adete 10 gün kala kasık ağrısı...

2 yildir evliyim ve hiç korunmadik 3 ay önce Laparoskopi ameliyatı oldum Klomen ilacı kullandm qma bu seferde fazla yumurta olup birbirlerine yapisip kist olmus bu nedenle acil ameliyata aldilar kist 8 cm di ve 3 ay geçti ameliyattan hala bebek yok ama adetime bir hafta var ve cok accayip bel kasik gogus agrilarim var az önce test yaptm duramdm negatip çıktı artik çift cizgi gormek istiyorumm

slmlar hanimlar ben yeni katildim ve kafamda birsürü soru isaretleri var
30 nisan yumurtalama günüydü ve biz 26-28-29-30 günlerde beraber olduk simdi 3 gün gecti ve karnimda adet olcakmisim gibi bi agri var belimde agri birde sürekli gazim.. Adetime daha 11 gün var bukadar erken belirti olurmu bilemedim ama hamile kalmayi cok istiorum insallah hamisimdir.. Böyle belirtisi olan varmi acaba??

merhaba bende seninle aynı durumdayım şuan aradan bir ay gecmiş sonucunu merak ettim yazarsan sevinirim,inş güzel haberler almışsındır :)

kizlar 9 ve 11 subat yumurtlama gunlerimde iliskiye girdik bugun de son yumurtlama gunumdu ama olmadi iliski
adetime de 13 gun var
bugun sag kasigimda sizinti seklindr bi agri var
neden acaba hamilelik icin erken degil mi ??

kizlar 9 ve 11 subat yumurtlama gunlerimde iliskiye girdik bugun de son yumurtlama gunumdu ama olmadi iliski
adetime de 13 gun var
bugun sag kasigimda sizinti seklindr bi agri var
neden acaba hamilelik icin erken degil mi ??
inş hamiş kalırsın en kısa sürede fakat belirtiler için çok çok erken

inş hamiş kalırsın en kısa sürede fakat belirtiler için çok çok erken
tesekkurler :)
bence de erken ama merak ettim yine de :)
yunurtlama belirtisi sanirim cunku bugun son gunum
siz de insallah hayirlisiyla sag salim kucaginiza alirsiniz bebeginizi darisi bana ve tum isteyenlere olsun :)

tesekkurler :)
bence de erken ama merak ettim yine de :)
yunurtlama belirtisi sanirim cunku bugun son gunum
siz de insallah hayirlisiyla sag salim kucaginiza alirsiniz bebeginizi darisi bana ve tum isteyenlere olsun :)

çok teşekkürler amin.
Merakını çok iyi anlıyorum inş en kısa sürede size ve tüm isteyenelere nasip olsun

Adetime 11 gün var.dayanılmaz bir bel ağrım be adet olacakmışım gibi bir his ve ağrı ile yaşıyorum 2 gündür. Neden olabilir acaba

benimde bel ağrım ve kasik ağrım fazlaydı batmalar giriyor du anı kalktığımda göğüslerim feci sismis ve uçları değişti ve sonuç inanın hic olmaz sansigim ayda oldu ama 8haftalikkeb düşük yaptım

benimde bel ağrım ve kasik ağrım fazlaydı batmalar giriyor du anı kalktığımda göğüslerim feci sismis ve uçları değişti ve sonuç inanın hic olmaz sansigim ayda oldu ama 8haftalikkeb düşük yaptım

Arasan çok zaman geçmiş canım ama bende şuan o durumdayım gebelik oldu mu bebiş var mı

Sizin oldu mu bende öyle bir durumdayım normalde asla adete 10 gün kala agri çekmezdim ovulasyon zamanında ilişkim de var acaba hamile miyim keske bir kisi güncelleseydi hamileyim diye

Siz hamilemiydiniz acaba

Sizin oldu mu bende öyle bir durumdayım normalde asla adete 10 gün kala agri çekmezdim ovulasyon zamanında ilişkim de var acaba hamile miyim keske bir kisi güncelleseydi hamileyim diye
Merhba siz hamilemiydiniz o ay şuan bende aynı durumdayım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…