- 28 Haziran 2022
- 2.076
- 1.063
- 83
Amin kuzum inşallah. Şimdi randevu baktım 3.günüme denk gelen bir randevu yok hastanelerde. Diğer aya erken bakayım bariRica ederim canim benim Allah kucagimizi doldursun saglikli bir sekilde
Şans, bende bu ay hsg cektircem diye beklerken adetim gecikti. Hamileyim.herhalde dedim negatif çıktı neyi beklersen o olmuyoAmin kuzum inşallah. Şimdi randevu baktım 3.günüme denk gelen bir randevu yok hastanelerde. Diğer aya erken bakayım bari
Gerçekten öyle beklenen şeyler olmuyor. Planları yaptığımızla kalıyoruzŞans, bende bu ay hsg cektircem diye beklerken adetim gecikti. Hamileyim.herhalde dedim negatif çıktı neyi beklersen o olmuyo
Nasip ne diyelimGerçekten öyle beklenen şeyler olmuyor. Planları yaptığımızla kalıyoruz
Kahverengimsi akıntı geldi sanirim.adet.olcamGerçekten öyle beklenen şeyler olmuyor. Planları yaptığımızla kalıyoruz
Benim adetten baya bi önce meme uçlarımın rengi koyulaşmıştı o şekilde anlamıştımSelam kizlar benim su an adetime tam 8-9 Gün var ve kasik agrilarim var en cokta sol tarafta ve bacagima kadar vuruya bazen.. siz adete kac gün kala hamile oldugunuzu ögrendiniz ve belirtileriniz nelerdi?
Üzülme canım vardır bir hayır diğer aya güzel haberler alalım inşallahKahverengimsi akıntı geldi sanirim.adet.olcam
Insallah adetim tam sökülür de hsg cektirebilirim, hsgden sonrada gebe kalanlar cok oluyomusÜzülme canım vardır bir hayır diğer aya güzel haberler alalım inşallah
Canim bat nezaman?Gerçekten öyle beklenen şeyler olmuyor. Planları yaptığımızla kalıyoruz
Insallah canim Allah tez zamanda saglikli hayirli evlat nasip etsinInsallah adetim tam sökülür de hsg cektirebilirim, hsgden sonrada gebe kalanlar cok oluyomus
Hayirli ugurlu olsun canimBenim adetten baya bi önce meme uçlarımın rengi koyulaşmıştı o şekilde anlamıştım
Öyleymiş canım inşallah rabbim hepimize sağlıklı evlat versinInsallah adetim tam sökülür de hsg cektirebilirim, hsgden sonrada gebe kalanlar cok oluyomus
2 gün kaldı canım ya 26 ağustos 27 ağustos sanıyordum bugün baktım 26 ymış. Sıfır belirti. Sadece bel ağrım çok oldu 2 gündür ama gribim işte ondan mı bilmiyorum yanlarıma vurdu ağrısı. Birde sırt ağrım vardı şuan yokCanim bat nezaman?
Amin inşallah artık yaInsallah canim Allah tez zamanda saglikli hayirli evlat nasip etsin
Canim sen test yaptin mi?2 gün kaldı canım ya 26 ağustos 27 ağustos sanıyordum bugün baktım 26 ymış. Sıfır belirti. Sadece bel ağrım çok oldu 2 gündür ama gribim işte ondan mı bilmiyorum yanlarıma vurdu ağrısı. Birde sırt ağrım vardı şuan yok
Hayır yapmadım canım. Çünkü doğru düzgün değerlendirmedik sadece reglin 15. Ve 19. Gününü değerlendirdik o da yumurtlama ve yumurtlamadan sonraki 4.gün. Ben yumurtlama akıntısını 13.gün gördüm ama ilişki 2 gün sonra oldu. Kısacası hamile olduğumu sanmıyorum canım.Canim sen test yaptin mi?
Canım naptın ne durumdasınAmin inşallah artık ya
Kuzu sen hsg falan çektirdin mi ?Canim sen test yaptin mi?
Yok canim yapmadim yurtdisinda oldugum icin burda biraz farkli isliyo hemen hsg randevu vermiyorlar.. sen naptin?Kuzu sen hsg falan çektirdin mi ?
Randevu aldım canım bende pazartesine 3.gün reglin. Hsg isteyeceğim artıkYok canim yapmadim yurtdisinda oldugum icin burda biraz farkli isliyo hemen hsg randevu vermiyorlar.. sen naptin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?