- 12 Ağustos 2023
- 527
- 693
- 33
- 27
Bulanıklık var evet ya ya sıcaktan bozuldu ya da fazla geldi idrar örneği .. zaten bedensel olarak belirtide yok bakalım hayırlısı artkk bu testlerede güvenmiyorum fazla aslında böyle kıpkırmızı görmeden inanamam bi kere silik çıktı cunku haziran ayında cok umutlanmıstımGebelik testi çok net görünmüyor ama bi bulanıklık mı var ikinci çizgide
Ben gördüm silik bir çizgi var ama bu markanın güvenilirliğini bilmiyorum canım laboquick bence en guvenilir olan en düşük seviyeyi bile algılıyor ve awox çok güvenilir diyorlar insallah poztiftir canimKızlar regle 4 gün var. Gözle pembe çizgi daha net görünüyor ama burada kalite düşüyor. Days doctor marka. Genelde yalancı pozitif diyorlar ama. Bakabilir misiniz?
Bende gördüm ikinci cizgiyi canım ama gebelik testlerine güvenim zayıf bence elinde test varsa tam 24 saat sonra tekrarla baktın daha belirgin çizgi o zaman kan verirsinKızlar regle 4 gün var. Gözle pembe çizgi daha net görünüyor ama burada kalite düşüyor. Days doctor marka. Genelde yalancı pozitif diyorlar ama. Bakabilir misiniz?
Bende çizgi gördüm gibi ama adet gününü bekle bence olmazsan kan ver en temizi bu testler yanıltabiliyorKızlar regle 4 gün var. Gözle pembe çizgi daha net görünüyor ama burada kalite düşüyor. Days doctor marka. Genelde yalancı pozitif diyorlar ama. Bakabilir misiniz?
Bugün tekrar test yaptınız mı acabaBenimde adete 4 gün kala - üstteki lh alttaki bhcg arkadaşlar
Yapmadım bugün testim kalmadı yanımda getirmiştim izne geldik kayınvalideme burdada almak canım istemedi zaten negatiftir diye düşünüyorum cunku benımde dpo 11 nedense hiç umudum yok reglim gelcek gibi hissediyorum yarın benim batta , yalnız bugün bari olmayım diye dua ettim mevlid kandili diye değerlendirmek istedim benim gibi tüm evlat isteyeleredeBugün tekrar test yaptınız mı acababenim de lh testi bu şekilde çıktı çünkü ama gebelik için yarını bekliyorum bugün dpo 10 du benim
Allah dualarımızı kabul etsinYapmadım bugün testim kalmadı yanımda getirmiştim izne geldik kayınvalideme burdada almak canım istemedi zaten negatiftir diye düşünüyorum cunku benımde dpo 11 nedense hiç umudum yok reglim gelcek gibi hissediyorum yarın benim batta , yalnız bugün bari olmayım diye dua ettim mevlid kandili diye değerlendirmek istedim benim gibi tüm evlat isteyeleredebide şunu düsünütorum lh bence hamile bile olsak acaba yüksek cıkmayabilir mi hani pik gibi cıkmasada gebelik olanilirmi bugün buna benzer bi öenek araştırdım ama genelde pcsu flan olanların hamile kalınca lh ları yüksek cıktıgnı gördüm
Amin amin inşallahAllah dualarımızı kabul etsinlh konusu çok karmaşık bence bi kesinliği yok bilimselliği de yok da işte insan bi umut diyor
Ben gebeliğimi akıntı ve sürekli idrar hissinden anlamıştımArkadaşlar reglden öncekş günlerde böyle aniden gelen beyaz akıntınız oluyomu? Benim böyle ani bi şekilde dururken ayakta beyaz akıntım geliyor iki gündür ?
Benim reglim iki gün gecikti şu an saatte bir idrara çıkıyorum ve göğüslerim sızlıyor dün test yaptım negatif çıktı ama adet olacakmış gibi bir halim de yok kasık karın ağrısı vs.Ben gebeliğimi akıntı ve sürekli idrar hissinden anlamıştım
Bende de beyaz akıntı var ve iki gün gecikti reglim inşallah hamileyizdir hayırlısı ileArkadaşlar reglden öncekş günlerde böyle aniden gelen beyaz akıntınız oluyomu? Benim böyle ani bi şekilde dururken ayakta beyaz akıntım geliyor iki gündür ?
İnsallah insalkah gercekten ya bu ay tutunsunlar bebislerimiz varsalar bizeBende de beyaz akıntı var ve iki gün gecikti reglim inşallah hamileyizdir hayırlısı ile
aminnİnsallah insalkah gercekten ya bu ay tutunsunlar bebislerimiz varsalar bize
Olabilir canım senin tarihin kaçtı ?aminnAcaba geç döllenme yaşıyor olabilir miyim idrar testi negatif çıktı ya neyse birkaç gün daha beklemem gerekiyor sanırım
Uygulamadan takip ediyorum da yumurtlama günü 20 ağustostu ama onlara da tam güven olmuyor bilememdim o yüzdenOlabilir canım senin tarihin kaçtı ?
Bende de aynı çıktı ama kan negatifKızlar regle 4 gün var. Gözle pembe çizgi daha net görünüyor ama burada kalite düşüyor. Days doctor marka. Genelde yalancı pozitif diyorlar ama. Bakabilir misiniz?
Benimde o haftaydı canım ben tek gün perşembe gübü çatlamıştı galiba 21 inde ovulasyon ile takip ettim bende şuan olsa bile bencede erken ama biraz daha bekle regl gelmediği sürece umut varUygulamadan takip ediyorum da yumurtlama günü 20 ağustostu ama onlara da tam güven olmuyor bilememdim o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?