Adetden önce belirtiler?

Insallah canim ben 2 ay önce hormonlara falan baktirmistim ve vajinal bakti hersey yolunda dedi iyi cikti bakalim adetime 7 gün kaldi artik gelir mi gelmez mi bilemem insallah gelmez cünki bu Ay Ovulasyon ile degerlendirdim bakalim
Aynen banada bunları yaptılar herşey iyi dediler ama olmadı bebiş artık kalanlarıda yaptırayım dedim.

Merhaba hanımlar bende yumurtlama günlerimi değerlendirdim regl 7 gün gecikti 3 gündürde ara ara gelen kahverengi lekelenmem var regl ilk günü testim negatif çıktı bende pek üstünde durmadım şimdide ara ara kahverengi lekelenme oluyor ilk gördüğümde regl oluyorum sanıp ped koydum bi geliyor bi gelmiyor

Canim testi tekrarladin mi??

Canım naptın ne durumdasın
Sanirim regl oldum ama camurumsu leke geldi pede, silince kirmizi pembemsi geliyo belki de kist var bu sabah kan vermistim yarin oglen sonucunu almaya gidicem, reglim basladi diye hsg randevusu aldim 2 eylüle 1 eylulde gidip tekrar gebelik testi vereceğim ama reglim devam etmiyo, gecen aralıklarla lekelenme olmustu 10 gun sürmüştü normalde 7 gun sürüyor dedim kadına 7 gun sonraya vermisti yani 2 eylüle bakalim ne bok yicem ya herro ya merro adetim kesilmezse hafta sonuna kaliyorum 10 günü bulursa ararim belki pazartesine atarlar hsg yi bilmiyorum olmadi iptal ettircem hsg yi, eylulde baska bi hastaneye gidicem regl olamiyorum diye hap isteyecem o hapi kullancam regl başladığında tekrar gittigim hastaneyi arayip hsg isteyecem off bende bilmiyorum

Allah yardımcın olsun canım. Napacağımızı şaşırdık vala haklısın hayırlısı ile bi güzel haberler alsaydık otursaydık yerimize. Bende Pazartesine randevu aldım yarın regl günüm 3.günü oluyor gidip hsg ve amh bakılmasını isteyeceğim. Benimse kafam allak bullak yapacaklar mı yapmayacaklar mı ne olacak ne olmayacak hiç bilmiyorm artık

Amin hepimizin Yardımcısı olsun, yarin adetin 3. Gunuyse once git 3. Gun hormon testini ver zaten onun sonucu 1 hafta 10 gun icinde cikiyo, sonra 21. Gun hormon testi ver doktor benden oyle istedi. O da o günün öglenine çıktı. Sonra benden hsg istedi adetin baslayinca ara dedi esinde sperm testi versin dedi

Yok canım öyle yaptım zaten. Yarın 1.gün pazartesine aldım 3.güne. Daha önce hormon yaptırdım 1 günde çıktı sonuçlar. Ben asıl amh ve hsg istiyorum amh kaç günde çıkıyor. Senin doktorun iyimiş vala kendi yapmış bakalım ben napcam

Ben direk infertilite ye gittim ondan belkide amh filan istedi hep 3. Gunun hormon testi 10 15 gunde cikti araya kurban girince 21. Gunumu hesapladilar. Sonuçlara o zaman bakariz o arada 21. Gun hormon testi de yapariz dediler, öyle yaptım bende. 21. Gunun sonuclari o gun cikti hastnede bekledim doktor iyi sonuclarin dedi

Hsg yi de ben bahsettim oda istedi kagit verdi bunlara uy dedi, esim icinde sperm testi kagidi verdi o da bunlara uysun dedi adeti bekliyorum iste şarıl şurul kanamiyo ki bi, nazlandi iyice normalde olsa kanar. Bide bekarken cok kaniyodu ve agrili oluyodu. Evlenince agrisi gecti kanasa bile agrimiyo batma oluyo sadece. Bekarken belim kopuyo kesseler hissetmezdim

Anladım canım. Bende infertiliteye randevu aldım ama uzman doktor eşliğinde asistan bakacak yazıyor hayırlısı bakalım.

Anladım canım. Bende infertiliteye randevu aldım ama uzman doktor eşliğinde asistan bakacak yazıyor hayırlısı bakalım.
Benimkide öyle, uzman doktor yoktu sadece asistan vardi. Büyük ihtimalle son seylerde bakiyolar uzmanlar, esimin arkadaşı da oraya gitmis sebepsiz infertilite onlarınki 2 3 kere denemisler olmamis hem orda hem özelde kadin saldim artik diyodu

Bir ara bende baya salmıştım ama yeniden stres yapmaya başladım. Şu vajinal ultrason olayından hiç hoşlanmadım regl iken baktılar umarım tekrar istemezler yada normal bir zamanda bakarlar regl iken çok kötü bir durum değil mi içim bir tuhaf oluyor

Ay reglken mi bakiyolar bide , ben regl bitince bakiyolar saniyodum

Selam kizlar benim su an adetime tam 8-9 Gün var ve kasik agrilarim var en cokta sol tarafta ve bacagima kadar vuruya bazen.. siz adete kac gün kala hamile oldugunuzu ögrendiniz ve belirtileriniz nelerdi?
Bence gerçek tek belirti catlamadan sonraki 14.cu gün kanaman olmazsa hamile olma ihtimalin yüksek tek belirti bana göre bu diger gebelikte de hic anlamamistim ne sancim oldu nede baska birseyim yani sadece göğüs ucu sizlamisti dehset derecede baskada belirti olmamıştı 45.ci günde gebeliği ogrenmistim 2 hafta sonra da mide bulantilarim baslamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…