Pamuk9494 Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2022 370 220 23 30 26 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Pamuk9494 #81 Lavinyaylin .!.: Benim de reglime 5 gün var ama son iki gündür karın ağrısı, sag bacak ve kasık ağrısı yüzünden şüphelendim bu sabah test yaptım ve pozitif çıktı, yarin sabah kan vermeye gideceğim Genişletmek için tıkla... Ayy canimm hayirli olsunn insallah darisi basimizaa
Lavinyaylin .!.: Benim de reglime 5 gün var ama son iki gündür karın ağrısı, sag bacak ve kasık ağrısı yüzünden şüphelendim bu sabah test yaptım ve pozitif çıktı, yarin sabah kan vermeye gideceğim Genişletmek için tıkla... Ayy canimm hayirli olsunn insallah darisi basimizaa
R Renklibulut Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2022 752 849 18 26 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Pamuk9494 #82 mavilihayat00 .!.: Maşallah tekrar hayırlı olsun. Bende 5 ay denedim olmadı artık doktora gideyim dedim hayırlsı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim inşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız en kısa zamanda
mavilihayat00 .!.: Maşallah tekrar hayırlı olsun. Bende 5 ay denedim olmadı artık doktora gideyim dedim hayırlsı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim inşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız en kısa zamanda
R Renklibulut Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2022 752 849 18 26 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Pamuk9494 #83 mucizebekliyorum1 .!.: Ayy canimm hayirli olsunn insallah darisi basimizaa Genişletmek için tıkla... Amiinn inşallah çok teşekkür ederim
mucizebekliyorum1 .!.: Ayy canimm hayirli olsunn insallah darisi basimizaa Genişletmek için tıkla... Amiinn inşallah çok teşekkür ederim
mavilihayat00 💙 Kayıtlı Üye 28 Haziran 2022 2.076 1.063 83 26 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Pamuk9494 #84 Lavinyaylin .!.: Teşekkür ederim inşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız en kısa zamanda Genişletmek için tıkla... İnşallah inşallah bekleyen tüm arkadaşlara rabbim nasip eder inşallah canım
Lavinyaylin .!.: Teşekkür ederim inşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız en kısa zamanda Genişletmek için tıkla... İnşallah inşallah bekleyen tüm arkadaşlara rabbim nasip eder inşallah canım