Pozitifi görmeyenler bile koyuyor her ay. Ben alıştım, siz de alisirsinizBu gebelik takvimi hevesi ne arkadaşım önce bi emin olsan ya.
Evet 3 ekim öyle ayarladımHayırlı olsun canım.3ekim olarak hesaplayıp koydun değil mi takvimi?beklenen adet günu 4 haftalik oluyor hamilelik çünkü.
Evet döngüm uzun 33 günde bir adet oluyorumBen ikisini de 6 gün kala öğrendim idrarda. Fotoğraf koy da bakalım.
Şimdi gördüm: bence daha az gün var, bu kadar koyu olamaz 1 hafta kala. Ya da sizin döngü uzun. Sonuç olarak tebrikler :)
Test niye bozuk olsun ya :)Test bozuk
benmde adet olmadan once yapmisrim basim dondugu icin silik olsa da cikmisti.kan verseniz daha iyi olur. Allah gonlunuze gore versin.Arkadaşlar 3 ekimde adet oldum ve 3 kasım beklenen adet tarihim adetime 1 hafta var ve evde yapılan gebelik testim pozitif çıktı sizce normal miii ?????
Canim hayırlı olsun. 3 testinde pozitif çıkıp sonra olmaması imkansız zaten.Kan testi pozitif cıktı 74,2 doktor 3 gün sonra tekrarlamamı istedi
Kan testi pozitif cıktı 74,2 doktor 3 gün sonra tekrarlamamı istedi
Kesinlikle katılıyorum canım bu söylediklerine cok tesekkür ederim isteyen herkeze allah nasip eder inşallahhhhCanim hayırlı olsun. 3 testinde pozitif çıkıp sonra olmaması imkansız zaten.
Tebrik ederim annesi :) Allah hepimizinkini kucagimiza almayi nasip etsin.
İnsanlar hamile olmadan hamile takvimi yapıyor bazen daha iyi hissetmek veya totem için ki bence çok güzel motive.Sen 3 pozitiften sonra yap bi zahmet :))) kime ne acaba
Sağol canım amin inşallahhhmaşallah canım yaa gözlerin aydın olsun darısı bana bize evlat isteyen herkese olsun inşallahhhhhhhh
Bende bi hafta 10 gün önce öğrendim erken gebelik testiyleYaaaa inşallah hamileyimdir çok teşekkür ederim umut verici oldu çok saol :)
Bence cok güzel allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahhBende bi hafta 10 gün önce öğrendim erken gebelik testiyle
Canım ben de adete beş gün kala öğrenmiştim ve çok silik bir çizgiydi sonra da hemen kan verdim miniğim Yen'i oluşmuş değerim 21,7 çıkmıştı:)Arkadaşlar 3 ekimde adet oldum ve 3 kasım beklenen adet tarihim adetime 1 hafta var ve evde yapılan gebelik testim pozitif çıktı sizce normal miii ?????
Doktora görünmek için çok erken degilmi ultrasonda bile gözükmez ki bu kadar erkendoktora görün
İnşallah canım ya allah seninde bebegini sağlıklı bir sekilde kucagına almayı nasip etsinCanım ben de adete beş gün kala öğrenmiştim ve çok silik bir çizgiydi sonra da hemen kan verdim miniğim Yen'i oluşmuş değerim 21,7 çıkmıştı:)
Allah mucizeni korusun inşallah
Canim bende adete 5 gün kala normal gebelik testiyle öğrendim hatta bende saskindim hemen kan verdim ve sonuç pozitiftı yani olabilir Tebrikler canım hayırlı olsunArkadaşlar 3 ekimde adet oldum ve 3 kasım beklenen adet tarihim adetime 1 hafta var ve evde yapılan gebelik testim pozitif çıktı sizce normal miii ?????
Tesekkur ederim canımCanim bende adete 5 gün kala normal gebelik testiyle öğrendim hatta bende saskindim hemen kan verdim ve sonuç pozitiftı yani olabilir Tebrikler canım hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?