Teşekkür edrim canim cevapladigin için belirtilerin hala devam ediyor özellikle kasik agrim birde dün test yaptım 2 dakka bekledim çıkmayınca yüksek biryere bırakmıştım birkaç saat sonra hatırladım baktım çift çizgi silik bir çizgi kafam karıştı valla birde yumurtlama dönemin 17 temmuzdu geçti canim belirtilerin 3 gündür var canimsanmam cnm regline 10 gün kala olsa olsa yumurtlama agrısı olur...geç yumurtlamıs olabilirsin cnm...ama gebelik belirtisi değildir olamaz. iyi günler.
Testin hala duruyorum bi resmini atsana canimTeşekkür edrim canim cevapladigin için belirtilerin hala devam ediyor özellikle kasik agrim birde dün test yaptım 2 dakka bekledim çıkmayınca yüksek biryere bırakmıştım birkaç saat sonra hatırladım baktım çift çizgi silik bir çizgi kafam karıştı valla birde yumurtlama dönemin 17 temmuzdu geçti canim belirtilerin 3 gündür var canim
Ay canım ya sanırım sen hamilesin,evet ince bi cizgi amaaçık açık görebiliyorum.Var canim duruyor Eki Görüntüle 1861347
Bide benim bir düşük dede küçük kizimdada 5 gun önceden çıktı yani sat geçmemişti canim ama büyük kizimda 5. Haftada çıkmıştı suan sata 8 varTestin hala duruyorum bi resmini atsana canim
Evet canim ama bilmiyomki kaçıncı dakka çıktı ilk iki dakka baktım tekti unutmuşum 5 saat sonra baktım böyleydi halada duruyor çizgi kimisi olupta çizgi kayboldu yazmış kimisi böyle hamile kaldım diyor nadiren bazı gebeliklerde çok çok yeni olduğu için böyle O labiliyormus acomed çok iyi bir test 4 lira ucuzdaAy canım ya sanırım sen hamilesin,evet ince bi cizgi amaaçık açık görebiliyorum.
Ben uzun zamandır istiyorum canım, ama bir turlu kısmet olmuyor.böyle pozitif testleri görüncede çok hevesleniyorum..hakkında hayırlısı olsun canım.Bide benim bir düşük dede küçük kizimdada 5 gun önceden çıktı yani sat geçmemişti canim ama büyük kizimda 5. Haftada çıkmıştı suan sata 8 var
Normal gebelik testi canim oncomed diye kaç kişi daha bunu önerdi iyi diyolarErken hamilelik testimı bu?
Inşallah canim Rabbim sana tez zamanda nasip etsin benim ilk kız kanda bile çıkmamıştı üstelik adet soktorucu vermişlerdi genede düşmesi bir haftada ortaya çıktı bicirik ikincide düşük oldu ucuncude dusukten hemen sonra oldum sonra yoğun kanamam vardı genede tutundu kisvelerin şimdide geri çekilme yaptığımız halde koruma sayılmaz ama o an öyle gerkti ayıptır söylemesi devirlerinden biliyorum belirtilerim var dün test yaptım şimdilik durum bu sen nezamandan beri deniyon canimBen uzun zamandır istiyorum canım, ama bir turlu kısmet olmuyor.böyle pozitif testleri görüncede çok hevesleniyorum..hakkında hayırlısı olsun canım.
Testin ismimi acomed..gerçekten çok ucuzmus.inşallah izne gelirim bu sene burda çok pahalı.Evet canim ama bilmiyomki kaçıncı dakka çıktı ilk iki dakka baktım tekti unutmuşum 5 saat sonra baktım böyleydi halada duruyor çizgi kimisi olupta çizgi kayboldu yazmış kimisi böyle hamile kaldım diyor nadiren bazı gebeliklerde çok çok yeni olduğu için böyle O labiliyormus acomed çok iyi bir test 4 lira ucuzda
Oncomed canim yanlis yazmışım canim evet ucuz canim 4 lira bide sen nerdİsmi acome
Testin ismimi acomed..gerçekten çok ucuzmus.inşallah izne gelirim bu sene burda çok pahalı.
Var canim duruyor Eki Görüntüle 1861347
Evet canim ışte bende böyle düşünceler içindeyim bu test daha alıp yapılan bakim10 dk geçtikten sonra ki sonuc dikkate alınmaz ama!. test bozuk da olabilir...adet döneminden 4 gün önce olsa süphelenirim ama 8-9 hatta 10 gün önce hcg nasıl olursa idrara karısır.Kan testi olsa ok....ki onda bile değer düşük çıkar..bilemedim dogrusu..yumurtlamadan 7 gün sonra hemde...hangi ara yumurtaya ulaştı döllendi de idrara karıstı düşündürüyor.
testi yenilemek sanırım acabaları yok etmek için en dogurusu 10 dk çıkmazsa test bozuktur...eger 10 dk içinde yine çıkarsa kan vermeni tavsiye ederim.Evet canim ışte bende böyle düşünceler içindeyim bu test daha alıp yapılan bakim
Öyle yapicam canim insallah herşeyin hayirlisitesti yenilemek sanırım acabaları yok etmek için en dogurusu 10 dk çıkmazsa test bozuktur...eger 10 dk içinde yine çıkarsa kan vermeni tavsiye ederim.
Hadi bakalım canım yap bi test daha,sonucunda bildir bizeEvet canim ışte bende böyle düşünceler içindeyim bu test daha alıp yapılan bakim
Pardon canım mesajlar karıştı ,şimdi okudum bunu,1 yıldır canım. Ama bu arada kucak bi ameliyat geçirdim. Anliyacagin marta kadar denemelerimiz boşaymis zaten kist varmış bende.o alındı ve marttan beri deniyoruz hala olmadı canimInşallah canim Rabbim sana tez zamanda nasip etsin benim ilk kız kanda bile çıkmamıştı üstelik adet soktorucu vermişlerdi genede düşmesi bir haftada ortaya çıktı bicirik ikincide düşük oldu ucuncude dusukten hemen sonra oldum sonra yoğun kanamam vardı genede tutundu kisvelerin şimdide geri çekilme yaptığımız halde koruma sayılmaz ama o an öyle gerkti ayıptır söylemesi devirlerinden biliyorum belirtilerim var dün test yaptım şimdilik durum bu sen nezamandan beri deniyon canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?