Adete 1 hafta kala test pozitif

İnşallah canım ya allah seninde bebegini sağlıklı bir sekilde kucagına almayı nasip etsin
Amin inşallah canım ultrason için acele etme 6 haftan dolsun öyle git canım kan testini de üç günde bir yapsan yeter hatta benim doktorum ilk sonuçtan sonra bir hafta bekle öyle yap demişti ama ben bekleyememiştim. Allah sağ Salim kucağına almayı kısmet etsin inşallah

İnşallah canım bende 2. Tahlili hemen yapmayı düşünmüyorum

Kızlar ama kafama takılan birsey var internette hep baktığımda adetine 3-4 gün kala test yapıp degeri 200 ün üzerinde olanlar var benim 74,2 cıktı 5-6 gün var adetime sizce normal mi bu değer korkuyorum
Normaaaal :) benim 50 çıkmıştı.
Şimdi internetten araştırma yapmayı bırakıyoruz, kendine bir bitki çayı yapıp doğruca yatağa şaka maka internet hamilenin en büyük düşmanı. inşallah sağlıkla tamamlarsın tüm süreci.

Ayyy inşallah çok heycanlıyım :)

Canım inşallah hayal kırıklığı olmaz bundan önce 2 düşüğüm var ameliyattan 1 bucuk ay gecti ve doktor 2 ay bekle demişti ama pozitif 3 testste
Çok geçmiş olsun öncelikle
Hayırlı olsun.Hamilesiniz gibi ama erkenden sevinmeyin.Allahın takdiri dr'ye gitmeden umutlanmayın.
Allah kolay bir hamilelik nasip etsin.

3 ekimde adet oldum dediginiz sey belki ustune gorme diye tabir edilen seydir.
2 aylik hamile bile olabilirsiniz bence

Muhtemel.hamilesiniiiz ya ama siz adet gecikmesinden sonra yine yapin emin olun sonra doktora gidersiniz.

Çok geçmiş olsun öncelikle
Hayırlı olsun.Hamilesiniz gibi ama erkenden sevinmeyin.Allahın takdiri dr'ye gitmeden umutlanmayın.
Allah kolay bir hamilelik nasip etsin.
Sağol canım inşallah hersey allahtan

3 ekimde adet oldum dediginiz sey belki ustune gorme diye tabir edilen seydir.
2 aylik hamile bile olabilirsiniz bence
Yok canım 2aylık olması imkansız 6 eylülde operatif histeroskopi ameliyatı oldum

Muhtemel.hamilesiniiiz ya ama siz adet gecikmesinden sonra yine yapin emin olun sonra doktora gidersiniz.
Kanda beta hcg yaptırdım pozitif cıktı ama önemli olan kesenin gözükmesi inşallah sağlıklı bir hamilelik olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…