Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yanlis olabilir mi diye sormussun canim. Büyük olasilikla degil. :) adetine günler var üstelik cok silik de degil cizgi. Böyle seyler düsünme. Bence direkt bir kadin dogumcudan randevu al sen :) :) :) bize de dua et bol bol
Ay içimi rahatlayın canım çok teşekkür ederim :)
Emin ol sizler için hep dua ediyorum bundan sonra edicem Rabbim hepinizin gönlüne göre verisn

Canım ya inşaALLAH tutunur. Sen güçlü ol bebişin de güçlü olucaktır inşaALLAH. Kanaman neden başladı canım ne diyor doktor sebebi neymiş?
Kesenin altinda kanama alani olusmus dedi doktor ilac vedi carsamba bakalim ama düsük tehdidin cok yüksek dedi gerisini rabbim bilir dua edip beklicez

Kesenin altinda kanama alani olusmus dedi doktor ilac vedi carsamba bakalim ama düsük tehdidin cok yüksek dedi gerisini rabbim bilir dua edip beklicez

Gecmis olsun ayaklarini sicak tut battaniye ile uzan kanepeye. Hic is yapma. Insallah hayirlisi olsun. Moralini de yüksek tut. Korktugunz yasatmasin Allah

Ay içimi rahatlayın canım çok teşekkür ederim :)
Emin ol sizler için hep dua ediyorum bundan sonra edicem Rabbim hepinizin gönlüne göre verisn

Amin Bu konulari okuyorum ya. Insallah hepimiz güzel haberi veiririz diyorum. Kimi hemen kimi aylar sonra ama o güzel haber gelsin hepimizden

Gecmis olsun ayaklarini sicak tut battaniye ile uzan kanepeye. Hic is yapma. Insallah hayirlisi olsun. Moralini de yüksek tut. Korktugunz yasatmasin Allah

Rabbim ikinizi de korusun. Sen de kendine dikkat et çok iş yapmamaya diinlenmeye özen göster
Saolun kizlar allah razi olsun yemek didinda hic is yapmiyorum ve uzaniyorum cok sükür agrim sizim da yok dua etmekten baska elimden bir sey gelmiyor insallah kuzum tutunur bana valla kötü bir baslangic yaptik sonu hayirli olsun kucagimiza alabilelim diye umuyorum sizlerde dua ederseniz sevinirim.

Amin Bu konulari okuyorum ya. Insallah hepimiz güzel haberi veiririz diyorum. Kimi hemen kimi aylar sonra ama o güzel haber gelsin hepimizden
Rabbim bit vakit vermiş hepimize o gün gelince bizde annelik duygusunu taşınmaz inşallah:)

Bana da düşük tehditi dediler 4 gün önceiğne de yaptırdım
Ama dün gittiğimde sorun yoktu
Kanama alanı gitmişti
Kaçıncı haftadasın?

Lekelenme ya da kanaman var mı?

Rabbim bit vakit vermiş hepimize o gün gelince bizde annelik duygusunu taşınmaz inşallah:)
Insallah. Benim bir kizim var. Ikincisini istiyorum. Saglikla ilgili problem yasadim biraz. Kardesi olsun düsüncesi gelmisti o vakit. Insallah bütün yavrular anali babali büyüsün. Hayirli vakitte tüm isteyenlere nasip olsun.

Insallah. Benim bir kizim var. Ikincisini istiyorum. Saglikla ilgili problem yasadim biraz. Kardesi olsun düsüncesi gelmisti o vakit. Insallah bütün yavrular anali babali büyüsün. Hayirli vakitte tüm isteyenlere nasip olsun.
Amin aminn inşallah. Rabbim analı babalı büyütsün kötülüklerden korusun kızını inşllah kardeş gelir bit tane erkek

Bana da düşük tehditi dediler 4 gün önceiğne de yaptırdım
Ama dün gittiğimde sorun yoktu
Kanama alanı gitmişti
Kaçıncı haftadasın?

Lekelenme ya da kanaman var mı?
Adet kanamasi gibi kanamam var hemn igne ve ilac basladi sat göre 6 haftalik ama gec dölleme tam ne kadarlik emin degilim 5 mm kese var

Adet kanamasi gibi kanamam var hemn igne ve ilac basladi sat göre 6 haftalik ama gec dölleme tam ne kadarlik emin degilim 5 mm kese var
Çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine
Benim dışarı gelen bi kanamam olmadı
Ama kese yanında kanama alanı görmüştü
İğne bende yaradı umarım sana da acilen şifa olur

Çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine
Benim dışarı gelen bi kanamam olmadı
Ama kese yanında kanama alanı görmüştü
İğne bende yaradı umarım sana da acilen şifa olur
Amin Teşekkür ederim yatiyorum dikkat etmeye calisyorum ilaclarimu kullaniyorum duamida ediyorum gerisi nasip artik süpriz bir gebelikti zaten insallah yavrumuda kucagima alacagim gunler gelir

Ederiz canım ediyoruz da. Bak @lati lokum ne kadar zorluklar çekti onda da kısmen senin gibiydi durum dualarımızla kendi dualarıyla tutundu bebişi. İnşaALLAH sen de bırakma kendini. Tutunacak miniğin

Kizlar bende 2 yillik evliyim ama bebegim yok cok istiyorum olmasini hastaneye gittim kist ve polip var dendi kisti ilacla gecirdiler polip icinde kurtaj oldum aldilar ordan bu yuzden olmamis cocugun dedi doktor bu ay olur dedi adet gunume 3 gun var sancim oldu ayni adet sancisi gbi goguslerim cok sis 3 gun oncesi olmasina ragmen hafif lekeler geldi 1 hafta once de test yaptim negatif cikti adet mi olacagim yoksa hamilemiyim bi turlu anlayamadim delircem beklemekten

Rabbim kucağımızı boş bırakmasın. Sabırla bekle. Beklemekten başka çaremiz yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…