- 19 Şubat 2021
- 608
- 231
- 33
- Konu Sahibi portakalkek
-
Adete 1 gün kala tekrar yap ama bu çok silikMerhaba hanımlar. Adetime 1 hafta var. Ovulasyon testim biraz daha koyulaşmaya başladı. Hamilelik için biliyorum c den daha koyu olması lazım ama henüz 1 hafta var. Ona rağmen koyulaşmaya basladı sizce gebelik olabilir mi? Adete 2 gün kala yine yapacağım
Bugun tam 7.gün. Yumurtlamadan sonra 7 gün geçti henüz. Adetime bir iki gün kala yine yapcam fakat adetimede 7 gün var. 7 gün kala ovulasyon testi böyle olupta gebe olan olmuş muydu onu cok merak ediyorumAynen canım kesin diyemeyiz lh hormonunu ölçüyor cnku. Yumurtlamadan kaç gün gecti
Henüz 7 gün var adetime inşallah vardır ya. Günler geçmiyorAdete 1 gün kala tekrar yap ama bu çok silik
Daha erken bence inşallah vardır gene ne diyelim hayırlısıHenüz 7 gün var adetime inşallah vardır ya. Günler geçmiyor
Tekrar yumurtlama da olabilirBugun tam 7.gün. Yumurtlamadan sonra 7 gün geçti henüz. Adetime bir iki gün kala yine yapcam fakat adetimede 7 gün var. 7 gün kala ovulasyon testi böyle olupta gebe olan olmuş muydu onu cok merak ediyorum
Evet erken biliyorum o yüzden hcg testi yapmıyorum negatifi görünce üzüleceğim için. Bekliyorum hayırlısı inşallahhDaha erken bence inşallah vardır gene ne diyelim hayırlısı
1 hafta kala olabilir mi ?Tekrar yumurtlama da olabilir
Olabiliyor1 hafta kala olabilir mi ?
Enteresan o zaman ben ovulasyon testi yapmaya devam edeyim. Kasıklarımda da batmalar var ara ara giriyor.Olabiliyor
Devam et tabi o yumurtlamayı da değerlendirirsen ikiz gebelik olma ihtimali varmışEnteresan o zaman ben ovulasyon testi yapmaya devam edeyim. Kasıklarımda da batmalar var ara ara giriyor.
Çok isterim ikizlerim olmasınıDevam et tabi o yumurtlamayı da değerlendirirsen ikiz gebelik olma ihtimali varmış
Aynen canım bir kaç gün geçsin yine tekrarla. Adet günü koyulasma görüp hamile olanlar gördüm inşallah sende onlardan biri olursunBugun tam 7.gün. Yumurtlamadan sonra 7 gün geçti henüz. Adetime bir iki gün kala yine yapcam fakat adetimede 7 gün var. 7 gün kala ovulasyon testi böyle olupta gebe olan olmuş muydu onu cok merak ediyorum
Amiiiiiiin inşallahhhAynen canım bir kaç gün geçsin yine tekrarla. Adet günü koyulasma görüp hamile olanlar gördüm inşallah sende onlardan biri olursun
İnşallah canım inşallahAmiiiiiiin inşallahhhÇok istiyorum allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah inşallah Allah sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin hepimize inşallahÇok isterim ikizlerim olmasınıallah nasip etsinde fark etmez gerçi sağlıklı olsun inşallah vardır da ondan koyulaşmaya başlamıştır
Amiiiiin isteyen herkese nasip etsin allahımİnşallah inşallah Allah sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin hepimize inşallah
Adetin gecikti mi ? Yumurtlamadan kaç gün geçti ?kızlar merhaba bugün mecrubiyetten kan testi verdim 0.100 tabi ki negatif ama ateşim hep 36.7/8 normalde düşme olur derler ya acaba erken olduğu için mı bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mı teşekürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?