- Konu Sahibi portakalkek
-
Yok gecikmedi 7 gün var dişçi gidicem emin olmak için vermiştim yumurtlama da 10 gün falan geçmiştirAdetin gecikti mi ? Yumurtlamadan kaç gün geçti ?
Genelde yumurtlamadan 10 11 veya 12 gün geçinxe çıkar diyorlar ama bilemedim. Benimde 7 gün var.diyelim gebelik var ve Çıkmadıysa henüz kanda demekki daha kana karışmadı bişey olacağını sanmıyorum dişçide. Şuanda bir gebelik yok sanırım. KorkmayınYok gecikmedi 7 gün var dişçi gidicem emin olmak için vermiştim yumurtlama da 10 gün falan geçmiştir
Inşallah çok tesekur ederim ayın 20sinde çift çizgi olmuş ovulasyon testim 21 akşamı da siliklesmis şansa artık diş ağrım biraz var çekilmesi lazım inşallah varsa da birşey olmaz tekrar tesekur ederimGenelde yumurtlamadan 10 11 veya 12 gün geçinxe çıkar diyorlar ama bilemedim. Benimde 7 gün var.diyelim gebelik var ve Çıkmadıysa henüz kanda demekki daha kana karışmadı bişey olacağını sanmıyorum dişçide. Şuanda bir gebelik yok sanırım. Korkmayın
Bence ovülasypna hiç bakma canım çünkü ben çok yaptım çok koyu çıktığı da oldu ama negatifMerhaba hanımlar. Adetime 1 hafta var. Ovulasyon testim biraz daha koyulaşmaya başladı. Hamilelik için biliyorum c den daha koyu olması lazım ama henüz 1 hafta var. Ona rağmen koyulaşmaya basladı sizce gebelik olabilir mi? Adete 2 gün kala yine yapacağım
Evet yapmayı bıraktım zaten artık. Gecikirse test yaparım. Kafayı buna yormaktan yoruldum gerçekten. Saldım artık.Bence ovülasypna hiç bakma canım çünkü ben çok yaptım çok koyu çıktığı da oldu ama negatif
Selam yazilarinizi okudumda bende de durum ayni adetime 7 gun var benimde son 1 haftadir ovulasyon testim iki cizgi cikiyor. Ama ben test yaptim negatif cikmisti 4 gun once. Pek sanmiyorum ama insan umitleniyor iste. Sende durum ne belli oldumu?Evet yapmayı bıraktım zaten artık. Gecikirse test yaparım. Kafayı buna yormaktan yoruldum gerçekten. Saldım artık.
Son durumun nedir kuzum?Evet yapmayı bıraktım zaten artık. Gecikirse test yaparım. Kafayı buna yormaktan yoruldum gerçekten. Saldım artık.
Selam canım. Adet günüm salı günü. Kasık ağrılarım ara ara giriyor 2 gün önce şeffaf yumurta akı kıvamında bir akıntım geldi daha önce regliye yakın hiç böyle olmamıştı şaşırdım. Erken gebelik testim yok yapamıyorum gerçi almakta istemiyorum negatif çıkcak diye korkuyorum almıyorum bilerek. Bugun ovulasyon testi yAptım hamilelikte erkenden öğreniliyormuş ovu testiyle ama silik hala yani kalın olması gerekiyormuş heralde hamiş değilim.Selam yazilarinizi okudumda bende de durum ayni adetime 7 gun var benimde son 1 haftadir ovulasyon testim iki cizgi cikiyor. Ama ben test yaptim negatif cikmisti 4 gun once. Pek sanmiyorum ama insan umitleniyor iste. Sende durum ne belli oldumu?
Valla bekliyorum salı günü adet günüm. Merakımdan ovu testi yaptım. Silik çıktı hamile olanlarda belirgin çıkıyormuş galiba değilimSon durumun nedir kuzum?
Bende de cok asiri belirgin degil surekli olmasada kullandigim bir sey ovulasyon testi ama ilk kez boyle gununden sonra gosteriyor ve bir haftadir belirgin sekilde cikiyor.adetime 7 gun var. Insallah hamiledirsin sabirsizlikla guzel haberini bekleyecegim.Selam canım. Adet günüm salı günü. Kasık ağrılarım ara ara giriyor 2 gün önce şeffaf yumurta akı kıvamında bir akıntım geldi daha önce regliye yakın hiç böyle olmamıştı şaşırdım. Erken gebelik testim yok yapamıyorum gerçi almakta istemiyorum negatif çıkcak diye korkuyorum almıyorum bilerek. Bugun ovulasyon testi yAptım hamilelikte erkenden öğreniliyormuş ovu testiyle ama silik hala yani kalın olması gerekiyormuş heralde hamiş değilim.
Ovulasyon her gebede koyu çıkmıyor canım bununla ilgili instagraöda birgebeningünlüğü bir paylaşım yapmıştı. Hamile olan biri ovulasyon testini atmıştı fakat silikti.Valla bekliyorum salı günü adet günüm. Merakımdan ovu testi yaptım. Silik çıktı hamile olanlarda belirgin çıkıyormuş galiba değilim
Benimde böyle işte sürekli. T çizgisi C çizgisinden daha koyu olması gerekiyormuş diyorlar ama bilemiyorum herkeste geçerli midir bu durum diye.. benim adetim 28 günde bir gelir 14.gün yumurtladım 15.gün çatladı. O gün bu gündür bekliyorum ağrılarım ve göğüs hassasiyetim var ama adet ağrılarıda olabilir yani hiç umudum yok. Bende senin güzel haberlerini bekliyorum canım allahım nasip etsinBende de cok asiri belirgin degil surekli olmasada kullandigim bir sey ovulasyon testi ama ilk kez boyle gununden sonra gosteriyor ve bir haftadir belirgin sekilde cikiyor.adetime 7 gun var. Insallah hamiledirsin sabirsizlikla guzel haberini bekleyecegim.
Yaaa cok sevindim bunu duyduğuma ama kasık ağrılarım geldi galiba adet olacağımOvulasyon her gebede koyu çıkmıyor canım bununla ilgili instagraöda birgebeningünlüğü bir paylaşım yapmıştı. Hamile olan biri ovulasyon testini atmıştı fakat silikti.
Ovülasyon testleriyle gebelik öğrenenler var ama maalesef her zaman kesin sonuç vermiyor. Benim de böyle çıkmıştı denemem de ama gebe değildim. İnşallah sende gebelik vardırMerhaba hanımlar. Adetime 1 hafta var. Ovulasyon testim biraz daha koyulaşmaya başladı. Hamilelik için biliyorum c den daha koyu olması lazım ama henüz 1 hafta var. Ona rağmen koyulaşmaya basladı sizce gebelik olabilir mi? Adete 2 gün kala yine yapacağım
Bende hamile olduğumu düşünmüyorum artık canım.Ovülasyon testleriyle gebelik öğrenenler var ama maalesef her zaman kesin sonuç vermiyor. Benim de böyle çıkmıştı denemem de ama gebe değildim. İnşallah sende gebelik vardır
Benim de bu ay umudum yok. Yalnız değilsin canım. Bat a 2 gün kaldıBende hamile olduğumu düşünmüyorum artık canım.
Benimde salı günü bat. Adetime 3 gün kala yumurtlama akıntısına benzer bir akıntı geldi benim 2 3 kez. Ama 14. Gün zaten yumurtlamıştım. Acaba adete 3 gün kala 2.kez yumurtlamak mümkün olabilir miBenim de bu ay umudum yok. Yalnız değilsin canım. Bat a 2 gün kaldı
Bu uzun süreli regl olamayanlarda oluyor diye duymuştum. Regliden önce ovülasyon günündeki gibi uzayan akıntı gelebiliyor. Bende olur genelde. Beyaz akıntım olmuyor hiç o neden olmuyor anlamış değilimBenimde salı günü bat. Adetime 3 gün kala yumurtlama akıntısına benzer bir akıntı geldi benim 2 3 kez. Ama 14. Gün zaten yumurtlamıştım. Acaba adete 3 gün kala 2.kez yumurtlamak mümkün olabilir mi
Bende de hep regliden önce beyaz akıntı olurdu yumurta akına benzer bir akıntı sadece yumurtlama günümde oluyordu. Şaşırdım o yüzden. Neyse sonucu zaten salı günü göreceğim. Artık zaten umudumda kalmadı o yüzden heyecanlanmıyorum. Normalde bana günler geçmezdi.Bu uzun süreli regl olamayanlarda oluyor diye duymuştum. Regliden önce ovülasyon günündeki gibi uzayan akıntı gelebiliyor. Bende olur genelde. Beyaz akıntım olmuyor hiç o neden olmuyor anlamış değilim
Benim de salı canım. Benim ağrım sızım yok. Regli ağrısı pek yaşamıyorum o yüzden nolacak hiç kestiremiyorum. Gebe kalan neredeyse herkes ovülasyondan sonra ve regli zamanlarında regl ağrılarından yaşadığını yazmış. Benimde o ağrılar olmadığından umudum yok.Bende de hep regliden önce beyaz akıntı olurdu yumurta akına benzer bir akıntı sadece yumurtlama günümde oluyordu. Şaşırdım o yüzden. Neyse sonucu zaten salı günü göreceğim. Artık zaten umudumda kalmadı o yüzden heyecanlanmıyorum. Normalde bana günler geçmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?