- Konu Sahibi Tugbademir
-
benimde adetim 10 gün gecikti. çok hafif hafif midem bulanıyor. Ancak bu yaşam kalitemi kesinlikle düşürecek seviyede değil. Geçtiğimiz hafta doktora gittim kontrol için. Kan testinin sonucunda doktor pozitifte negatifte diyemiyorum biraz daha zaman geçmeli dedi. Sonra 3 gün öncede gebelik testi ile baktım ama negatif çıktı. Ama karnım ara ara ağrıyor. Göğüslerim şiş. Halsizliklerim var. Psikolojik olarak kendimi duruma kaptırmışta değilim. Hani psikolojik olarak vücudum tepki veriyor desem...durum böyle. Cevaplarınızı bekliyorum...
Aradan epey zamangecmis ama bu belirtilerden sonra hamilelik oldu mu ben onu merak ettim.inşallah cnm hamilesindir..adetinin geçmesini bekle benim gibi..test yap sonra..günler de geçmez yahuuueyvahedigeldismile
belirtiler için henüz erken ama olabilirsinde canım.
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum. 1 haftadır kasıklarımda ağrı ve batma oluyor sanki adet olucakmışım gibi. Adetime daha 9 gün var. Dün pembe lekelenme oldu. Bugün bişey yok. Sivilcelenme var . Sürekli gaz halim oluyor. Bunun sebebi ne olabilir bana yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :))
Kizlar tuvalete cikarken sag kasigim agriyor. Bu tür belirti yasayan var mi acaba?? Bat 31 ekim bu arada.
göğüs ucunda renk koyulaşması var mı
Biraz var cnm. Goguslerimin yanlari cok sizliyo ve uclarida hassaslasti.
genelde bu hamilelik belirtisi oluyo bende öyle olmuştu o ay hamile olduğumu öğrenmiştim Allah gönlüne göre versin
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum. 1 haftadır kasıklarımda ağrı ve batma oluyor sanki adet olucakmışım gibi. Adetime daha 9 gün var. Dün pembe lekelenme oldu. Bugün bişey yok. Sivilcelenme var . Sürekli gaz halim oluyor. Bunun sebebi ne olabilir bana yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :))
Merhaba tuğba hanım aradan 4 yıl geçmiş ama ben çok merak ettim bu belirtilerden sonra bebiş oldu mu :) cvp verirsenz çok sevinirim :) aynıları şu an bende de var daarkadaşlar yumurtlama günlerinde ilşikiye girdik..eminim çünkü yumurta takibi için doktora gitmiştim yumurtan çatlamış dediği gün ilişkiye girdik.2 gün önce gittiğimizde henüz çatlamamıştı..büyük ihtimalle tutturdum gibime geliyo..ve adetime şu an 9 gün var a km ma 10 gün kaladan hatta ilşkiden 1-2 gün sonra kasıklarımda ince ince sızılar başladı..göğüslerim de özellikle bugün acımaya başladı ve büyüdü baya..nedense hafif hafif midem bulanıyo..ama bunu pek belirti olarak saymıyorum nedense erken gibime geliyo..yorumlarınızı bekliyorum kızlar öpüyorum çok sizi...aklinialirimsmileopuyorumnanaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?