- Konu Sahibi Kahvelisever
-
18 Nisan 2022 diyelim ?Merhaba hanımlar
Yeni öğrendiğim bir yöntem ile hamile kalmadan önceki adet tarihini söylerseniz ben de size bebeğinizin cinsiyetini söyliyim bakalım ne kadar doğru çıkıyor birlikte teyit edelim !
bende cuma günü ikili teste gidicem 13+1 oluyor söyler mi acaba cinsiyet :)12. Haftada ikili testte %85 erkek dedi doktor. Bu hafta netleşecek sanırım
Emin olmamakla birlikte erkek diyorum.4 şubat
Evet söyleyebilir 12+3 de öğrendim ben. Ama gibi şeklinde söyledi ve tahmini doğru çıktı. Haftası erken olduğu için gibi diyerek tahminde bulunduğunu düşünüyorum. Ama yine de tamamen doktorunuza bağlı devlet hastanesine gidiyorsanız oradaki doktorlar söylemiyormuş diye duydum doğruluğunu yine bilemiyorum:) ilk bebeğinizmiydi ?gönlünüzdeki olsun inşallah.bende cuma günü ikili teste gidicem 13+1 oluyor söyler mi acaba cinsiyet :)
Kız diyelim.18 Nisan 2022 diyelim ?
doktorda emin olmamakla birlikte erkek dediEmin olmamakla birlikte erkek diyorum.
özele gidiyorum söyler belki evet ilk bebeğim hiç önemli değil bu nedenle ama aşırı merak ediyorum :)Evet söyleyebilir 12+3 de öğrendim ben. Ama gibi şeklinde söyledi ve tahmini doğru çıktı. Haftası erken olduğu için gibi diyerek tahminde bulunduğunu düşünüyorum. Ama yine de tamamen doktorunuza bağlı devlet hastanesine gidiyorsanız oradaki doktorlar söylemiyormuş diye duydum doğruluğunu yine bilemiyorum:) ilk bebeğinizmiydi ?gönlünüzdeki olsun inşallah.
Hangi yıl ?Son adet tarihim 5 nisan
Bu yilHangi yıl ?
Erkek diyorum ama emin olmamakla birlikte. Netleşince yazar mısınız ?Bu yil
Ben de duymustum, suan da mide bulantisi kusmaktan cinsiyet gozetmeksizin cok cirkin oldugumu dusunuyorumAslında yüzünüz güzelleşiyor sa erkek cirkinlesiyorsa kız olma ihtimali yüksek bizim ailede öyle mesela yüzüm çok kötü olmuştu Dr cinsiyeti kız değil mi dedim evet dedi şimdide aşırı güzelleşti yüzüm buda erkek belli netlesince yazarım yine
Tabi yazarim :) umarim yanilirsinizErkek diyorum ama emin olmamakla birlikte. Netleşince yazar mısınız ?
inşallah canım gönlünüzdeki olsun inşallah. Bazı kişiler kız olduğunda çok bulantı olduğunu söylüyor. Bazı arkadaşlarkm erkek bebekte çok bulantı yaşamışlar. Malesef belirtilere inanamıyorum çünkü herkeste farklı belirtiler oluyor.Tabi yazarim :) umarim yanilirsinizoglum var bi de kizim olur insallah
Çin takvimi bu zaten bilmek zor değil ki:)Merhaba hanımlar
Yeni öğrendiğim bir yöntem ile hamile kalmadan önceki adet tarihini söylerseniz ben de size bebeğinizin cinsiyetini söyliyim bakalım ne kadar doğru çıkıyor birlikte teyit edelim !
Hangi yıl ?Merhaba merak ettim çok27 Nisan adet tarihi için ne diyorsunuz acaba ?
Çin takvimine göre bakmıyorum malesef. 17 ocak için siz söyleyin öyleyse cinsiyeti nedir ?Çin takvimi bu zaten bilmek zor değil ki:)
27 Nisan 2022Hangi yıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?