Adet oncesi yaptigimida atayim onada bak karsilastirma yaparsinAma seninki daha belirgin bide benim adetime 18 gun var aslında mantıken mümkün değil
Evet netlesmis bayaAlltakide adet 3 gun gecince canim o zaman beta 133 olmustu
Tamam canım çok saolAdet oncesi yaptigimida atayim onada bak karsilastirma yaparsin
Ama ne oldu biliyonmuTamam canım çok saol
Senin ilk silik cikandada belli aslında canım ne güzel şuan hamilemisinEn alltakide 5 haftalik oldugunda artik 5 haftaya kadar silik cikmisti
Baktirdim hepsi normaldi zaten ilk deneme bu ay sabırsız davranıyorum
Ayyy allah seniBaktirdim hepsi normaldi zaten ilk deneme bu ay sabırsız davranıyorum
28 gun once kurtaj oldum 28 gun oldu adetimi beklerken kurtaj sonra yine gebe kalmisim ilk attigim trst vardi ya silik olan onla ögrendim daha 1 ay olmadan yine gebeyim betam once 4 cikti dedim eski kurtajin betasi dedim aman yokmus dedim bi 26 mart adet olmam gerekiyordu olmayinca bidaha gittim kurtaji 3 gunu yine gebe kalmisimAma ne oldu biliyonmu
Aslında 5 yıllık evliyim bitane oğlum var 3 yaşında ama oda aşılamayla olmuştu şuan normal deniyorum olmicak die korkuyorumAyyy allah senikız daha yeniymiş. Sıkı çalış 2 gunde 1 iliski dene adetin gecikmesini bekle
Yok degilim onlar ikizdi 5 haftada kaybettimSenin ilk silik cikandada belli aslında canım ne güzel şuan hamilemisin
MasaAllah canım ne güzel sağlıkla kucağına alırsın insaAllah28 gun once kurtaj oldum 28 gun oldu adetimi beklerken kurtaj sonra yine gebe kalmisim ilk attigim trst vardi ya silik olan onla ögrendim daha 1 ay olmadan yine gebeyim betam once 4 cikti dedim eski kurtajin betasi dedim aman yokmus dedim bi 26 mart adet olmam gerekiyordu olmayinca bidaha gittim kurtaji 3 gunu yine gebe kalmisim
O yuzden acele etme millet kurtajdan 3 ay sonra gebe kalir oyleymis olmsz dediler zor dediler doktorda oyle dedi bende iyi tamam dedim hemde rahmim dinlenir oh ne guzel diyordum cunku iii bisi degil kurtaj sonrasi gebelik dusuk tehdidi var yineMasaAllah canım ne güzel sağlıkla kucağına alırsın insaAllah
Dikkat et canım insaAllah sağ sağlım alırsın kucağınaO yuzden acele etme millet kurtajdan 3 ay sonra gebe kalir oyleymis olmsz dediler zor dediler doktorda oyle dedi bende iyi tamam dedim hemde rahmim dinlenir oh ne guzel diyordum cunku iii bisi degil kurtaj sonrasi gebelik dusuk tehdidi var yine
Hayirlisi kuzum 3 tane buyuk cocuklarim var benimki kaza kurtaj oldugumda kaza kurbani buda guya esim dikkat etmisti benim durum boyle canim hayirlisi tabiDikkat et canım insaAllah sağ sağlım alırsın kucağına
Olsun canım ne güzel birsuru kardeş:) ben 2.de çok kararsiz kaldım aslında eşim çok istiyoHayirlisi kuzum 3 tane buyuk cocuklarim var benimki kaza kurtaj oldugumda kaza kurbani buda guya esim dikkat etmisti benim durum boyle canim hayirlisi tabi
Iki ideal ya olsun ama 3 ve 4 zor bu donemde ortalik sapik hirsiz kayniyorken benom en buyugum 17 yssinda hepsinin ayri ayri drrtleri var kucukken ne verirsen yiyor giyor buyunce seni zorluyor okuldan eve gelene kadar 1000 ariyom nerde kaldiniz iyimisiniz hayat sartlari gercekten zorOlsun canım ne güzel birsuru kardeş:) ben 2.de çok kararsiz kaldım aslında eşim çok istiyo
adet döndünüz kac gün ona göre hesaplayın normalde 18 gün Cook erken bu kadar erken çıkmazMerhaba arkadaşlar adetime 18 gun var yani pek mümkün değil ama test yaptigimda 6 dakika sonra çok zor görünen bi çizgi çıktı acaba bu testle alakalı bi problemmi yoksa böyle bişey olma ihtimali varmı resmi aticam aslında çizgi biraz uzak gibi ama bilemedim görebilen varmı acaba
Rabbim tez zamanda hayirli saglikli rvlatlar nasip etsin isteyen ve bekleyen herkese canimmm seni hayal kirikligina ugratmak veya umutsuzluga dusurmek icin yazmiyorumm ama bu kadar erken birsey gerckten varsa bile degil test kanda bile sanmiyorum cikmaz yani kendini strese sokuyorsun ben o kadar acele ettim adetten 1 gun sonra yaptim kanda da cikmasina ragmen kimyasal oldu kendime soz verippp o ay adetim gercjten 10 gun gecikince testle falan ugrasmadim direk kana gittim hatta ultrasonla bile baktk yani kendini yorma gulum sakin kafayla Rabbimim o guzel mucizeyi rahminde yaratmasini bekleMerhaba arkadaşlar adetime 18 gun var yani pek mümkün değil ama test yaptigimda 6 dakika sonra çok zor görünen bi çizgi çıktı acaba bu testle alakalı bi problemmi yoksa böyle bişey olma ihtimali varmı resmi aticam aslında çizgi biraz uzak gibi ama bilemedim görebilen varmı acaba
Öyle de olabilir canımMuhtemelen testle alakalı bi problem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?