- 19 Ocak 2024
- 17
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi beyzanur0101
-
Adetim biter bitmez kasık ağrısı ve az akıntı yaşamıştım zaten 2. Ye mi yumurtluyorum acaba diye düşündümBasakbasak1 canım geç yumurtlamışsın o yüzden olabilir mi acaba ?
Evet sarıydı hatta enfeksiyon oldum sandımmerveogrtmnn peki canım idrar renginde değişme gördün mü hiç yani koyulaşma oldu mu
İnşallah canım
Malesef canım ben regl oldumP Papatyam__321 aynen canım bende beklicem inşallah hakkımızda hayırlısı olur ve günün sonunda buraya sevinerek geliriz mutlu haberlerle
Ben daha önce hiç yaptırmadım reglim çok agrılı olur kist olduğunu düşünüyorum kadın doğumda randevu yok dahiliye yapar mı acabaBen defalarCa yaptım canım bizim herşey temiz çıkıyor eşiminde benimde temiz doktorlar psikolojik oldugunu söylüyor hep P Papatyam__321
Rahim filmi çektirdin mi canım hala regl olmadın mıBenimde çok ağrılı oluyor canım hemde ağrılı demek yanında az kalır çok sancılı geçer ama çok şükür kist felan yok öyle ağrılı diye kist düşünme hemen Sağlık ocakları da yapıyor hormon testini canım P Papatyam__321
Devlette ücret ödediniz mi acaba inşallah hamilesin dir kan testi yaptırmayı düşünüyor musunP Papatyam__321 rahim flimi çektirdim 1 sene oldu çok zordu benim için devlette çekildim temiz çıktı . Yok canım regl olmadım daha bekliyorum bakalım
kızlar benım testimede bakabilir misiniz adetime daha 6 gün var dahw once 2 kimyasal gebeliğim oldu cok korkuyorum 6 gün var adetime test yaptım böyle silik cıktıEvet sarıydı hatta enfeksiyon oldum sandım
Var gibi duruyor eğer test bozuk değil ise, benim de 1 hafta gecikmişti ve silik çıkmıştı. 10 gün daha bekledim kimyasal mı diye ve direk kadın doğuma gittim çok sancım olduğu için. Yani değilse bile adet söktürücü versin diye. Gittiğimizde baktı keseyi gördük direk ve 10 gün sonra gel kalp sesini duyalım demişti.kızlar benım testimede bakabilir misiniz adetime daha 6 gün var dahw once 2 kimyasal gebeliğim oldu cok korkuyorum 6 gün var adetime test yaptım böyle silik cıktı
Var gibi duruyor eğer test bozuk değil ise, benim de 1 hafta gecikmişti ve silik çıkmıştı. 10 gün daha bekledim kimyasal mı diye ve direk kadın doğuma gittim çok sancım olduğu için. Yani değilse bile adet söktürücü versin diye. Gittiğimizde baktı keseyi gördük direk ve 10 gün sonra gel kalp sesini duyalım demişti.
üst üste tekrarladım testleri son yaptığım biraz daha netleşti hala soluk ama ben genelde adet olmadan 10 gün önce hep belirtiler yaşarım bu seferde aynı ağrı girip cıkıyor 10 gün önceden basladı yarın tekrar bir idrar testi yapayım ve gidip kan vereyim cok endiseleniyorum bu ağrılar normal mi bilmitorum keskin bir ağrı değil ama adet habercisi gibi girip cıkıyorVar gibi duruyor eğer test bozuk değil ise, benim de 1 hafta gecikmişti ve silik çıkmıştı. 10 gün daha bekledim kimyasal mı diye ve direk kadın doğuma gittim çok sancım olduğu için. Yani değilse bile adet söktürücü versin diye. Gittiğimizde baktı keseyi gördük direk ve 10 gün sonra gel kalp sesini duyalım demişti.
bu arada idrarım asırı koyu ve kokuyorüst üste tekrarladım testleri son yaptığım biraz daha netleşti hala soluk ama ben genelde adet olmadan 10 gün önce hep belirtiler yaşarım bu seferde aynı ağrı girip cıkıyor 10 gün önceden basladı yarın tekrar bir idrar testi yapayım ve gidip kan vereyim cok endiseleniyorum bu ağrılar normal mi bilmitorum keskin bir ağrı değil ama adet habercisi gibi girip cıkıyor
üst üste tekrarladım testleri son yaptığım biraz daha netleşti hala soluk ama ben genelde adet olmadan 10 gün önce hep belirtiler yaşarım bu seferde aynı ağrı girip cıkıyor 10 gün önceden basladı yarın tekrar bir idrar testi yapayım ve gidip kan vereyim cok endiseleniyorum bu ağrılar normal mi bilmitorum keskin bir ağrı değil ama adet habercisi gibi girip cıkıyor
Evet koku biraz oluyor, acele etme biraz bekle kan testi de yapsan idrar da yapsan sana bekle diyecekler yükselsin diyecekler tarih erken olduğu için.. silik çıkıyorsa hormonlar yavaş yavaş yükseliyor biraz sabret. Her gün her gün kan versen ya değer yükseldi mi düştü mü stresi olur. Yükselse yeteri kadar mı diye stres yapacaksın. Muhtemelen var beklemesi biraz stresli ama bir iki gün sabret:)bu arada idrarım asırı koyu ve kokuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?