Adetden önce belirtiler?

Selam kizlar benim su an adetime tam 8-9 Gün var ve kasik agrilarim var en cokta sol tarafta ve bacagima kadar vuruya bazen.. siz adete kac gün kala hamile oldugunuzu ögrendiniz ve belirtileriniz nelerdi?
Canım benim de adetime 10 gün fln kala sanki regl olcakmışım gibi ağrılarım vardı. Adetime 2-3 gün kala ise aşırı yorgunluk ve uyku oldu. 3 saat fln öğle uykusu uyuyordum. Pazartesi test yaptım pozitif çıktı. Folik asit kullanıyor musun? Ben bu ay başlamıştım ve bu ay oldu. Umarım senin de bebişin yerleşmiştir.

Hsg çekilince haber versene canım bana sonrası nasıl oluyor acaba korunuluyor mu yoksa ilişki oluyor mu detaylı sormak lazım aslında
Suan adet olmaya calisiyorum kekik kaynatiyorum limon sıkıp içiyorum insallah gununde biter de gidebilirim. O hastaneden hastaneye değişiyomus kullandiklari ilaclara verdikleri radyasyona gore degisiyomus doktor kimine korunma demis kimine 2 3 gun demis kimine 15 gun demis kimine de antibiyotik vermis bitine kadar korun demiş o karışık sanırım

Anladım canım bende bugün regl oldum. Pazartesine gideceğim bakalım inşallah regl biter bitmez çekerler

Ayy canim tebrik ederim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ne güzel söyledin öyle insallah canim hayirlisiyla olur.. ben folik asite baslayali tam bir ay oldu.. yani bununda etkisi olabilir mi?

Benim de reglime 5 gün var ama son iki gündür karın ağrısı, sag bacak ve kasık ağrısı yüzünden şüphelendim bu sabah test yaptım ve pozitif çıktı, yarin sabah kan vermeye gideceğim

Kaç aydır deniyorsunuz canım yaş kaç neler yaptın çok sordum ama
29 yasindayim pkos hastasiyim 1 bucuk sene once başarısız bi gebelik gecirdim, simdiye kadar olan surecte de cok doktor degistirdim ama olmamıştı. İstanbul'da yaşıyorum burda lokman hekim Hastanesi'nde Ünsal hocaya gittim 2 ay once , ilk ay hormon testleri yapildi kontrol etti daha sonra 2. Ay yani bu ay 5 agustosta reglimin 2.gununde femara baslatti 5 gun kullandim ve yumurtlama gununde kontrole gittim sadece sağ tarafta iki yumurta okusmustu 23 ve 22 mm. Daha sonra da 21.gun progesteron testi verdim o da 24,8 cikti. Bugun de erken gebelik testi ile ogrendim. Ama ben naptim derseniz bunlarin haricinde bi 4 ay kadar diyet yaptim pkos'da insülin direnci olduğu icin 66kgdan 58 kiloya düştüm, basit aporlar yürüyüş yaptım, sağlıksız karbonhidrat ve nişasta bazlı yiyeceklerden uzak durdum

Maşallah tekrar hayırlı olsun. Bende 5 ay denedim olmadı artık doktora gideyim dedim hayırlsı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…