- Konu Sahibi Tugbademir
-
merhaba bende seninle aynı durumdayım şuan aradan bir ay gecmiş sonucunu merak ettim yazarsan sevinirim,inş güzel haberler almışsındır :)slmlar hanimlar ben yeni katildim ve kafamda birsürü soru isaretleri var
30 nisan yumurtalama günüydü ve biz 26-28-29-30 günlerde beraber olduk simdi 3 gün gecti ve karnimda adet olcakmisim gibi bi agri var belimde agri birde sürekli gazim.. Adetime daha 11 gün var bukadar erken belirti olurmu bilemedim ama hamile kalmayi cok istiorum insallah hamisimdir.. Böyle belirtisi olan varmi acaba??
inş hamiş kalırsın en kısa sürede fakat belirtiler için çok çok erkenkizlar 9 ve 11 subat yumurtlama gunlerimde iliskiye girdik bugun de son yumurtlama gunumdu ama olmadi iliski
adetime de 13 gun var
bugun sag kasigimda sizinti seklindr bi agri var
neden acaba hamilelik icin erken degil mi ??
tesekkurler :)inş hamiş kalırsın en kısa sürede fakat belirtiler için çok çok erken
tesekkurler :)
bence de erken ama merak ettim yine de :)
yunurtlama belirtisi sanirim cunku bugun son gunum
siz de insallah hayirlisiyla sag salim kucaginiza alirsiniz bebeginizi darisi bana ve tum isteyenlere olsun :)
Bu belirtidensonra gebe kaldinizmiAdetime 11 gün var.dayanılmaz bir bel ağrım be adet olacakmışım gibi bir his ve ağrı ile yaşıyorum 2 gündür. Neden olabilir acaba
Siz hamilemiydiniz acabaCanım seninle aynıyız. Ben de tam yumurtlama günlerine denk getirdim ve benim de aetime 10 gün var. Bir iki gün sonra kasıklarımda ufak ufak batmalar başladı.Birkaç gündür de hafif mide bulantısı var ama göğüslerimde değişiklik yok şimdilik. ınşallah ikimiz de hamileyizdir :)
Sizde gebelik oldumu acaba?Merhaba ben de aynı durumdayım gebelik oldu mi sizde hadi inşallah olmuştur sağlıkla
Merhba siz hamilemiydiniz o ay şuan bende aynı durumdayım daSizin oldu mu bende öyle bir durumdayım normalde asla adete 10 gün kala agri çekmezdim ovulasyon zamanında ilişkim de var acaba hamile miyim keske bir kisi güncelleseydi hamileyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?