Bugün adet oldumBence bu buharlaşma çizgisi gibi değik tatlm bi kan testi ver bence.
Canımm şuan 1 gün geciktim baya tuttum kendimi test ya yarın sabah test yapıcam baklım 1 gün gecikmede ucuz gebelik testlerinde çıkar mı bilmiyorum amaYoklama alıyoruz. Günü geçen @blackpearl92 @Minanur18 G Gzd92 ne durumdasınız kızlar. bu mu?
Yoksa bu mu?
Hadi sevindirin bizi
Kizlar hayirli olsun :) ♡amin canım Allah razi olsun .rabbim herkese nasip etsin
Kızlar adetine 4 gün var ve ben dayanamaıp bugün normal idrar testlerinden aldım ve sonuç bu inşllah Rabbim sizlere de nasip eder :)
Hayirli olsun darisi bize insallah. Hangi marka testKızlar adetine 4 gün var ve ben dayanamaıp bugün normal idrar testlerinden aldım ve sonuç bu inşllah Rabbim sizlere de nasip eder :)
Canım her hangi bir ilaç kullanıyorsan onlarda etki ede bilirBugün adet oldumbu çizgiler bende neden bu kadar belirgin çıkmıştı anlamadim.hayırlısı artık
Hayır cnm hiç bir ilaç kullanmiyorum.iki ay önce aşılama oldum onldada böyle silik çıkmıştı dr.kimyasal olabilir demişti seninde dediğin gibi ilactan.ama bu iki aydır herhangi bir ilaç vs kullanmadim.gebeligin ilk başında cikan silik cizgi çıkıyor bekleyince.umutlandim yine adet oldumCanım her hangi bir ilaç kullanıyorsan onlarda etki ede bilir
Başka marka kullan canım.belki onandırHayır cnm hiç bir ilaç kullanmiyorum.iki ay önce aşılama oldum onldada böyle silik çıkmıştı dr.kimyasal olabilir demişti seninde dediğin gibi ilactan.ama bu iki aydır herhangi bir ilaç vs kullanmadim.gebeligin ilk başında cikan silik cizgi çıkıyor bekleyince.umutlandim yine adet oldum
Cnm yumurta büyürken ağrı yapar bu normaldir.ama eğer çok ağrıyorsa üşütmus olabilirsin.yada muayene oluyoruz o sırada soğuk giriyo kurcalaniyor vs.doktorun bişey demediyse korkma.yumurta büyürken ağrı olur.Kızlar bana bilgisi olan fikir versin hayatımda ilk kez bu ay adetten sonra yumurta büyürken agri yasıyorum şiddetli nedeni ne olabilir kist vs yok sağda oluşmuş yumurta aynen sancı sağda
Belkide cnm.internetten toplu almıştım.hepsinde çıkmadı o cizgi özellikle iki gün sabah yaptıklarimda belirmisti sonradan.acaba oluşup düşüyomu dedim ama sanırım bekleyince çıkıyo cizgi.Başka marka kullan canım.belki onandır
TeşekkürlerKizlar hayirli olsun :) ♡
Amin inşallah teşekküler.Hayirli olsun darisi bize insallah. Hangi marka test
Cnm Merhaba
24 Mart benim batım
Listene ekler misin?
Sürekli beyaz akıntım var neden acaba mikrop mu kaptım ki?
Kızlar adetine 4 gün var ve ben dayanamaıp bugün normal idrar testlerinden aldım ve sonuç bu inşllah Rabbim sizlere de nasip eder :)
Canımm şuan 1 gün geciktim baya tuttum kendimi test ya yarın sabah test yapıcam baklım 1 gün gecikmede ucuz gebelik testlerinde çıkar mı bilmiyorum ama
Ben geldim kizlare dun doktordaydık kese var ama kücük ve yogun bir kanamam basladi adet gibi doktor ilac basladi ve depot vurdurdu pek ümitli konusmadi ama rabbim bilir carsambaya bir daha cagirsi umarim melegim tutunir insallah
Belkide cnm.internetten toplu almıştım.hepsinde çıkmadı o cizgi özellikle iki gün sabah yaptıklarimda belirmisti sonradan.acaba oluşup düşüyomu dedim ama sanırım bekleyince çıkıyo cizgi.
Judy_K pazartesi yapicam ya adet tarihime 3 gün var daha
Haklısın yarın yapatım olmazsa.Olsun 3 gün. Çıkar yine de. Hem varsa bile değerini bilmiş olursun. Belki ALLAH korusun değer az ondan silik çıkmıştır doktor ilaç falan yazar tutunması için. Eğer kan verme durumun varsa bence git yaptır bekleme. Yarın yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?