Evet öyle oldu ama adetim geciktigi için galiba eşim anladı hamile olduğumu sorup duruyorHamilesin evett tebriklerr canımm yıldönümünde hediyen hazır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyle oldu ama adetim geciktigi için galiba eşim anladı hamile olduğumu sorup duruyorHamilesin evett tebriklerr canımm yıldönümünde hediyen hazır![]()
Aynen öyle lütfen sizde hamileliğe odaklanıp cinsellik yaşamayın anın tadını çıkarın en yakın zamanda siz de bu güzel haberi alırsınız inşallahYa çok sevindim işin sırrı kafaya takmamak sanırım 2 yıldır deneyen benrabbim sağlıkla ilerletsin inşallah en güzel hediye
![]()
Amin inşallah teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinAynen öyle lütfen sizde hamileliğe odaklanıp cinsellik yaşamayın anın tadını çıkarın en yakın zamanda siz de bu güzel haberi alırsınız inşallah![]()
Stresten geç geliyormuş bazen de artık salla belki inanirEvet öyle oldu ama adetim geciktigi için galiba eşim anladı hamile olduğumu sorup duruyor![]()
Onlar bizden daha cinStresten geç geliyormuş bazen de artık salla belki inanir![]()
Nasil canmBu ne kuzu?
Gebelik mi, ovülasyon testi mi?Nasil canm
Gebelik testiydiGebelik mi, ovülasyon testi mi?
Hayırlı olsun,postta okumadığımdan seni, geçmişi, bilemedim.Gebelik testiydi
Canm bende pko var yumurtlama takibi yapmadım bel ağrım çoktu test yaptım ama hamile değilim test öyle çıktı işteHayırlı olsun,postta okumadığımdan seni, geçmişi, bilemedim.
Kaçıncı günüydü yumurtlamanın öğrendiğinde?
O tek çizgilere irrite oluyorum.Canm bende pko var yumurtlama takibi yapmadım bel ağrım çoktu test yaptım ama hamile değilim test öyle çıktı işte