Adete 1 hafta kala test pozitif

Kız çocuk sahibi olmayı mı umuyorsunuz? O zaman seks sırasında üstte olduğunuz bir pozisyonu tercih edin! Her ne kadar seks pozisyonları bebeğin cinsiyetini kesin olarak belirleyemeseler de bir ihtimal var. Kız bebek sahibi olmak istiyorsanız sekste önemli olan derinlik değil, eşinizin nereye boşaldığıdır. Eşiniz, vajinanıza en yakın noktada boşalmaya çalışmalı ki erkek kromozomu taşıyan spermlerin yumurtaya ilk olarak ulaşmaları daha zor olsun. Erkek kromozomlu spermlerin ömrü daha kısadır. Bu nedenle yumurtadan ne kadar uzakta olurlarsa, canlı kalarak yumurtaya ulaşma ihtimalleri o kadar zor olacaktır.

Misyoner pozisyonunu tercih edin
Kız bebek sahibi söz konusu olduğunda eski yöntemlere başvurmak iyidir. Unutmayın, derinlik ne kadar azsa, kadın kromozomu taşıyan spermlerin şansı o kadar çoktur.

Doğru zamanlama
Kız bebek sahibi olmak isteyen çiftler daha sık seks yapmalıdırlar ve yumurtlama gününe 2-3 gün kala da seks yapmayı bırakmalıdırlar. Bu teorinin işe yarayacağının düşünülmesinin sebebi kadın kromozomu taşıyan spermlerin 3 güne kadar yaşayabilmeleri ama erkek spermlerinin yaşayamamalarıdır. Bu nedenle, yumurtlama gerçekleştiği zaman sadece kadın spermler hayatta kalmış olurlar.

Hmm bişey duymuştum daha önce ilişkiden sonra sağa yatarsan kız sola yatarsan erkek miysi neydi öyle birseysi canım

Bunları görm
Bunları görmüştüm de ne kadar işe yarar bilmiyorum tecrübelerden gitsek daha iyi sanki bazılarının yumurtlama günü kızı oluyor bazılarının erkek

Bunları görm

Bunları görmüştüm de ne kadar işe yarar bilmiyorum tecrübelerden gitsek daha iyi sanki bazılarının yumurtlama günü kızı oluyor bazılarının erkek
Evet canım oda doğru allahım yinede hayırlısını nasip etsin gönlünden gecen olur inşallah

Benimde adete 8 gün var bel karin agrim gazim ve sari akintim var test yapmamak için kendimi çok çok çok zor tutuyorum ama tutamicam herhalde

benim adetime 6 gün var bugün progesteron bakılırken lab. beta hcg de istedim 6.52 çıktı doktorumla konuşamadım sekreterine not bırakmış 4 gün sonra tekrar kanda baktırsın demiş offf çok heyecanlandım durduk yere. bide boşvermiştim sözde.

Arkadaşlar 3 ekimde adet oldum ve 3 kasım beklenen adet tarihim adetime 1 hafta var ve evde yapılan gebelik testim pozitif çıktı sizce normal miii ?????

Ben de ayni sizin gibiyim sabah burada sordum hatta. Gecen hafta cikti bende de bugun de son kez test aldım yine pozitif. Ve 5 gun var daha. Carsamba kan testine gidecegim ama meraktan catlamak uzereyim:)

Ben de ayni sizin gibiyim sabah burada sordum hatta. Gecen hafta cikti bende de bugun de son kez test aldım yine pozitif. Ve 5 gun var daha. Carsamba kan testine gidecegim ama meraktan catlamak uzereyim:)
Canım lesin hamilesin o zaman . bende geç döllenme varmış bebek 4 haftalık dedi doktor küçük gözüküyo

Selam kizlar adetime 8 gün var ve adetliyken belim nasil agriyosa bugünde öyle agriyor arada kasik ve bel agrilarimda var sizce güçlü belirtiler mi ?

Selam kizlar adetime 8 gün var ve adetliyken belim nasil agriyosa bugünde öyle agriyor arada kasik ve bel agrilarimda var sizce güçlü belirtiler mi ?
Tam anlamıyla değil canım bu belirtilere bakarak hamilesin yada değilsin demek yanlış olur çünkü adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı oluyo birazdaha sabırlı olup bekleyip test yap bence

Tam anlamıyla değil canım bu belirtilere bakarak hamilesin yada değilsin demek yanlış olur çünkü adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı oluyo birazdaha sabırlı olup bekleyip test yap bence
Adet gunume kadar beklicem başka yol yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…