Merhaba,
Her bayanın yaşadığı adet öncesi sendromdan ben de yaşıyorum fakat benim yaşadığım şiddetlisi,bir hafta on gün öncesinden başlıyor ve bütün hayatımı etkiliyor,iş,evlilik,sosyal hayat,eşimle şiddetli kavgalarımız oluyor bu dönemde,çevremdeki herkesi kırıyorum,hiç kimseyle görüşmek,konuşmak istemiyorum.Ölmek istediğim bile oluyor,eski acılarım,eski kırgınlıklarımı daha çok hatırlayıp daha çok acı çekiyorum ve artık adet olmak bile istemiyorum o duruma geldim.
Ne yapabilirim ? Kime başvurabilirim ?
Teşekkürler.
Merhaba,
Adet öncesi dönemde fazla agresifleştiğinizden bahsetmişsiniz. Bu durum sadece adet öncesi dönemle sınırlı mı yoksa bir olayla karşılaştığınızda da normalde gösterilecek tepkiden daha fazlasını mı gösteriyorsunuz?
Merhaba,
Adet öncesi dönemde fazla agresifleştiğinizden bahsetmişsiniz. Bu durum sadece adet öncesi dönemle sınırlı mı yoksa bir olayla karşılaştığınızda da normalde gösterilecek tepkiden daha fazlasını mı gösteriyorsunuz?
Merhaba,
Her bayanın yaşadığı adet öncesi sendromdan ben de yaşıyorum fakat benim yaşadığım şiddetlisi,bir hafta on gün öncesinden başlıyor ve bütün hayatımı etkiliyor,iş,evlilik,sosyal hayat,eşimle şiddetli kavgalarımız oluyor bu dönemde,çevremdeki herkesi kırıyorum,hiç kimseyle görüşmek,konuşmak istemiyorum.Ölmek istediğim bile oluyor,eski acılarım,eski kırgınlıklarımı daha çok hatırlayıp daha çok acı çekiyorum ve artık adet olmak bile istemiyorum o duruma geldim.
Ne yapabilirim ? Kime başvurabilirim ?
Teşekkürler.
Merhaba
Kuzenimde de böyle bir durum vardı.
bir psikoloğa gitmişti. Adı Emel Kalınkılıç. enerji terapisi uygulamış.
Kuzenim çok memnun kalmıştı. İsterseniz deneyin.
Kitabı da var. ordan da faydalanabilirsiniz belki. reklam olur belki diye kitabın adını yazmıyorum hanımın adıyla ararsınız.
geçmiş olsun
Kuzenime sordum, o psikoloğun kitabında adet öncesi sendromla ilgili başlı başına bir bölüm varmış.
Kendi kendine uygulayabileceğiniz teknikleri anlatıyormuş..
kitabın adını yazabilirmiyim bilmiyorum. adında "enerji" kelimesi geçiyor:)) yazarının adıyla da bulunur zaten dimi:)
umarım faydalı olur
sevgiler
bende sonuna kadar bu durumu yaşıyorum regli olmadan 10 gün önce başlayıp sonrasında devam ediyordu....
agresif, gerekli gereksiz şeylere bağran..çocuklarına tahammülü olmayan sinirli biriydim..
3 aydır antidepresan kullanıyorum o kadar rahatımki...baştan kabul etmedim ama....şimdi pişmanımmm doktorunuzla konuşun ..önerecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?