Adet sancısı gibi sancı çekip gebe oldugunu ögrenenler anneler ?

Benimde çok ağrılı oluyor canım hemde ağrılı demek yanında az kalır çok sancılı geçer ama çok şükür kist felan yok öyle ağrılı diye kist düşünme hemen Sağlık ocakları da yapıyor hormon testini canım P Papatyam__321

Ben adet oldum olacağım diye bekledim inanılmaz sancım oldu, üşüttüm heralde diye düşünmüştüm

kızlar benım testimede bakabilir misiniz adetime daha 6 gün var dahw once 2 kimyasal gebeliğim oldu cok korkuyorum 6 gün var adetime test yaptım böyle silik cıktı
Var gibi duruyor eğer test bozuk değil ise, benim de 1 hafta gecikmişti ve silik çıkmıştı. 10 gün daha bekledim kimyasal mı diye ve direk kadın doğuma gittim çok sancım olduğu için. Yani değilse bile adet söktürücü versin diye. Gittiğimizde baktı keseyi gördük direk ve 10 gün sonra gel kalp sesini duyalım demişti.

üst üste tekrarladım testleri son yaptığım biraz daha netleşti hala soluk ama ben genelde adet olmadan 10 gün önce hep belirtiler yaşarım bu seferde aynı ağrı girip cıkıyor 10 gün önceden basladı yarın tekrar bir idrar testi yapayım ve gidip kan vereyim cok endiseleniyorum bu ağrılar normal mi bilmitorum keskin bir ağrı değil ama adet habercisi gibi girip cıkıyor

bu arada idrarım asırı koyu ve kokuyor

bu arada idrarım asırı koyu ve kokuyor
Evet koku biraz oluyor, acele etme biraz bekle kan testi de yapsan idrar da yapsan sana bekle diyecekler yükselsin diyecekler tarih erken olduğu için.. silik çıkıyorsa hormonlar yavaş yavaş yükseliyor biraz sabret. Her gün her gün kan versen ya değer yükseldi mi düştü mü stresi olur. Yükselse yeteri kadar mı diye stres yapacaksın. Muhtemelen var beklemesi biraz stresli ama bir iki gün sabret:)

yarın adetime 5 gün kalmıs olacak kan pıhtılasmam olduğu icin. belki kan sulandırıcıya. baslatır gidip kan vereyim kanımda varsa zaten cıkar diye düsünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…