseyi..bende bir dış gebelik birde düşük yaptim..birde oruç tutuyor musunuz hala insallah görür cevap verirsinz

Merhaba kaçıncı haftada gördünüz keseyi..bende bir dış gebelik birde düşük yaptim..birde oruç tutuyor musunuz hala insallah görür cevap verirsinz
Merhaba 5hafta da keseyi gördük.Çarşamba günü kalp atışı için gideceğim.İnş duyarızEvet doktora gidene kadar oruç tuttum.ama sonra eşimde tutma deyince üzülerek bıraktımama doktorum bulantın yoksa tutabilirsin demişti.Aslında tiroid ilacı içtiğim için düzenli içmek önemli diye gebeliği öğrendiğimde tutmadım.ben de geçen sene bu zamanlar gibi ilk gebeliği dış gebelik geçirmiştim.

Ohh cok sukur insallah kalp atisinida duyarsiniz Rabbim dualarimizi kabul etsinn troidiniz kac cıktı..benmki yuksek cikti yani referans degerler 0.34 ve 4.95 iken benmki 3.52 cikti doktorumda bi dahiliyeye gorun dedi

Ohh cok sukur insallah kalp atisinida duyarsiniz Rabbim dualarimizi kabul etsinn troidiniz kac cıktı..benmki yuksek cikti yani referans degerler 0.34 ve 4.95 iken benmki 3.52 cikti doktorumda bi dahiliyeye gorun dedi
Amin cümlemizin Ben zaten troid hastasıyım ilaç kullanıyorum gebelikte 2.50 olması gerekirmiş 3.20 çıktı ilaç tozumu yükselttik.çünkü gebeliğin ilk ayı bebek annenin tiroitini kullanıyormuş.çok önemli hemen sizde kontrol olun

Bayram tatili bitince hemen muayeneye gidecegim bende..hayir sansimiza hemen her yerde randevuda bulunmuyorr..covid bir biteydi hayirliaylaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…