Evet inşallah :)genlerde var yani
hayirlisi olsun bakalim
Pazartesiyi bekleyim dedim acele etmek istemedim3 testin de bozuk olması imkansız hayırlı olsun inş. kan testi verip onaylatın isterseniz
Arkadaşlar 3 ekimde adet oldum ve 3 kasım beklenen adet tarihim adetime 1 hafta var ve evde yapılan gebelik testim pozitif çıktı sizce normal miii ?????
Ayy tesekkürler :)Gayet normal. Hayırlı olsun
Yani umutlanabikirm :)Bende 1 hafta kala öğrendim
Bence git kan ver emin ol. hayırlı olsun insaallahYani umutlanabikirm :)
Ayyy inşallahhh pazartesi vermeyi düşünüyorum zatenBence git kan ver emin ol. hayırlı olsun insaallah
Galiba canım :)Adet bitti hemen hamile kaldin demek ki canim
Benim idrar testinde pozitif cıktı daha kanda yaptırmadımBEnde edetime 1 hafta kala öğrenmiştim ama kanda idrar testi yapmadim hic
Ama sorularının cevabı burda deil biliosun dimi.oyüzden doktor ve kan tahlilleri gerekli kalp atışı duyana kadar sabır.Allah gönlüne göre versin bende bir kürtaj bir dış gebelik ameliyatı geçirdim.inşAllah şimdi bebeğimi kucağıma alıcam Allah izin verirse tabi.selametle hayırlı haberler dilerimCanım inşallah hayal kırıklığı olmaz bundan önce 2 düşüğüm var ameliyattan 1 bucuk ay gecti ve doktor 2 ay bekle demişti ama pozitif 3 testste
Hayırlı olsun canım.3ekim olarak hesaplayıp koydun değil mi takvimi?beklenen adet günu 4 haftalik oluyor hamilelik çünkü.Arkadaşlar 3 ekimde adet oldum ve 3 kasım beklenen adet tarihim adetime 1 hafta var ve evde yapılan gebelik testim pozitif çıktı sizce normal miii ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?