Adete 1 hafta kala test pozitif

O zaman bebis erkenden gostermek istemis kendini. Ben de bebek sahibi olmak icin ugrasiyorum Allah herkese kolaylik versin bu yolda, saglicakla kucagina alirsin insallah canim
İnşallah canım 3 senedir bekliyorum melegimi allahım inşallah sanada nasip eder isteyen herkeae inşallah

Arkadaşlar 3 ekimde adet oldum ve 3 kasım beklenen adet tarihim adetime 1 hafta var ve evde yapılan gebelik testim pozitif çıktı sizce normal miii ?????
Canim bende ayni şekilde 1 hafta önce öğrendim degerlerim gwyette normal cikti şükür bi sorunum olmadi

Canim bende ayni şekilde 1 hafta önce öğrendim degerlerim gwyette normal cikti şükür bi sorunum olmadi
Bide bende sanki adet olcakmışım gibi oluyo 5 dk sürüyo sonra bişe yok 2 gündür böyle korkuyorum sendede arada böyle oluyo mu

Bide bende sanki adet olcakmışım gibi oluyo 5 dk sürüyo sonra bişe yok 2 gündür böyle korkuyorum sendede arada böyle oluyo mu
Bende olmuştu adet zamanimda canim o normal af edersin alt tarafim hep sizliyordu o geçiyor

Bende olmuştu adet zamanimda canim o normal af edersin alt tarafim hep sizliyordu o geçiyor
Alt tarafım cok nadir sızladığı ama karnımda bazen agrı oluyo işte adet olcakmış gibi ama dediğin gibi olur inşallah canım bir an öncr bebişletimizi sağlıklı bir sekilde kavusuruz

Canım benimkide aynı oldu adetime 1 hafta kala çift çizgi çıktı inanmadım tekrar tekrar yaptım şimdi bebeğin 1 yaşadı bile

Canım benimkide aynı oldu adetime 1 hafta kala çift çizgi çıktı inanmadım tekrar tekrar yaptım şimdi bebeğin 1 yaşadı bile
Ayy canım bende inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım yarın keseye bakıcaz sen ne zaman gördün keseyi kaç haftalıkken

İnşallah canım benimki 6 haftalıkken kesede görünmüştü kalp atışları da ama herkesin aynı olmayabilir
Ayy inşallah benimde öyle olur yaa acaba bu gebelik takvimiyle ultrason ölçümleri arasında kaç haftalık olduğu ne kadar fark ediyp

Rabbim herkesin gönl
Ayy inşallah benimde öyle olur yaa acaba bu gebelik takvimiyle ultrason ölçümleri arasında kaç haftalık olduğu ne kadar fark ediyp
. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah benimki sanırım günü gününe tutmuştu çünkü adetin 1. gününden hesaplaniyor tabi zaman ilerledikçe benimki 1 hafta kadar büyük görünüyordu gelişimi çok iyiydi

Ayy hayırlısı inşallah benimkide öyle olur

Ben bi daha bebek düşünüyor um çok erken ama yaş geçiyor 2 tane oğlum var birde kız olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…