Canm benm 3. Denemem basarisiz. Kirmizi kart gorundu. Ekler misin yeni bat 2 mayisJudy_K
Kizlar arastirmalarima gore yaki ile hamile kalanlar varmis hic denediniz mi veua duydunuz mu
Yani nasıl bi.şey ilk defa duydumda
kızlar ovulasyon testi böyle umutlanmak da istemiyorum, regle son 5 gün kaldı. içimde küçük bi acaba oluştu sadece
Olursa ılk olacak. 1,5 yıldır bekliyorum
O ne alaka ya))Kişiler yapışdırırlare boyunlarına bellerine et renginde olur üstü deşik deşik belke onu diyirler? :)
mrhaba kızlar bende duydum yakıyı annem ilk hamileleğinde yakı kullanmış bu ay bende denemeyi düşünüyorum bakalım :)Kişiler yapışdırırlare boyunlarına bellerine et renginde olur üstü deşik deşik belke onu diyirler? :)
O ne alaka ya))
mrhaba kızlar bende duydum yakıyı annem ilk hamileleğinde yakı kullanmış bu ay bende denemeyi düşünüyorum bakalım :)
evet yumutlama günlerinde kullanılıryormuş sanırım spermlerin yumurtaya tutunmasını kolaylaştırıyor.Acaba yumurtayi mi catlatiyor isi. Hamilelikte tehlikeliymis ama kalmak icin kullanilabilir herhalde. Ben de bu ay yine kart görürsem deniyeyim
hayırlı cumalar olsun daha benim 7 gün kaldı ama dedim var mı güzel haberler burada :>
mrhaba kızlar bende duydum yakıyı annem ilk hamileleğinde yakı kullanmış bu ay bende denemeyi düşünüyorum bakalım :)
evet yumutlama günlerinde kullanılıryormuş sanırım spermlerin yumurtaya tutunmasını kolaylaştırıyor.
yok canm belin tam ortasınaKasık bölgesine mi yapıştırılıyor?
yok canm belin tam ortasına
bende bu ay kullanacam bakalımSen kullandın mı?
Evet canım hiç kalmadımAynen benim gibi. Hiç kalmadın mı sende benim gibi?
bende bu ay kullanacam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?