- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Amin inşallah canım ultrason için acele etme 6 haftan dolsun öyle git canım kan testini de üç günde bir yapsan yeter hatta benim doktorum ilk sonuçtan sonra bir hafta bekle öyle yap demişti ama ben bekleyememiştim. Allah sağ Salim kucağına almayı kısmet etsin inşallahİnşallah canım ya allah seninde bebegini sağlıklı bir sekilde kucagına almayı nasip etsin
İnşallah canım bende 2. Tahlili hemen yapmayı düşünmüyorumAmin inşallah canım ultrason için acele etme 6 haftan dolsun öyle git canım kan testini de üç günde bir yapsan yeter hatta benim doktorum ilk sonuçtan sonra bir hafta bekle öyle yap demişti ama ben bekleyememiştim. Allah sağ Salim kucağına almayı kısmet etsin inşallah
Tıbbi açıklamasını yapmıştım başka bir mesajdaTest niye bozuk olsun ya :)
Normaaaal :) benim 50 çıkmıştı.Kızlar ama kafama takılan birsey var internette hep baktığımda adetine 3-4 gün kala test yapıp degeri 200 ün üzerinde olanlar var benim 74,2 cıktı 5-6 gün var adetime sizce normal mi bu değer korkuyorum
İnşallah canım benim :)değerlerınde cok normal benımde oyle cıkmıstı:)
Teşekkür ederimm canımmmBen de adetime 5 gün kala idrar testinde öğrenmiştim. Tebrikler canım.
Ayyy inşallah çok heycanlıyım :)Normaaaal :) benim 50 çıkmıştı.
Şimdi internetten araştırma yapmayı bırakıyoruz, kendine bir bitki çayı yapıp doğruca yatağaşaka maka internet hamilenin en büyük düşmanı. inşallah sağlıkla tamamlarsın tüm süreci.
bende 7 gun kala öğrendim ayni benim testler gibi 6 tane yaptim bozuktur die hepsi pozitif tebriklerKızlar 3 testin resmini yolladım bakın bi isterseniz sizce nasıl yorumlayım
Çok geçmiş olsun öncelikleCanım inşallah hayal kırıklığı olmaz bundan önce 2 düşüğüm var ameliyattan 1 bucuk ay gecti ve doktor 2 ay bekle demişti ama pozitif 3 testste
Değerlerin bu kadar erken idrarda belli olması bana da ikiz ihtimalini düşündürmüştüEvet var ama vefat etmiş kaynanamın ikizleri doğmuş sonra ölmüşler
Heyecanlıymış ama :))bende 7 gun kala öğrendim ayni benim testler gibi 6 tane yaptim bozuktur die hepsi pozitif tebrikler
Sağol canım inşallah hersey allahtanÇok geçmiş olsun öncelikle
Hayırlı olsun.Hamilesiniz gibi ama erkenden sevinmeyin.Allahın takdiri dr'ye gitmeden umutlanmayın.
Allah kolay bir hamilelik nasip etsin.
Bebek olsunda ikiz yada tek farketmez benim içinDeğerlerin bu kadar erken idrarda belli olması bana da ikiz ihtimalini düşündürmüştü
Yok canım 2aylık olması imkansız 6 eylülde operatif histeroskopi ameliyatı oldum3 ekimde adet oldum dediginiz sey belki ustune gorme diye tabir edilen seydir.
2 aylik hamile bile olabilirsiniz bence
Kanda beta hcg yaptırdım pozitif cıktı ama önemli olan kesenin gözükmesi inşallah sağlıklı bir hamilelik olur canımMuhtemel.hamilesiniiiz yaama siz adet gecikmesinden sonra yine yapin emin olun sonra doktora gidersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?