adete 10 gun kala ara ara gelen kasik karin agrisi

Canim benim ilk kizimda adetimi bir gun gece baktim iki test yaptim negatif sonra doktora gittim iki tane ayri ikiside alttan ultrasondan bakti yok dediler birine kanda baktirdim yok dedi strestendir dedi adet sokturucu bide fitil yazdı bir hafta kullandım yok adet olmadım bidaha test yaptim pozitif sok oldum gittim bakti üstten dedi kese var hamilesin ee dedim hani geçen hafta yoktu üstelik ilac verdin dedi cok iyi saklanmış 3 haftalikti düşün :) ikinci düşük oldu yerleşme kanamam vardı ordan anladım adetime 4 gun varken ucuz testlerden yaptim pozitifti sonra tam adet gunumde yoğun kanama yaşadım düştü ama agrisi ve kanaması çok yoğundu oluyodum resmen ucuncude dusukten hemen sonraki ay oldu ondada lekelenmem belirtilerim vardı baktim 5 gun kala pozitif 6. Haftaya kadar doktora gitmedim gittim direk bebis görünüyordu sonra ogun buyuk kizimi emziriyordum doktora sordum Emzir bişey olmaz dedi ondan emziriyordum baktim aynı gün yoğun kanamam oldu hemde öyle bir sanciylaki anlatamam elim ayağım titriyordu oluyorum sandim hemen gittik düşmemiş dedi hemen memeden kez dedi ki gittiğim farklı doktordu neyse kestim hemen 1 hafta sürdü kanamam çok şükür tutundu büyüğü 4 küçüğü 1 yaşında canim :) rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin insallah

Allah evlatlarini sana bagislasin canim, rabbim isteyen herkesi duysun insallah.. Goguslerim siserdi adet olcam iki hafta sonra derdim bu ayda dedigim gibi az kaldi ama hicbir belirtim yok hayirlisi olsun insallah, hersey rabbimden umarim o mucizeyi biz isteyenlerede gösterir.. Cevabin icin cok tesekkur ederim. Adetin gecerde pozitifi gormezsen ihmal etme sakin benim gibi uzun sure bekleme. Bas dönmelerimde artmasa gitmezdim doktora allahtan böbreklerime baska organlarima gecmeden önlem almis oldum.

Ben tesekkur ederim canim benim dilerim Allah tan Rabbim sana tez zamanda nasip etsin insallah öyle yapicam canim zaten ilk gebeligimden biliyom gormedi ilac verdi mucizeki dusmedi gene aynı olur diye Allah korusun günümü bekliyom adet olursam g itcem bakım niye böyle oluyom görüşmek üzere canim sat 29 bakalım yazcam buraya sonucu iyi geceler:)

Rabbim hepimize hayirlisini versin insallah.. Az kalmis hadi bakalim hayirlisi olsun :)

Merhaba herkese.1 yılı geçmiş kimse yazmamış.ne durumlardasınız haberdar edin.

Merhaba kızlar adetime 10 gün varken test yaptım unuttum ama bakmayı birkaç saat sonra baktım silik çizgi vardı iki haftadır bel ağrısı ara ara kasık ağrısı mide bulantısı kabızlık var dünden beride göğüs hassasiyeti başladı fikirlerinizi merak ediyorum yardımcı olabilir misiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…