- 19 Ocak 2024
- 17
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi beyzanur0101
-
inşallah canımmm
Şuan belirtilemiz aynı benimde adetime 5 gün kaldı bekliyorum aynı belirtiler ins hamilesindir cnm test yapabilirsn aslnda varsa evdeİyi akşamlar kızlar benim son adet tarihim 24 Aralık yarın Regl günüm iki gün önce göğüs agrım ve bel agrım başladı ama göğüs ucumda sanki koyulaşma ve dikleşme var gibi ama uc kısmı agrımıyorda yan kısımları ayırıyor sanki adet olacakmış gibiyim inşallah bende gebeyimdir siz de böyle adet olacak gibi olup gebe olduğunuzu öğrendiniz mi?
inşallah güzel haberi alırsınız :) heyecanınızı burdan hissettimİyi akşamlar kızlar benim son adet tarihim 24 Aralık yarın Regl günüm iki gün önce göğüs agrım ve bel agrım başladı ama göğüs ucumda sanki koyulaşma ve dikleşme var gibi ama uc kısmı agrımıyorda yan kısımları ayırıyor sanki adet olacakmış gibiyim inşallah bende gebeyimdir siz de böyle adet olacak gibi olup gebe olduğunuzu öğrendiniz mi?
Aynen beklicem cnm vecmeden yapmcm benim 2 tane şükürler olsun evladım var darisi senn basna senn gbi bekleyenlereBusrasez Bir iki gün daha bekleyim bakim adet günüm geçerse yapacam çünkü hayal kırıklığına ugramak istemiyorum . İnşallah sende hamilesindir canım Rabbim kimsenin Kucağını boş bırakmasın
Merhaba adet oldunu mu acaba benimde adet günüm bügun bende olmadım bekliyorum kan testi yaptırmayı düşünüyorum musun ya da kaset test
Evet canım canım sol kasıgımda batma ve sol bel tarafımda ağrı şişkinlikmerveogrtmnn sanırım gebelik var canım tekrardan tekrarla olmadı bir kan testi ver orda kesin net belli olur.
Birde birşey soracağım herhangi belirtin varmıydı
Benimde adetim düzenlidir 28 günde bir en fazla bir iki gün gecikir ben 5 6 gün beklemeyi düşünüyorum kesinleşsin garanti olsun boşuna heveslenmesin istemiyorıö artıkP Papatyam__321 bende bugün olmam gerekliydi daha olmadım canım ben bir iki gün bekliyecem test yapmak için normalde adetim çok düzenlidir 27 günde bir olurum düzenli peki sen yapacak mısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?