- 15 Ekim 2018
- 159
- 72
- 98
6gündür böyle çıkıyor acaba 2.kez mi yumurtladım.
Benim bildiğim üç durumdan dolayı böyle oluyor. İlki tekrar yumurtlama olabilir, ikincisi hamile olabilirsiniz, üçüncüsü kist miyom polip benzeri olduğunda değerler arttığı için olabilir. Varsa gebelik testi yapın yumurtlama 6 gün sürmez iki üç gün de çatlar6gündür böyle çıkıyor acaba 2.kez mi yumurtladı
Umarım kist değildir geçen ay doktora gitmiştim herşey normal dedi.evde gebelik testim de yok eğer regl olmazsan yarın alıp yapacam.bugün 34. GünümBenim bildiğim üç durumdan dolayı böyle oluyor. İlki tekrar yumurtlama olabilir, ikincisi hamile olabilirsiniz, üçüncüsü kist miyom polip benzeri olduğunda değerler arttığı için olabilir. Varsa gebelik testi yapın yumurtlama 6 gün sürmez iki üç gün de çatlar
İnşallah gebelik vardır. Kist vs yoktur herşey gönlünce olsunUmarım kist değildir geçen ay doktora gitmiştim herşey normal dedi.evde gebelik testim de yok eğer regl olmazsan yarın alıp yapacam.bugün 34. Günüm
Benim böyle oldu tekrar yumurtam olmuş.sonra adet oldumAdete 3 gün kala ovulasyon testinde t çizgisinin koyu olmasının nedeni nedir?Lütfen bilgisi olan cevap verirse çok memnun olurum
O zaman bu inşallah gebelik tır.yumurtlama olsa catlardi siliklesirdi6gündür böyle çıkıyor acaba 2.kez mi yumurtladım.
O zaman bu inşallah gebelik tır.yumurtlama olsa catlardi siliklesird
Amin cümlemizin.pcos olsam tahlillerimde belli olmaz mı? Sürekli doktor kontrolündeyim çünküİnşallah gebeliktir gönlünüze göre olur. Ancak böyle durumlarda pcos da olabiliyor.
Kuzum kesin gebelik buAyy inş bugün de evde bir tane ovulasyon buldum yaptım.
Yok yok canım bende pko var öyle birşey yok daha çok hiç koyulaşmama durumu oluyor pko da korkmana gerek yok bence... Zaten pko korkulacak birşey de değilAmin cümlemizin.pcos olsam tahlillerimde belli olmaz mı? Sürekli doktor kontrolündeyim çünkü
Ay korkuttum şuan
2.ayım bu ovulasyon testiyle 9nisanda yumurtlamayı gördüm sonra silikleşti.hatta şöyle çekmiştim atayım bakın.daha sonra evde test çoktu bir yaptım ki t çizgisi çok koyu.Aklım karıştı çok takmamak lazım ama işteYok yok canım bende pko var öyle birşey yok daha çok hiç koyulaşmama durumu oluyor pko da korkmana gerek yok bence... Zaten pko korkulacak birşey de değilSen sürekli ovulasyon testi yapıyorsun dimi önceki yumurtlama pozitifi ne zamandı? Değerlendirdiğin hani?
Üzerinde 13 yazan mıydı 9’u? pik olmuş heralde tam koyu mu göremiyorum. 20 gün geçmiş ama 10unda yumurta çatlasa senin bat 24üydü o zaman baya geçmiş üzerinden kesin hamilesin nasıl şüphelenip test almadın bugüne kadar2.ayım bu ovulasyon testiyle 9nisanda yumurtlamayı gördüm sonra silikleşti.hatta şöyle çekmiştim atayım bakın.daha sonra evde test çoktu bir yaptım ki t çizgisi çok koyu.Aklım karıştı çok takmamak lazım ama işte
Belli olur tabi korkmayın, doktorunuz en doğrusunu bilir. Biz burada kendimizce bildiğimiz kadar yorum yapıyoruz.Amin cümlemizin.pcos olsam tahlillerimde belli olmaz mı? Sürekli doktor kontrolündeyim çünkü
Ay korkuttum şuan
Evet canım 13 yazan 9u o günleri değerlendirdik. Çok çok koyu değildi ama eşitti.ne bilim test alıp hüsrana uğramak istemedim.kendi kendime söz verdim testi günümden çok sonra yaparım diyeÜzerinde 13 yazan mıydı 9’u? pik olmuş heralde tam koyu mu göremiyorum. 20 gün geçmiş ama 10unda yumurta çatlasa senin bat 24üydü o zaman baya geçmiş üzerinden kesin hamilesin nasıl şüphelenip test almadın bugüne kadar
Doktorlara her an soramıyoruz.burda deneyimleri paylaşınca çok iyi oluyormuş bnde yeni üye oldum.Belli olur tabi korkmayın, doktorunuz en doğrusunu bilir. Biz burada kendimizce bildiğimiz kadar yorum yapıyoruz.
Hayırlı olsun umarım en kısa zamanda bebek haberini de alırsınız :)Doktorlara her an soramıyoruz.burda deneyimleri paylaşınca çok iyi oluyormuş bnde yeni üye oldum.
Sonucu haber ver canım inşallah hamilesindirEvet canım 13 yazan 9u o günleri değerlendirdik. Çok çok koyu değildi ama eşitti.ne bilim test alıp hüsrana uğramak istemedim.kendi kendime söz verdim testi günümden çok sonra yaparım diyesilikleşip tekrar koyulaşması aklımı bulandırdı.Çünkü doktorum demişti gebelik oluşabilir
Amin canım Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinHayırlı olsun umarım en kısa zamanda bebek haberini de alırsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?