Enem gözlerimden kalpler fiskirdi. Cabuk taktik ver bize de dua et. Bebis var sanirim insallah . Darisi bize olsun hayirlisi ile :)kızlar ovulasyon testi böyle umutlanmak da istemiyorum, regle son 5 gün kaldı. içimde küçük bi acaba oluştu sadece
Yarin bir kan vermelisinkızlar ovulasyon testi böyle umutlanmak da istemiyorum, regle son 5 gün kaldı. içimde küçük bi acaba oluştu sadece
Bu kadar belirgin olduğunda hamile mi olunuyor ben bu ay ilk kez ovü yaptım AA bunu bilmiyorumOyyy canlarım inşallah dediğiniz gibidir, kan vermek istmiyorum en az 3 - 5 gün daha bekleyeyim diyorum açıkçası çünkü hem şubatta hem de martta kan vermiştim ha bir de o zaman baya belirti hissederken vermiştim ama negatifti. Bir de kasımda kimyasal gebelik yaşamıştım, ondan sonra çok düzensiz olmuştu regller. Bir tek işte bat 10 marttan sonra 23 martta ovulasyon testinde çift çizgi görmüştüm. o yüzden bu ay düzene girdi diye umuyorum bakalım. şimdi de bugün bi deneyeyim dedim ovulasyon testini. böyle olup hamile olmayanlar da olmuş sanırım o yüzden en iyisi beklemek sanırım
Ya kesinlik yok aslında bizimkisi umut:) ama bazı hamilelerin ovulasyon testleri de çift çizgi olmuş sonra gebelik testi yaptırmış ve hamile olduğunu öğrenmiş ama birinin de böyleyken hamile değilmiş. Nasip işte :)Bu kadar belirgin olduğunda hamile mi olunuyor ben bu ay ilk kez ovü yaptım AA bunu bilmiyorum
Hımmm umut arıyoz ya hepimiz bişeyler olsn diyoz bakalım belki bu ay hamileyizdir inşaAllah :)Ya kesinlik yok aslında bizimkisi umut:) ama bazı hamilelerin ovulasyon testleri de çift çizgi olmuş sonra gebelik testi yaptırmış ve hamile olduğunu öğrenmiş ama birinin de böyleyken hamile değilmiş. Nasip işte :)
Eğer hayırlı ve sağlıklı ise inşallah:) Hep böyle dua ettim Rabbime 8 aydır deniyoruz. Bu ay da olmazsa gelecek aya inşallah :) eşime diyorum galiba çok inatçı olacak bizimkisi, niye diyor, e 8 ay olacak gelmiyor bu bebiş diyorum:)))Hımmm umut arıyoz ya hepimiz bişeyler olsn diyoz bakalım belki bu ay hamileyizdir inşaAllah :)
Ben inaniyorum az kaldiEğer hayırlı ve sağlıklı ise inşallah:) Hep böyle dua ettim Rabbime 8 aydır deniyoruz. Bu ay da olmazsa gelecek aya inşallah :) eşime diyorum galiba çok inatçı olacak bizimkisi, niye diyor, e 8 ay olacak gelmiyor bu bebiş diyorum:)))
Olursa ılk olacak. 1,5 yıldır bekliyorumBebek var mı yoksa sen de bizim gibi ilk bebeğini mi bekliyorsun?
Hamile degilim canim. Bizim de bir yakinimiz hastanede bu mesaji okuyan. Hasta bir cocuga bir dua göndersin :/41 Ayetel kürsü topluyorum hamilelerden sadece 1 tane kaldı okuyabilecek bir hamile varmı Lütfen duanızı esirgemeyin
Benden mi dua istediniz kusura bakmayın pek anlayamadımHamile degilim canim. Bizim de bir yakinimiz hastanede bu mesaji okuyan. Hasta bir cocuga bir dua göndersin :/
Evet her kim okursa. Bebek hasta cok. Annesi dua istediBenden mi dua istediniz kusura bakmayın pek anlayamadım
Rabbim tez zamanda sağlığına kavuşursun Allah şifa versin acısını dindirsin çocuk â bir Ayetel kürsü okuyorum.Evet her kim okursa. Bebek hasta cok. Annesi dua istedi
Allah razi olsun. Sana da muradini tez zamanda versin. Beraber bekleriz insallah bebeklerimizi.Rabbim tez zamanda sağlığına kavuşursun Allah şifa versin acısını dindirsin çocuk â bir Ayetel kürsü okuyorum.
Amin kardeşim amin. Insallah bu ay elim boş olmaz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Çaresizlik çok Zor.Allah razi olsun. Sana da muradini tez zamanda versin. Beraber bekleriz insallah bebeklerimizi.
Amin kardeşim amin. Insallah bu ay elim boş olmaz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Çaresizlik çok Zor.
Proqram yarını gösteriyor canım.ama tedt yapdım bi şey yokNe kadar var Bat'a ? Olabilir tabi. Adet olacakmissin gibi bir his oluyor gebelikte de
Kizlar ben yeniyimde bat ne oluyo yumurtlama günümü yoksa adet tarihimi ilk defa duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?