Adete 1 hafta kala test pozitif

Kızlar 3 testin resmini yolladım bakın bi isterseniz sizce nasıl yorumlayım

Eklentiler

• 20161028_130917.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 2.554
Arkadaşlar 3 ekimde adet oldum ve 3 kasım beklenen adet tarihim adetime 1 hafta var ve evde yapılan gebelik testim pozitif çıktı sizce normal miii ?????

Bende 1 hafta kala öğrendim

bende hamileliğimi bir hafta varken öğrenmiştim sonra kan testi yaptırdım pozitifti hayırlı olsun inşallah

Canım inşallah hayal kırıklığı olmaz bundan önce 2 düşüğüm var ameliyattan 1 bucuk ay gecti ve doktor 2 ay bekle demişti ama pozitif 3 testste
Ama sorularının cevabı burda deil biliosun dimi.oyüzden doktor ve kan tahlilleri gerekli kalp atışı duyana kadar sabır.Allah gönlüne göre versin bende bir kürtaj bir dış gebelik ameliyatı geçirdim.inşAllah şimdi bebeğimi kucağıma alıcam Allah izin verirse tabi.selametle hayırlı haberler dilerim

Arkadaşlar 3 ekimde adet oldum ve 3 kasım beklenen adet tarihim adetime 1 hafta var ve evde yapılan gebelik testim pozitif çıktı sizce normal miii ?????
Hayırlı olsun canım.3ekim olarak hesaplayıp koydun değil mi takvimi?beklenen adet günu 4 haftalik oluyor hamilelik çünkü.

Benim de adetime 1 hafta varken ikinci çizgi silik cikmisti. :) şuan kucağımda 5 aylik

testler baya baya pozitif ama yine de hem kanda gorun hemde kalp atisini duyun hatta mumkunse ilk 3 ayi atlatin sonra etrafinizdakilere hamile oldugunuz soyleyin.
buyuk ihtimal adetiniz biter bitmez yumurtlama olmus ve hemen hamile kalmissiniz cunku idrara gecmesi en az 12 gun suruyor benim bildigim.
hayirli olsun.

Ben ikisini de 6 gün kala öğrendim idrarda. Fotoğraf koy da bakalım.
Şimdi gördüm: bence daha az gün var, bu kadar koyu olamaz 1 hafta kala. Ya da sizin döngü uzun. Sonuç olarak tebrikler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…