Merhaba, 18 gün cok erken degilmi ? Test bozuk olabilir, göz yanılmasıda olabilir. Adetlerin düzenlimi ?Merhaba arkadaşlar adetime 18 gun var yani pek mümkün değil ama test yaptigimda 6 dakika sonra çok zor görünen bi çizgi çıktı acaba bu testle alakalı bi problemmi yoksa böyle bişey olma ihtimali varmı resmi aticam aslında çizgi biraz uzak gibi ama bilemedim görebilen varmı acaba
Belki de yumurtlaman adetine yakın zamanda olmuştur erken döllenmiştir en doğrusu kan vermek
Yok negatif birincisi ikincisi cok geride isaretlediginiz yer bi ara benimdr basima gelmisti hatta bayagi bayagi kirmizydi gebelik cikmamistim istersen gununu bekle bilioom beklemek zor ama beklemekten baska yol.yok bem adete 1 gun kala yaptim cikmadi ertrsi gun cikti
Muhtemelen ben çok net görüyorum ama telefonda çıkmıyo adetlerim çok düzensizMerhaba, 18 gün cok erken degilmi ? Test bozuk olabilir, göz yanılmasıda olabilir. Adetlerin düzenlimi ?
Muhtemelen testle alakalı bi problemBelki de yumurtlaman adetine yakın zamanda olmuştur erken döllenmiştir en doğrusu kan vermek
Ovulasyn testi var yumurtlamanı onunla takip edebilirsin. Yada bi doktora git muayane ol. Hormonlarna bakılsın. Yoksa böyle anlayamazsin.Muhtemelen ben çok net görüyorum ama telefonda çıkmıyo adetlerim çok düzensiz
Haklisiniz muhtemelen testle alakalıAt bakalim mumkun degil 18 gun yani..
Haklisiniz valla çok sabırsız oluyoruz aslında bu ay olucağını sanmıyorum zaten olsada en güzeli günü beklemekYok negatif birincisi ikincisi cok geride isaretlediginiz yer bi ara benimdr basima gelmisti hatta bayagi bayagi kirmizydi gebelik cikmamistim istersen gununu bekle bilioom beklemek zor ama beklemekten baska yol.yok bem adete 1 gun kala yaptim cikmadi ertrsi gun cikti
Baktirdim hepsi normaldi zaten ilk deneme bu ay sabırsız davranıyorumOvulasyn testi var yumurtlamanı onunla takip edebilirsin. Yada bi doktora git muayane ol. Hormonlarna bakılsın. Yoksa böyle anlayamazsin.
Olur lütfenBak sana silik testimi atayim bak istersen
Ama seninki daha belirgin bide benim adetime 18 gun var aslında mantıken mümkün değilAma adet 1 gun gecikince senin gibi kameradan belli olmayabilir ama ben elimde goruyorum benden de baska goren yoktu beta 10 cikmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?