- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 28
AyyyVajinal ultrason bakalım dediler reglim dedim olsun dediler öyle baktılar3.günümdü hormona gitmiştim onuda yaptı
Canım benim de adetime 10 gün fln kala sanki regl olcakmışım gibi ağrılarım vardı. Adetime 2-3 gün kala ise aşırı yorgunluk ve uyku oldu. 3 saat fln öğle uykusu uyuyordum. Pazartesi test yaptım pozitif çıktı. Folik asit kullanıyor musun? Ben bu ay başlamıştım ve bu ay oldu. Umarım senin de bebişin yerleşmiştir.Selam kizlar benim su an adetime tam 8-9 Gün var ve kasik agrilarim var en cokta sol tarafta ve bacagima kadar vuruya bazen.. siz adete kac gün kala hamile oldugunuzu ögrendiniz ve belirtileriniz nelerdi?
Suan adet olmaya calisiyorum kekik kaynatiyorum limon sıkıp içiyorum insallah gununde biter de gidebilirim. O hastaneden hastaneye değişiyomus kullandiklari ilaclara verdikleri radyasyona gore degisiyomus doktor kimine korunma demis kimine 2 3 gun demis kimine 15 gun demis kimine de antibiyotik vermis bitine kadar korun demiş o karışık sanırımHsg çekilince haber versene canım bana sonrası nasıl oluyor acaba korunuluyor mu yoksa ilişki oluyor mu detaylı sormak lazım aslında
Anladım canım bende bugün regl oldum. Pazartesine gideceğim bakalım inşallah regl biter bitmez çekerlerSuan adet olmaya calisiyorum kekik kaynatiyorum limon sıkıp içiyorum insallah gununde biter de gidebilirim. O hastaneden hastaneye değişiyomus kullandiklari ilaclara verdikleri radyasyona gore degisiyomus doktor kimine korunma demis kimine 2 3 gun demis kimine 15 gun demis kimine de antibiyotik vermis bitine kadar korun demiş o karışık sanırım
Hayırlısı olsun kac gun sürüyor seninkiAnladım canım bende bugün regl oldum. Pazartesine gideceğim bakalım inşallah regl biter bitmez çekerler
Ayy canim tebrik ederim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinCanım benim de adetime 10 gün fln kala sanki regl olcakmışım gibi ağrılarım vardı. Adetime 2-3 gün kala ise aşırı yorgunluk ve uyku oldu. 3 saat fln öğle uykusu uyuyordum. Pazartesi test yaptım pozitif çıktı. Folik asit kullanıyor musun? Ben bu ay başlamıştım ve bu ay oldu. Umarım senin de bebişin yerleşmiştir.
5 canım bazen 6 lekelenme oluyor 6 mı diyeyim sorarlarsaHayırlısı olsun kac gun sürüyor seninki
6 de bence, benimde gecen ay 10 gun oldu dedim normalde 7 gun dedim 7 gun sonrasina verdi randevuyu insallah gunu gunune biter5 canım bazen 6 lekelenme oluyor 6 mı diyeyim sorarlarsa
İnşallah canım bende altı derim yedi sürer6 de bence, benimde gecen ay 10 gun oldu dedim normalde 7 gun dedim 7 gun sonrasina verdi randevuyu insallah gunu gunune biter
Neyi cok düşünürsen olmuyo valla suan kesildi sanirim yineİnşallah canım bende altı derim yedi sürerkız vala kafayı kırmasak iyi
Neden böyle oldun acaba sürekli yaşadığın bişey mi buNeyi cok düşünürsen olmuyo valla suan kesildi sanirim yine
Yok son 2 aydir böyle, biseyler yapmaya niyetlendim ya ondan oldu kesinNeden böyle oldun acaba sürekli yaşadığın bişey mi bu
Anladım canım hakkımızda hayırlısı inşallahYok son 2 aydir böyle, biseyler yapmaya niyetlendim ya ondan oldu kesin
Amin inşallahAnladım canım hakkımızda hayırlısı inşallah
Ya maşallah hayırlı uğurlu olsunBenim de reglime 5 gün var ama son iki gündür karın ağrısı, sag bacak ve kasık ağrısı yüzünden şüphelendim bu sabah test yaptım ve pozitif çıktı, yarin sabah kan vermeye gideceğim
Kaç aydır deniyorsunuz canım yaş kaç neler yaptınBenim de reglime 5 gün var ama son iki gündür karın ağrısı, sag bacak ve kasık ağrısı yüzünden şüphelendim bu sabah test yaptım ve pozitif çıktı, yarin sabah kan vermeye gideceğim
29 yasindayim pkos hastasiyim 1 bucuk sene once başarısız bi gebelik gecirdim, simdiye kadar olan surecte de cok doktor degistirdim ama olmamıştı. İstanbul'da yaşıyorum burda lokman hekim Hastanesi'nde Ünsal hocaya gittim 2 ay once , ilk ay hormon testleri yapildi kontrol etti daha sonra 2. Ay yani bu ay 5 agustosta reglimin 2.gununde femara baslatti 5 gun kullandim ve yumurtlama gununde kontrole gittim sadece sağ tarafta iki yumurta okusmustu 23 ve 22 mm. Daha sonra da 21.gun progesteron testi verdim o da 24,8 cikti. Bugun de erken gebelik testi ile ogrendim. Ama ben naptim derseniz bunlarin haricinde bi 4 ay kadar diyet yaptim pkos'da insülin direnci olduğu icin 66kgdan 58 kiloya düştüm, basit aporlar yürüyüş yaptım, sağlıksız karbonhidrat ve nişasta bazlı yiyeceklerden uzak durdumKaç aydır deniyorsunuz canım yaş kaç neler yaptınçok sordum ama
Çok teşekkür ederimYa maşallah hayırlı uğurlu olsun
Maşallah tekrar hayırlı olsun. Bende 5 ay denedim olmadı artık doktora gideyim dedim hayırlsı olsun inşallah29 yasindayim pkos hastasiyim 1 bucuk sene once başarısız bi gebelik gecirdim, simdiye kadar olan surecte de cok doktor degistirdim ama olmamıştı. İstanbul'da yaşıyorum burda lokman hekim Hastanesi'nde Ünsal hocaya gittim 2 ay once , ilk ay hormon testleri yapildi kontrol etti daha sonra 2. Ay yani bu ay 5 agustosta reglimin 2.gununde femara baslatti 5 gun kullandim ve yumurtlama gununde kontrole gittim sadece sağ tarafta iki yumurta okusmustu 23 ve 22 mm. Daha sonra da 21.gun progesteron testi verdim o da 24,8 cikti. Bugun de erken gebelik testi ile ogrendim. Ama ben naptim derseniz bunlarin haricinde bi 4 ay kadar diyet yaptim pkos'da insülin direnci olduğu icin 66kgdan 58 kiloya düştüm, basit aporlar yürüyüş yaptım, sağlıksız karbonhidrat ve nişasta bazlı yiyeceklerden uzak durdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?