- 27 Ağustos 2015
- 6.345
- 19.883
- 298
Geçti Bor'un pazari sür eşegini Niğde'ye tam olarak ayni degil amaAynısı kullanılıyor canım 'toydan sonra nağara' ama ben onu 'nara' sanıyordumannem çok kullanır, onun dışında pek duymadım, azerilik de yok soyumuzda.
Konunuz olirsa katilirim. Bir de arapca icin de söylemsitim. Ben suan Almanya 'dayim. Öncelik almancada olsa da :)TopraKahveBob bizim dilimizi mi öğrenmek istiyorsun canım? Tabi yardımcı olurum..
Yoklama alıyoruz. Günü geçen @blackpearl92Minanur18 @Gzd92 ne durumdasınız kızlar. bu mu?
Yoksa bu mu?
Hadi sevindirin bizi
Arapcanın manasını ben bilmiyorum amaKonunuz olirsa katilirim. Bir de arapca icin de söylemsitim. Ben suan Almanya 'dayim. Öncelik almancada olsa da :)
Biliyorum okuma zaten benim istedigim.Arapcanın manasını ben bilmiyorum ama
Ben youtube'dan takip ediyorum bazen. Kelime kelime okumaya basladim. Kursa giderim belki nasip olursa. Ondan sonra yardim almaya baslarim insallah :)Şimdi anladım.Ama arapçayı burdan böyle öğrenemezsin ki. Zordur. Telefonla öğrenmek
İnşAllah Canım. Bende Alfabesi var. Ve harfler önde sonda ortada nasıl yazılıyor onun şekli var. İstersen onu atarım sana bakarsın.Ben youtube'dan takip ediyorum bazen. Kelime kelime okumaya basladim. Kursa giderim belki nasip olursa. Ondan sonra yardim almaya baslarim insallah :)
İnşAllah Canım. Bende Alfabesi var. Ve harfler önde sonda ortada nasıl yazılıyor onun şekli var. İstersen onu atarım sana bakarsın.
Aynısı kullanılıyor canım 'toydan sonra nağara' ama ben onu 'nara' sanıyordumannem çok kullanır, onun dışında pek duymadım, azerilik de yok soyumuzda.
Bat 'a Son 9 gün insallah beni de eklesenize kizlar. Listeniz var mi ?
Bunu duydum evet. Ben genel olarak deyimlere bayılıyorum. Ve nerden geldiğini de hep araştırırım. Çok eğlenceliGeçti Bor'un pazari sür eşegini Niğde'ye tam olarak ayni degil ama
Bunu duydum evet. Ben genel olarak deyimlere bayılıyorum. Ve nerden geldiğini de hep araştırırım. Çok eğlenceli
Benim cok eksigim var öyle bir topik acarsan beni oraya da etiketle :)
Cümlemizden canım. İstediğin zaman özelden yaz atayımBen kelime kelime ufak ufak okuyorum. Ama ortada olunca cikmiyor hic. Cok sevinirim. Allah razi olsun
her daim canım ederimÇok şükür sağlıklı bi şekilde alırsan inşallah kucağına canım bizlerede dua et
amin canım Allah razi olsun .rabbim herkese nasip etsinEvet çok güzel programlar var. Ben de yazın indirmiştim bi kaçını. Hamile triplerine gidip hepsine bakıyordum. Meğersem değilmişimRabbim korusun canım seni de bebişini de. İnşaALLAH o meleğin kalp atışlarını da duyarsın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?