Gebeliğe Hazırlık Adete 1 hafta kala ovulasyon testim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

portakalkek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
608
231
33
Merhaba hanımlar. Adetime 1 hafta var. Ovulasyon testim biraz daha koyulaşmaya başladı. Hamilelik için biliyorum c den daha koyu olması lazım ama henüz 1 hafta var. Ona rağmen koyulaşmaya basladı sizce gebelik olabilir mi? Adete 2 gün kala yine yapacağım

Eklentiler

• CB642099-9003-406D-8A70-7F50EF0AC271.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 856
Adete 1 gün kala tekrar yap ama bu çok silik

Aynen canım kesin diyemeyiz lh hormonunu ölçüyor cnku. Yumurtlamadan kaç gün gecti
Bugun tam 7.gün. Yumurtlamadan sonra 7 gün geçti henüz. Adetime bir iki gün kala yine yapcam fakat adetimede 7 gün var. 7 gün kala ovulasyon testi böyle olupta gebe olan olmuş muydu onu cok merak ediyorum

Bugun tam 7.gün. Yumurtlamadan sonra 7 gün geçti henüz. Adetime bir iki gün kala yine yapcam fakat adetimede 7 gün var. 7 gün kala ovulasyon testi böyle olupta gebe olan olmuş muydu onu cok merak ediyorum
Aynen canım bir kaç gün geçsin yine tekrarla. Adet günü koyulasma görüp hamile olanlar gördüm inşallah sende onlardan biri olursun

kızlar merhaba bugün mecrubiyetten kan testi verdim 0.100 tabi ki negatif ama ateşim hep 36.7/8 normalde düşme olur derler ya acaba erken olduğu için mı bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mı teşekürler şimdiden

Adetin gecikti mi ? Yumurtlamadan kaç gün geçti ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…