Evet beyaz duruyor bozuk bence test yerleşme kanaması olabilirHanımlar adetime 4 gün var. bu ay yumurtlama dönemini değerlendirdik. Dün hafif leke şeklinde minik bi kanama gördüm birkaç saat sürdü çok az geldi. Belimde kasıklarımda ağrı var ve çok üşüyorum adet olacağım için sanırım. Dün de bugün de test yaptım ama ikinci çizgi sanki beyaz çıkıyor. Fotoğraf kalitesinden çok anlaşılmıyor burada ama. Testin bozuk olma ihtimali var mı internetten sipariş vermiştim birkaç kişi de bu konudan şikayetçiydi siz ne düşünüyorsunuz
İki kere yaptım ikisi de beyaz çıktı anlayamadımEvet beyaz duruyor bozuk bence test
Amim teşekkür ederimTest bozuk değil, negatif. Yakın zamanda beklediğiniz gelsin
Negatif oluyor böyle beyaz cizgiler malesef… bir gün kırmızı cizgiyi görmeyi o kadar istiyorumki bende ve bunu isteyen tüm kızkardeşlerime rabbim nasip etsin yaşamayı tez zamanda görürürz o cizgileri inŞallahHanımlar adetime 4 gün var. bu ay yumurtlama dönemini değerlendirdik. Dün hafif leke şeklinde minik bi kanama gördüm birkaç saat sürdü çok az geldi. Belimde kasıklarımda ağrı var ve çok üşüyorum adet olacağım için sanırım. Dün de bugün de test yaptım ama ikinci çizgi sanki beyaz çıkıyor. Fotoğraf kalitesinden çok anlaşılmıyor burada ama. Testin bozuk olma ihtimali var mı internetten sipariş vermiştim birkaç kişi de bu konudan şikayetçiydi siz ne düşünüyorsunuz
AminNegatif oluyor böyle beyaz cizgiler malesef… bir gün kırmızı cizgiyi görmeyi o kadar istiyorumki bende ve bunu isteyen tüm kızkardeşlerime rabbim nasip etsin yaşamayı tez zamanda görürürz o cizgileri inŞallah
Amin inşallah o gün bi an önce olsun yorulduk artikNegatif oluyor böyle beyaz cizgiler malesef… bir gün kırmızı cizgiyi görmeyi o kadar istiyorumki bende ve bunu isteyen tüm kızkardeşlerime rabbim nasip etsin yaşamayı tez zamanda görürürz o cizgileri inŞallah
Sabirli olun ve adet gününü bekleyin….Hanımlar adetime 4 gün var. bu ay yumurtlama dönemini değerlendirdik. Dün hafif leke şeklinde minik bi kanama gördüm birkaç saat sürdü çok az geldi. Belimde kasıklarımda ağrı var ve çok üşüyorum adet olacağım için sanırım. Dün de bugün de test yaptım ama ikinci çizgi sanki beyaz çıkıyor. Fotoğraf kalitesinden çok anlaşılmıyor burada ama. Testin bozuk olma ihtimali var mı internetten sipariş vermiştim birkaç kişi de bu konudan şikayetçiydi siz ne düşünüyorsunuz
En doğru zamanı bekliyor bebişlerAmin inşallah o gün bi an önce olsun yorulduk artik
Hamile duası kabul olur derler duanda bizi unutma lütfen rabbim bize de nasip etsin inşallahSabirli olun ve adet gününü bekleyin….
TeşekkürlerSabirli olun ve adet gününü bekleyin….
2 düşüğüm var o kadar yoruldum ki anlatamam en ufak lekede korkuyorum düşer mi diye ilkinde çok etkilenmedim ikinci de bildiğin cenin gözüküyorEn doğru zamanı bekliyor bebişler
Eminim çok zordur şu an için dua edip beklemekten başka çare yok rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese2 düşüğüm var o kadar yoruldum ki anlatamam en ufak lekede korkuyorum düşer mi diye ilkinde çok etkilenmedim ikinci de bildiğin cenin gözüküyor
Amin inşallah bi an önce bizde güzel haberler alalım rabbim inşallah o duyguyu nasip eder hepimizeEminim çok zordur şu an için dua edip beklemekten başka çare yok rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese
Eminim çok zordur şu an için dua edip beklemekten başka çare yok rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese
amin amin ecmain tüm dileyenlere .. hiç kolay olmayan bir yol herşeyin bi vakti var evet aynı evlilik gibi beklemekten başka çaremiz yok gibi geliyor kafamı bende başka şeylere vermeye calısmaya calısıyorum. Yani biz ne kadar çokta istesek vaktinden önce gelmeyecek bu süreçte bol bol güzel dualar etsek dilekler tutssk böyle hayal edip belki tam hayallerimizde kırduğumuz gbi güzel güzel cocuklarımız olur arkadaşlar nasipAmin inşallah bi an önce bizde güzel haberler alalım rabbim inşallah o duyguyu nasip eder hepimize
Allah isteyen herkese en hayırlı en sağlıklı ve en güzel şekilde nasip etsin inşallahHamile duası kabul olur derler duanda bizi unutma lütfen rabbim bize de nasip etsin inşallah
Cikiyor bazen testlerde bu negatif demek oluyorİki kere yaptım ikisi de beyaz çıktı anlayamadım
Gebelik testi çok net görünmüyor ama bi bulanıklık mı var ikinci çizgideBenimde adete 4 gün kala - üstteki lh alttaki bhcg arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?