Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ovulasyon testi böyle umutlanmak da istemiyorum, regle son 5 gün kaldı. içimde küçük bi acaba oluştu sadece

Eklentiler

• ovulasyon testi.webp
    11 KB · Görüntüleme: 44
Oyyy canlarım inşallah dediğiniz gibidir, kan vermek istmiyorum en az 3 - 5 gün daha bekleyeyim diyorum açıkçası çünkü hem şubatta hem de martta kan vermiştim ha bir de o zaman baya belirti hissederken vermiştim ama negatifti. Bir de kasımda kimyasal gebelik yaşamıştım, ondan sonra çok düzensiz olmuştu regller. Bir tek işte bat 10 marttan sonra 23 martta ovulasyon testinde çift çizgi görmüştüm. o yüzden bu ay düzene girdi diye umuyorum bakalım. şimdi de bugün bi deneyeyim dedim ovulasyon testini. böyle olup hamile olmayanlar da olmuş sanırım o yüzden en iyisi beklemek sanırım

Bu kadar belirgin olduğunda hamile mi olunuyor ben bu ay ilk kez ovü yaptım AA bunu bilmiyorum

Bu kadar belirgin olduğunda hamile mi olunuyor ben bu ay ilk kez ovü yaptım AA bunu bilmiyorum
Ya kesinlik yok aslında bizimkisi umut:) ama bazı hamilelerin ovulasyon testleri de çift çizgi olmuş sonra gebelik testi yaptırmış ve hamile olduğunu öğrenmiş ama birinin de böyleyken hamile değilmiş. Nasip işte :)

Hımmm umut arıyoz ya hepimiz bişeyler olsn diyoz bakalım belki bu ay hamileyizdir inşaAllah :)

Hımmm umut arıyoz ya hepimiz bişeyler olsn diyoz bakalım belki bu ay hamileyizdir inşaAllah :)
Eğer hayırlı ve sağlıklı ise inşallah:) Hep böyle dua ettim Rabbime 8 aydır deniyoruz. Bu ay da olmazsa gelecek aya inşallah :) eşime diyorum galiba çok inatçı olacak bizimkisi, niye diyor, e 8 ay olacak gelmiyor bu bebiş diyorum:)))

Ben inaniyorum az kaldi . Bir de duaniz cok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…