Adet sonras kanl aknt ikayeti olan var m?ok korkuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi simgeege
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işallah kötü birşey yoktur bizlerde bendede aynı sorun var 2 atdır nedir diye çok merak ediyorum 3 yıldır bebek istiyoruz oda olmuyo birde bu çıktı dra gideceğim bakalım neymiş!:CüvCüv::emir_bebek:

Rüyalar isimli arkadaşım, bende de aynısı oluyor demişsin. Seninki de adetini mi takip ediyor. Yoksa diğer arkadaşlarınki gibi adetin bittikten 10 gün sonra falan mı oluyor?

Ankem arkadaşım, umarım senin diğer tahlillerin de temiz çıkar. Eğer hamile olmak istiyorsan da umarım sonuç gönlüne göredir.

herşey normal gibi dedi dr. bende gitmişken simir istedim ve simir yaptırdım.6 gün sonra sonucu alacağım heryıl yapmamız gerekmiş bu testi

Rüyalar isimli arkadaşım, bende de aynısı oluyor demişsin. Seninki de adetini mi takip ediyor. Yoksa diğer arkadaşlarınki gibi adetin bittikten 10 gün sonra falan mı oluyor?

Ankem arkadaşım, umarım senin diğer tahlillerin de temiz çıkar. Eğer hamile olmak istiyorsan da umarım sonuç gönlüne göredir.

benim adet bitiminden 4 veya 5. gün başlıyo akıntı ve adet olmaya birkaç gün kala tekrar bu hafta gidecem doktora bakalım sonuç ne? hakkımızda hayırlısı...:ecrin_bebek:

Rüyalar, tekrar geçmiş olsun .Doktora gittiğinde sonuç hakkında beni bilgilendirirsen sevinirim.

kızlar aynı sıkıntı ben de var.
adetimden 3 gün önce ve adetimden sonra kahverengi, bazende içinde az miktarda kan olan akıntım oluyor.
muayene için doktorumdan gün aldım, gideceğim inşallah.

Önce menapoza girdiğimi söyledi dr.lar, hormon testinde öyle çıkmış. Sonra ultrasonla bakıldı, fts masasından kalktım vazgeçtim. Dr. Tamam, bu ay da olmazsa gel kendini hazırla bakalım dedi. İki aydan sonra regl oldum, ama ilişkiden bir gün sonra. Bitti, sarı akıntı başladı. Bugün kan geldi, koyu kırmızı. Yani on gündür bitmeyen bir kanama ve akıntı var. Geçen salı hormonlar normal çıktı. Korkuyorum..duzensizlik olabilir demişlerdi ama böyle mi oluyor acaba?

Benim başımdan geçenlerin benzerini yaşayan hiç kimse yok mu?
Tekrar hormon testi yaptırdım. Menapozda değilim. Sarı akıntı devam ediyor ama azaldı. Eczaneden dün mantar kapsül aldım. Burada adı verilen bayer marka. Şu an kutu yanında değil adını da ezberlemedim. Gece uyguladım. Eldiven koymuşlar kutuya aşırı uzun parmaklıkli insanlar için. Kenari acı verdi. Fazla itemedim. Sabah beyaz dış yüzeyi kireç gibi elime geldi yikarken. Yağlı. Acaba etkili olmuş mu?şu an yanıyor yanma hissi çok fazla. Bu yan etkilerde yaziyordu. Lütfen yardım edin, bir şeyler yazın.

Back
X