Adete 1 hafta kala test pozitif

Ben ikisini de 6 gün kala öğrendim idrarda. Fotoğraf koy da bakalım.
Şimdi gördüm: bence daha az gün var, bu kadar koyu olamaz 1 hafta kala. Ya da sizin döngü uzun. Sonuç olarak tebrikler :)
Evet döngüm uzun 33 günde bir adet oluyorum

Hayırlı olsun canım:)Bende adet bitimi 8. Günü adetin yumurtlamıştım.Erken çıkmıştı böyle hatta gebelik boyunca da bebeğim hep bir hafta önde gitmişti ultrasonda

Arkadaşlar 3 ekimde adet oldum ve 3 kasım beklenen adet tarihim adetime 1 hafta var ve evde yapılan gebelik testim pozitif çıktı sizce normal miii ?????
benmde adet olmadan once yapmisrim basim dondugu icin silik olsa da cikmisti.kan verseniz daha iyi olur. Allah gonlunuze gore versin.

Kan testi pozitif cıktı 74,2 doktor 3 gün sonra tekrarlamamı istedi
Canim hayırlı olsun. 3 testinde pozitif çıkıp sonra olmaması imkansız zaten.
Tebrik ederim annesi :) Allah hepimizinkini kucagimiza almayi nasip etsin.
İnsanlar hamile olmadan hamile takvimi yapıyor bazen daha iyi hissetmek veya totem için ki bence çok güzel motive.Sen 3 pozitiften sonra yap bi zahmet :))) kime ne acaba

Kesinlikle katılıyorum canım bu söylediklerine cok tesekkür ederim isteyen herkeze allah nasip eder inşallahhhh

Kızlar ama kafama takılan birsey var internette hep baktığımda adetine 3-4 gün kala test yapıp degeri 200 ün üzerinde olanlar var benim 74,2 cıktı 5-6 gün var adetime sizce normal mi bu değer korkuyorum

Arkadaşlar 3 ekimde adet oldum ve 3 kasım beklenen adet tarihim adetime 1 hafta var ve evde yapılan gebelik testim pozitif çıktı sizce normal miii ?????
Canım ben de adete beş gün kala öğrenmiştim ve çok silik bir çizgiydi sonra da hemen kan verdim miniğim Yen'i oluşmuş değerim 21,7 çıkmıştı:)
Allah mucizeni korusun inşallah

Canım ben de adete beş gün kala öğrenmiştim ve çok silik bir çizgiydi sonra da hemen kan verdim miniğim Yen'i oluşmuş değerim 21,7 çıkmıştı:)
Allah mucizeni korusun inşallah
İnşallah canım ya allah seninde bebegini sağlıklı bir sekilde kucagına almayı nasip etsin

Canim bende adete 5 gün kala normal gebelik testiyle öğrendim hatta bende saskindim hemen kan verdim ve sonuç pozitiftı yani olabilir Tebrikler canım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…