O zaman bebis erkenden gostermek istemis kendini. Ben de bebek sahibi olmak icin ugrasiyorum Allah herkese kolaylik versin bu yolda, saglicakla kucagina alirsin insallah canimYok canım 2aylık olması imkansız 6 eylülde operatif histeroskopi ameliyatı oldum
İnşallah canım 3 senedir bekliyorum melegimi allahım inşallah sanada nasip eder isteyen herkeae inşallahO zaman bebis erkenden gostermek istemis kendini. Ben de bebek sahibi olmak icin ugrasiyorum Allah herkese kolaylik versin bu yolda, saglicakla kucagina alirsin insallah canim
Canim bende ayni şekilde 1 hafta önce öğrendim degerlerim gwyette normal cikti şükür bi sorunum olmadiArkadaşlar 3 ekimde adet oldum ve 3 kasım beklenen adet tarihim adetime 1 hafta var ve evde yapılan gebelik testim pozitif çıktı sizce normal miii ?????
İnşallah canım çok korkuyorum heran kan gelicek birşey olucak diyee .Canim bende ayni şekilde 1 hafta önce öğrendim degerlerim gwyette normal cikti şükür bi sorunum olmadi
Bide bende sanki adet olcakmışım gibi oluyo 5 dk sürüyo sonra bişe yok 2 gündür böyle korkuyorum sendede arada böyle oluyo muCanim bende ayni şekilde 1 hafta önce öğrendim degerlerim gwyette normal cikti şükür bi sorunum olmadi
Bende olmuştu adet zamanimda canim o normal af edersin alt tarafim hep sizliyordu o geçiyorBide bende sanki adet olcakmışım gibi oluyo 5 dk sürüyo sonra bişe yok 2 gündür böyle korkuyorum sendede arada böyle oluyo mu
Alt tarafım cok nadir sızladığı ama karnımda bazen agrı oluyo işte adet olcakmış gibi ama dediğin gibi olur inşallah canım bir an öncr bebişletimizi sağlıklı bir sekilde kavusuruzBende olmuştu adet zamanimda canim o normal af edersin alt tarafim hep sizliyordu o geçiyor
Yaptım canım hamileyimmmCnm sen daha kan testi yapmadın mı
Tebrikler kız, allah tamamına erdirsinYaptım canım hamileyimmm
Amin canım inşallaaahhhh değerlerim yüksek çıkmış doktor öyle dedi iyi ilerliyomuş çok heycanlıyımTebrikler kız, allah tamamına erdirsin
Canım benimkide aynı oldu adetime 1 hafta kala çift çizgi çıktı inanmadım tekrar tekrar yaptım şimdi bebeğin 1 yaşadı bileYa inan hiç umudum yoktu internette birşey okumustum kız adetine 13 gün kala öğrenmiş bende şansa bir deneyeyim diye 3 test aldım ümitlenme diye diye kendime kapafım gözlerimi. Ama gözümü açtığımda ne göreyim cift cizgi kalbim durdu sanki :)
Ayy canım bende inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım yarın keseye bakıcaz sen ne zaman gördün keseyi kaç haftalıkkenCanım benimkide aynı oldu adetime 1 hafta kala çift çizgi çıktı inanmadım tekrar tekrar yaptım şimdi bebeğin 1 yaşadı bile
İnşallah canım benimki 6 haftalıkken kesede görünmüştü kalp atışları da ama herkesin aynı olmayabilirAyy canım bende inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım yarın keseye bakıcaz sen ne zaman gördün keseyi kaç haftalıkken
Ayy inşallah benimde öyle olur yaa acaba bu gebelik takvimiyle ultrason ölçümleri arasında kaç haftalık olduğu ne kadar fark ediypİnşallah canım benimki 6 haftalıkken kesede görünmüştü kalp atışları da ama herkesin aynı olmayabilir
. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah benimki sanırım günü gününe tutmuştu çünkü adetin 1. gününden hesaplaniyor tabi zaman ilerledikçe benimki 1 hafta kadar büyük görünüyordu gelişimi çok iyiydiAyy inşallah benimde öyle olur yaa acaba bu gebelik takvimiyle ultrason ölçümleri arasında kaç haftalık olduğu ne kadar fark ediyp
Ayy hayırlısı inşallah benimkide öyle olurRabbim herkesin gönl
. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah benimki sanırım günü gününe tutmuştu çünkü adetin 1. gününden hesaplaniyor tabi zaman ilerledikçe benimki 1 hafta kadar büyük görünüyordu gelişimi çok iyiydi
Diğer topiklerde de bulamadım cinsiyet için tecrübeli anneleriBen bi daha bebek düşünüyor um çok erken ama yaş geçiyor 2 tane oğlum var birde kız olsa
Bende buhün internetten onlara bakıyodum çok sey var internetten bi araştır canım istersenDiğer topiklerde de bulamadım cinsiyet için tecrübeli anneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?