Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım her hangi bir ilaç kullanıyorsan onlarda etki ede bilir
Hayır cnm hiç bir ilaç kullanmiyorum.iki ay önce aşılama oldum onldada böyle silik çıkmıştı dr.kimyasal olabilir demişti seninde dediğin gibi ilactan.ama bu iki aydır herhangi bir ilaç vs kullanmadim.gebeligin ilk başında cikan silik cizgi çıkıyor bekleyince.umutlandim yine adet oldum

Başka marka kullan canım.belki onandır

Kızlar bana bilgisi olan fikir versin hayatımda ilk kez bu ay adetten sonra yumurta büyürken agri yasıyorum şiddetli nedeni ne olabilir kist vs yok sağda oluşmuş yumurta aynen sancı sağda
Cnm yumurta büyürken ağrı yapar bu normaldir.ama eğer çok ağrıyorsa üşütmus olabilirsin.yada muayene oluyoruz o sırada soğuk giriyo kurcalaniyor vs.doktorun bişey demediyse korkma.yumurta büyürken ağrı olur.

Ben geldim kizlare dun doktordaydık kese var ama kücük ve yogun bir kanamam basladi adet gibi doktor ilac basladi ve depot vurdurdu pek ümitli konusmadi ama rabbim bilir carsambaya bir daha cagirsi umarim melegim tutunir insallah

Başka marka kullan canım.belki onandır
Belkide cnm.internetten toplu almıştım.hepsinde çıkmadı o cizgi özellikle iki gün sabah yaptıklarimda belirmisti sonradan.acaba oluşup düşüyomu dedim ama sanırım bekleyince çıkıyo cizgi.

Cnm Merhaba
24 Mart benim batım
Listene ekler misin?
Sürekli beyaz akıntım var neden acaba mikrop mu kaptım ki?

Tatlım hoşgeldin. Mikrop kaptığında akıntın sarı yeşilimsi ve kokulu olur. Bence yumurtlama dönemindesin dönemi iyi değerlendir canım.

Canımm şuan 1 gün geciktim baya tuttum kendimi test ya yarın sabah test yapıcam baklım 1 gün gecikmede ucuz gebelik testlerinde çıkar mı bilmiyorum ama

Geç döllenme değilse çıkar canım. Eğer hep günü gününe adet görüyorsan gecikmiyorsa bence direkt kan testi yaptır canım. Güzel haberlerini bekliyoruz

Ben geldim kizlare dun doktordaydık kese var ama kücük ve yogun bir kanamam basladi adet gibi doktor ilac basladi ve depot vurdurdu pek ümitli konusmadi ama rabbim bilir carsambaya bir daha cagirsi umarim melegim tutunir insallah

Canım ya inşaALLAH tutunur. Sen güçlü ol bebişin de güçlü olucaktır inşaALLAH. Kanaman neden başladı canım ne diyor doktor sebebi neymiş?

Belkide cnm.internetten toplu almıştım.hepsinde çıkmadı o cizgi özellikle iki gün sabah yaptıklarimda belirmisti sonradan.acaba oluşup düşüyomu dedim ama sanırım bekleyince çıkıyo cizgi.

Canım benim kaç kere çıktı o silik çizgi. Testler de ucuz değildi. Hem de bekleyince de değil ilk 20 dakikada falan çıktı. Sonrasında adet oldum hep. Acaba kimyasal mı yaşıyorum diye düşündüm. Sonra onlar bile çıkmadı tek çizgi.

Judy_K pazartesi yapicam ya adet tarihime 3 gün var daha

Olsun 3 gün. Çıkar yine de. Hem varsa bile değerini bilmiş olursun. Belki ALLAH korusun değer az ondan silik çıkmıştır doktor ilaç falan yazar tutunması için. Eğer kan verme durumun varsa bence git yaptır bekleme. Yarın yap

Haklısın yarın yapatım olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…