Ayyy masallah canim Allah tamamını erdirsin valla tam senin bicirik kaç aylık yazacaktim tam sonra seninki diye yazdım içime doğmuş :)Biraz daha bekle cnm olmadi kan tahlili yaptrirsin dort bucuk aylik cnm kizim olck allh izin verirse
Hani su yumurtlama akintisi var ya o akintidan geldi seffaf bu ay bole oldu ilk defaCanim sunuksu degilde hafif kanlı akinti yerleşme kanamsi diye biliyom sumuksu kanlı akinti benim dogum yaptığım gün gelmişti nisan diyolar ona kaç aydır boylesin sen belki adet tarihlerin değişiyor diye oluyodur
Canim sunuksu degilde hafif kanlı akinti yerleşme kanamsi diye biliyom sumuksu kanlı akinti benim dogum yaptığım gün gelmişti nisan diyolar ona kaç aydır boylesin sen belki adet tarihlerin değişiyor diye oluyodur
Ayyy masallah canim Allah tamamını erdirsin valla tam senin bicirik kaç aylık yazacaktim tam sonra seninki diye yazdım içime doğmuş :)
Genelde olnaz cnm ya kac aydir cok dukur adetlerim duzenli ve 11inden sonra olur akintim yumurtlama akintim bilemedim bende az kaldi iste 30una kadr bekliycem ayin sonrada idrar ve kan tahlili vericem .ayrica yumurtlama zamanimda akintida gelmedi buda kafami karistirio ve doktor izinliydi gittim ve geri dondum hastaneden muayane olamadanBlli olmuyr cnm o agryr o akinti geliyr o donmlerde sen suphede kalmissn kan tahlili yaprsin olmadi arkadasin dedigi gibi tarihinde degisebilir piskolojikde olabilir kafana cok takiysan
Genelde olnaz cnm ya kac aydir cok dukur adetlerim duzenli ve 11inden sonra olur akintim yumurtlama akintim bilemedim bende az kaldi iste 30una kadr bekliycem ayin sonrada idrar ve kan tahlili vericem .ayrica yumurtlama zamanimda akintida gelmedi buda kafami karistirio ve doktor izinliydi gittim ve geri dondum hastaneden muayane olamadan
Adet gunum bugun sadece sol kasigimda agri var belki stres etkilemistir diye bekliycem 30una kadar 25 gunde bir adet oluyorum 28e cevrildiyse 27 tammuzda olmam gerek bakalimBenim bildgim yumurtlma donmindefe oluyr akinti dedigin gibi 30 una bisy kalmdi gdip kan tahlili verirsin cnm izni bittyse doktrunun gdip muane ol olmadi cunku duznli adtn varkn biranda boyle olmn kafa kurcliyr
Aynen benimde bu ay yumurtlama akintim çok azdıGenelde olnaz cnm ya kac aydir cok dukur adetlerim duzenli ve 11inden sonra olur akintim yumurtlama akintim bilemedim bende az kaldi iste 30una kadr bekliycem ayin sonrada idrar ve kan tahlili vericem .ayrica yumurtlama zamanimda akintida gelmedi buda kafami karistirio ve doktor izinliydi gittim ve geri dondum hastaneden muayane olamadan
Test yapsana canimAdet gunum bugun sadece sol kasigimda agri var belki stres etkilemistir diye bekliycem 30una kadar 25 gunde bir adet oluyorum 28e cevrildiyse 27 tammuzda olmam gerek bakalim
1 tane test var elimde cnm onuda harcamak istemiyorum bekliycemTest yapsana canim
Adet gunum bugun sadece sol kasigimda agri var belki stres etkilemistir diye bekliycem 30una kadar 25 gunde bir adet oluyorum 28e cevrildiyse 27 tammuzda olmam gerek bakalim
Evet cnm bekliycem insallahEvet cnm stresde cok etkiloyr regli donemini bisey kalmadi az daha bkle
Canim herkes herseyi hamilelige yoruyor bende dahil ama migde bulantisi adete 1.5 hafta kala kasik agrisi, bas dönmesi, kabizlik, siskinlik bunlarin hepsini yasadim sonunda idraryolu enfeksiyonu oldugu ortaya cikti bir ay psikolojik belirti yasadigimi dusundum tabi her ihtimali goz onunde bulundurmak gerekir en iyisi doktora gorunmen olurKızlar merhaba bu sitenin 4 yıldır takipçisiyiz ama yeni üye oldum gerçekten faydasını çok gördüm ☝ iki tane kızım var fakat insan her hamilelikte farklı oluyor gerçekten sorum su adetime 10 gun var fakat ovulasyondan sonra özellikle iki gündür karin ağrısı kasik ağrısı bel ağrısı var kasik ağrım normalde adete 1 gun kala olurdu ve ara ara olan bi mide bulantim var böyle midem çok kötü oluyor bazen çözemedim bi tuhafim isin enteresan yani geri çekilme yöntemi yaptık acaba diyom hamilemiyim şimdiden teaekkurler
Doğru söylüyorsun canim ışte bakalım günümü bekliyorum ya kist ya enfeksiyon yada hamislik suanda arastirdigim kadarıyla en yakın şeyler bunlar hayırlısı insallah zaten iki kizcem var bi üçüncüye kafayı yerim heralde:)))) genede takdiri Ilahi :)Canim herkes herseyi hamilelige yoruyor bende dahil ama migde bulantisi adete 1.5 hafta kala kasik agrisi, bas dönmesi, kabizlik, siskinlik bunlarin hepsini yasadim sonunda idraryolu enfeksiyonu oldugu ortaya cikti bir ay psikolojik belirti yasadigimi dusundum tabi her ihtimali goz onunde bulundurmak gerekir en iyisi doktora gorunmen olur
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah. Daha önceleride ayni zamanda bebek yapmaya karar verdigimdede bende iki hafta oncesinden gogusler sisip agrirdi akintim bitmis olurdu daha az gelirdi bu ay ise 10-11 gun var ne gogus agrisi ne baska bir belirti hicbirseyim yok dünden beri gelen akintilar disinda. hayirlisi hepimizin hakkinda insallah. Bu arada diger hamileliklerini ögrenmeden ne gibi belirtilerin oldu?Doğru söylüyorsun canim ışte bakalım günümü bekliyorum ya kist ya enfeksiyon yada hamislik suanda arastirdigim kadarıyla en yakın şeyler bunlar hayırlısı insallah zaten iki kizcem var bi üçüncüye kafayı yerim heralde:)))) genede takdiri Ilahi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?