- 19 Şubat 2021
- 608
- 231
- 33
- Konu Sahibi portakalkek
-
Hiç belirti almadan gebe kalanlarıda okudum burda ben canım. Benim regli günleri ağrım cok olur. 1 haftadırda ara ara giriyor olacağım için diye düşünüyorum. Bize ne zaman nasip olcak acaba çift çizgiler :)Benim de salı canım. Benim ağrım sızım yok. Regli ağrısı pek yaşamıyorum o yüzden nolacak hiç kestiremiyorum. Gebe kalan neredeyse herkes ovülasyondan sonra ve regli zamanlarında regl ağrılarından yaşadığını yazmış. Benimde o ağrılar olmadığından umudum yok.
İnşallah nasip olur cnm ya. Bu kez de tutmazsa yaza kadar ara vereceğim bebek psikolojisinden sıyrılmak lazım. Bu yüzden olmuyor öyle düşünüyorumHiç belirti almadan gebe kalanlarıda okudum burda ben canım. Benim regli günleri ağrım cok olur. 1 haftadırda ara ara giriyor olacağım için diye düşünüyorum. Bize ne zaman nasip olcak acaba çift çizgiler :)
Bende öyle düşünüyorum ama o psikolojiden nasıl çıkacağımı bilmiyorum. Çünkü regl bitince yumurtlama günlerini düşünüyorum hemen değerlendirdikten sonrada aklım hep orda oluyor bunu kafamdan nasıl atacağımı bilmiyorum. İstemsiz aklıma geliyor ve en ufak bir belirtde hemen arastırmalara başlıyorum.İnşallah nasip olur cnm ya. Bu kez de tutmazsa yaza kadar ara vereceğim bebek psikolojisinden sıyrılmak lazım. Bu yüzden olmuyor öyle düşünüyorum
6 aydır bende böyleydim. Ama böyle olmak paronayaklığa sürüklüyor ve her ay bu döngü böyle dönüyor. Ben pandemiden dolayı biraz kilo aldım spor+diyete başlayacağım. Biraz bunla meşgul olursam zihnim boşalır diye umuyorum. Bebek işini rafa kaldırdım bi süreliğineBende öyle düşünüyorum ama o psikolojiden nasıl çıkacağımı bilmiyorum. Çünkü regl bitince yumurtlama günlerini düşünüyorum hemen değerlendirdikten sonrada aklım hep orda oluyor bunu kafamdan nasıl atacağımı bilmiyorum. İstemsiz aklıma geliyor ve en ufak bir belirtde hemen arastırmalara başlıyorum.
Benim eşimde çok istiyor. Çok umutlu her ay soruyor yumurtlama günlerini merak ediyor :) ben unutsam ki çok zor o hatırlatır yani. Bilmiyorum salı günü regl olduğm gibi kendimi şartlamam lazım artık. İnsanlar umursamadığı artık boşverdiği ay hamile kalıyor gerçekten haklısın. Stres hormonlarımızıda etkiliyor o yüzden negatif her ay. Salı gününden sonra kafa yapımızı değiştirmemiz lazım6 aydır bende böyleydim. Ama böyle olmak paronayaklığa sürüklüyor ve her ay bu döngü böyle dönüyor. Ben pandemiden dolayı biraz kilo aldım spor+diyete başlayacağım. Biraz bunla meşgul olursam zihnim boşalır diye umuyorum. Bebek işini rafa kaldırdım bi süreliğine
Bnm eşim de aynı ya. Bu şekilde istediğimi geçen gün konuştum. Üstüne gittikçe zorlaştığını yıprattığını oda farketti. Arkadaşının 4 sene olmamış tatile gitmişler orda gebelik olmuş. çocuktan konuşunca böyle bi muhabbet çıkmış.Bunu anlattı. Stres çok etkiliyor bu hikayeden de bunu anladım.Benim eşimde çok istiyor. Çok umutlu her ay soruyor yumurtlama günlerini merak ediyor :) ben unutsam ki çok zor o hatırlatır yani. Bilmiyorum salı günü regl olduğm gibi kendimi şartlamam lazım artık. İnsanlar umursamadığı artık boşverdiği ay hamile kalıyor gerçekten haklısın. Stres hormonlarımızıda etkiliyor o yüzden negatif her ay. Salı gününden sonra kafa yapımızı değiştirmemiz lazım
Umarım salı günü kırmızıları görmeyiz. Görürsekte eğer kafamızdan çıkarıp artık düşünmemeye çalışalım. Mesela ben eve artık hiç test almayacağım. Almadım da sadece ovu testim var. Salı günü regl olmazsamda test hemen yapmayı düşünmüyorum. Sıkıcam dişimi bir kaç gün geçince deneyeceğim. Gerçi benim hiç şaşmaz. 28 günün sonunda hemen regl olurum. Bu ayda öyle olacaktır eminim ki. Bundan sonraki aylarda da kafamdan çıkarmaya çalışacağım :) inşallah bir faydası olur. Folik asit kullanıyorum aralığın sonundan beri. Belki o bitince onu tekrar alır devam ederim başkada bir şey yapmayacağım :)Bnm eşim de aynı ya. Bu şekilde istediğimi geçen gün konuştum. Üstüne gittikçe zorlaştığını yıprattığını oda farketti. Arkadaşının 4 sene olmamış tatile gitmişler orda gebelik olmuş. çocuktan konuşunca böyle bi muhabbet çıkmış.Bunu anlattı. Stres çok etkiliyor bu hikayeden de bunu anladım.
Bahar gelince hormonlarımız coşar belkiUmarım salı günü kırmızıları görmeyiz. Görürsekte eğer kafamızdan çıkarıp artık düşünmemeye çalışalım. Mesela ben eve artık hiç test almayacağım. Almadım da sadece ovu testim var. Salı günü regl olmazsamda test hemen yapmayı düşünmüyorum. Sıkıcam dişimi bir kaç gün geçince deneyeceğim. Gerçi benim hiç şaşmaz. 28 günün sonunda hemen regl olurum. Bu ayda öyle olacaktır eminim ki. Bundan sonraki aylarda da kafamdan çıkarmaya çalışacağım :) inşallah bir faydası olur. Folik asit kullanıyorum aralığın sonundan beri. Belki o bitince onu tekrar alır devam ederim başkada bir şey yapmayacağım :)
Hadiiii inşaallahhhhBahar gelince hormonlarımız coşar belki
Ben dayanamadım ya test yaptım negatifHadiiii inşaallahhhh
Canım selam, regl oldun muBahar gelince hormonlarımız coşar belki
Amiin inşaallahArkadaşlar inşaAllah Rabbim hayırlısı ile gönlünüze göre verir tez kucağınız dolsun inşaAllah tavsiyem ovulasyon testi yapmaya devam edin stresten de uzak durarak tabii ki benim de 7. ovulasyonda falan oldu bir sağlık sorununuz yoksa sizde yada eşinizde elbet birinde tutar bende tiroid falan vardı belki ondan uzun sürdü bilmiyorum ama pes de etmeyin inşaAllah bir gün o güzel haberi alacaksınız
Günümdeyim canım daha gelen giden yok. Sen oldun muCanım selam, regl oldun mu
Bende de henüz bişey yok gelmediGünümdeyim canım daha gelen giden yok. Sen oldun mu
Hala bi regl belirtisi yok bende ya. Test te yapmadım. Acaba yarına mı olacağım. Bu gidişle bugün olmayacağım. Hiç günüm de şaşmadıBende de henüz bişey yok gelmedi
Aynen bende öyleyim. Sabah bi kasığıma ağrı girdi bacagıma kadar vurdu oldum galiba dedim baktım olmamışım. Sürekli bakıyorum ama gelen giden yok. Belki akşam veya geceye doğrumu olacağız acaba. Benimde hiç bu zamana kadar şaşmadı 28 gündü sonunda kesinlikle olurdum. Çok şaşırdım. Ama hamilemiyim de diyemiyorum belki akşama olurum diye düşünüyorumHala bi regl belirtisi yok bende ya. Test te yapmadım. Acaba yarına mı olacağım. Bu gidişle bugün olmayacağım. Hiç günüm de şaşmadı
Şimdiye kadar gelmesi lazımdı benim. Sabah en geç öğlen olurdum. Regli olmadan önce ıslaklık başlardı o da yok. Dün test yaptım negatifti benim ya. Yumurtlamanın 15. Günü bugün. Gebelik olsa görürdüm diye düşünüyorum. O yüzden umut sıfır. Elimde testim var ama bugün olurum diye sabah yapmadımAynen bende öyleyim. Sabah bi kasığıma ağrı girdi bacagıma kadar vurdu oldum galiba dedim baktım olmamışım. Sürekli bakıyorum ama gelen giden yok. Belki akşam veya geceye doğrumu olacağız acaba. Benimde hiç bu zamana kadar şaşmadı 28 gündü sonunda kesinlikle olurdum. Çok şaşırdım. Ama hamilemiyim de diyemiyorum belki akşama olurum diye düşünüyorumyarın sabah olmazsak test yapsak mı acaba
Bende dün dayanamadım yaptım negatifti. Bugun yapmadım aynı şekilde olurum diye düşünerek. Yani bilmiyorum bende çatlıcam şimdi meraktan. Umudum yok evet ama böyle oluncada kafamı karıştırdı. Yarın sabaha kadar gelmezse erken gebelik testimi yapsak acaba kasette belki varsada çıkmayabilir miŞimdiye kadar gelmesi lazımdı benim. Sabah en geç öğlen olurdum. Regli olmadan önce ıslaklık başlardı o da yok. Dün test yaptım negatifti benim ya. Yumurtlamanın 15. Günü bugün. Gebelik olsa görürdüm diye düşünüyorum. O yüzden umut sıfır. Elimde testim var ama bugün olurum diye sabah yapmadım
Acaba olduysada geç döllenmemi olduŞimdiye kadar gelmesi lazımdı benim. Sabah en geç öğlen olurdum. Regli olmadan önce ıslaklık başlardı o da yok. Dün test yaptım negatifti benim ya. Yumurtlamanın 15. Günü bugün. Gebelik olsa görürdüm diye düşünüyorum. O yüzden umut sıfır. Elimde testim var ama bugün olurum diye sabah yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?