Herşeyin hayırlısı canim insallah demkki zamani var Rabbim elbet verir 1 sene çok değil bence canim ki mart da kadar bosaymis kistin varmış canim daha yeni sayılır ondan 4 ay filan bide ameliyat kucukte olsa rahim kendini toparlamasi lazım canim adetlerin duzenlimi?Pardon canım mesajlar karıştı ,şimdi okudum bunu,1 yıldır canım. Ama bu arada kucak bi ameliyat geçirdim. Anliyacagin marta kadar denemelerimiz boşaymis zaten kist varmış bende.o alındı ve marttan beri deniyoruz hala olmadı canim
Evet canım çok olmadı ama önümüzdeki hafta 9.evlilik yıl dönümümüz.yani artık bir an önce olsun istiyoruz...benim adetleri hep duzenliydi inan 28 günde bir gelirdi ve her sabah a karşı 4 gibi adet olurdum ama son iki aydır çok karıştı ..en son ki adt im 22 gun sonra geldi..dktr gittim .herşey yolunda olabilir dedi ama bana çok tuhaf geliyor.hiç yasamasigim birseyHerşeyin hayırlısı canim insallah demkki zamani var Rabbim elbet verir 1 sene çok değil bence canim ki mart da kadar bosaymis kistin varmış canim daha yeni sayılır ondan 4 ay filan bide ameliyat kucukte olsa rahim kendini toparlamasi lazım canim adetlerin duzenlimi?
Bu süper canim çünkü rahim kendini hazırlıyor bunu bende çok araştırdım ara ara adet zamanının değişmesi iyi çünkü rahim kendini hazırlayıp bebek arıyormuş her ay oluyorsan sıkıntı yok 35 gunu asmasin yeter bide ovu tarihi diye takılma seri takılın canim benim adet olduktan 4 gun sonra olmuş düşün benimde hep d uzenliydi insallah canim insallah Rabbim tez zamanda kucağına bi r bebek nasip eder:)22 gün sonra derken erken geldiğini anlatmak istemistim.normalden bir hafta önce geldi.ilk önce leke gibiydi .ben yerleşme kanamaşı olduğunu sanmıştım. Ama ne yazık ki ertesi güne ne olduğu belli oldu
AMIN canim insallah:)Bunu bi kere daha duymuştum,inşallah canım benim inşallah dediğin gibi kısa zamanda tutar canım. Yok sa artık yavaş yavaş psikolojik olarak beni çok etkiliyor..zor bi durum gerçekten...Allahım yardımcımız olsun
Slm tatlım naptin test yaptinmi tekrarAMIN canim insallah:)
Evet canim yeni yaptım içine doğmuş :) hala suan tek çizgi ama kasik agrim alt belinin agrisi devam ediyorSlm tatlım naptin test yaptinmi tekrar
Hayırlısı bakalım canım ,daha günün var,Tests lerim tam dogru sonuç vermesi için biraz erken olabilir,bekleyelimEvet canim yeni yaptım içine doğmuş :) hala suan tek çizgi ama kasik agrim alt belinin agrisi devam ediyor
Bende gebeligimi silik cizgiyle ogrendim cnm oyle agri cekiydumTeşekkür edrim canim cevapladigin için belirtilerin hala devam ediyor özellikle kasik agrim birde dün test yaptım 2 dakka bekledim çıkmayınca yüksek biryere bırakmıştım birkaç saat sonra hatırladım baktım çift çizgi silik bir çizgi kafam karıştı valla birde yumurtlama dönemin 17 temmuzdu geçti canim belirtilerin 3 gündür var canim
Bat ın gelmeden öncemi ögrendin canım.Bende gebeligimi silik cizgiyle ogrendim cnm oyle agri cekiydum
Benim diğer iki kizimda öyle oldu ama bu ay biraz tuhafim diğer hamileliklerimden bildiğim için belirtilerim var ki ben 15 senedir regl olan birisiyim bide test yaptım birkaç saat sonra silik çıktı tekrar yaptım tek çizgi ama ilkinde 5 saat beklemistim bu testte iki saat bekleyip attım suan hafif tatlı bir kasik agrim var gün içersinde ara ara oluyor gidiyor bide yorulunca ani hareketlerde daha ağrıyor batıyor anlamadim diger hamisliklerimde boyle oluyordu bidr surekli aferdersin aldım ıslam hep böyle şeffaf ama beyaz beyaz puturcukler var koku yok kendi doğal kokusu yani kaşıntı hicbisey yok önce dedim enfeksiyon kaptım zannetmiyorum aceba diyorum kistin var bende ama oda bildiğim ara kanamalar olması lazım buarada sat 29 temmuz canimRegli donemim 3 gun gecmisti cnm agrilrim oluyrdu test yaptim silik cikti sonra kan tahlilinde hamile oldgum cikti
Benim diğer iki kizimda öyle oldu ama bu ay biraz tuhafim diğer hamileliklerimden bildiğim için belirtilerim var ki ben 15 senedir regl olan birisiyim bide test yaptım birkaç saat sonra silik çıktı tekrar yaptım tek çizgi ama ilkinde 5 saat beklemistim bu testte iki saat bekleyip attım suan hafif tatlı bir kasik agrim var gün içersinde ara ara oluyor gidiyor bide yorulunca ani hareketlerde daha ağrıyor batıyor anlamadim diger hamisliklerimde boyle oluyordu bidr surekli aferdersin aldım ıslam hep böyle şeffaf ama beyaz beyaz puturcukler var koku yok kendi doğal kokusu yani kaşıntı hicbisey yok önce dedim enfeksiyon kaptım zannetmiyorum aceba diyorum kistin var bende ama oda bildiğim ara kanamalar olması lazım buarada sat 29 temmuz canim
Işte bende degisiyim bu ay özellikle çok sinirliyim duygu değişimlerin çok fazla canim maşallah kaç aylık oldu seninkiBende oyle agrilar cektim canim kasik agrmdan hareket edmiyrdum belim cok agriyrdu ondan dedim bende kisde vardi hamile degilmdr dedim silk cikinca yne yoktr dedim kan tahlilinde cikti o belirtlrn hepsi bndede vardi ve hala oluyr agrilrm
Işte bende degisiyim bu ay özellikle çok sinirliyim duygu değişimlerin çok fazla canim maşallah kaç aylık oldu seninki
Canim sunuksu degilde hafif kanlı akinti yerleşme kanamsi diye biliyom sumuksu kanlı akinti benim dogum yaptığım gün gelmişti nisan diyolar ona kaç aydır boylesin sen belki adet tarihlerin değişiyor diye oluyodurO agrilar bendede vardi adetten beri var ya ama kimisi enfeksiyon dedi birde adet bitti iki gun aonra sumuksu kanli bi akinti geldi cok az kan vardi icinde . Kasik agrisi oluodu bel agrisi oluodu arada karnimin alt kiamina agri giriodu 25 gunde bir adet olan birisiyim bugun olmam lazimdi olmasim dun aksam hafif bi agrim vardi simdide hafif bi agrim oluo kaenimin altina girio ara sira sari akintim yok adetten once olur adete kadr surerdi onceden vardi ama simdilerde yok bende anlamadim cok karisiigim 28inci gunu beklicem belki deismistir adetim diye olmadi test yapicam 30unda ayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?