Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar selam, benim adetim bu günlerde en kötü ihtimalle 1-2 var gibi ama dayanamadım hcg baktırdım, salı günü 4, dün 5 çıktı değerim, adet olcak gibi hiç belirtim yok ama 3 gündür kahverengi lekeleniyorum. aranızda tecrübeliler varsa bi yorum yapabilir mi lütfen. sanırım gebelik varsa tam adet günüm geçtikten sonra asıl hcg daha da artar değil mi? ayrıca kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabilir mi?

Evet canım yerleşme kanamsı ola bilir.ve değeri böyle artıdysa kimyasal gebelik geçire bilirsin bence

Ne bileyim kızım. Bilmediyim şeyi taxmağ istemirem ee ziyan eliyer birden

Çok şükür Cnm persembe beta 2500 çıktı çok küçük belli belirsiz keseyi gördü doktor pazartesi tekrar çağırdı dua edin kalp atışını duyalım herşey yolunda gitsin

Ayy inşaALLAH canım benim duyacaksın kötü düşünme bebiş etkileniyor. Rabbim sağlıklı hamilelik yaşatsın canım sağlıkla al kucağına inşaALLAH

Amin inşaALLAH burda artık belirtilerden değil hamişliklerimizden konuşalım benimki kaç haftalık seninkinin cinsiyeti ne falan. İnşaALLAH
İnsallah :) 6 ci haftaya geçtim bile :) 5+2 olduk :) ama dusuk tehlikesi icin sürekli dinleniyorum progestan verdi doktor

Judy_K çok şükür iyi gidiyor sayılır
Başlarda beta hcg beklenildiği gibi artmadı dış gebelik,bozulmaya başlamış gebelik aman kürtaj olucam falan derken bu günlere geldim Allah’ın izniyle bebiş satla uyumlu değil geç döllenme 1 hafta geriden geliyor gelişimi ama gelişiyor maşallah inatçı çıktı miniğim
2 haftadır hafif hafif lekelenmelerim var ilaçlarımı kullanıyorum ama henüz bi azalma yok o da tamamen ortadan kalkarsa herşey daha iyi olucak benim için

İnsallah :) 6 ci haftaya geçtim bile :) 5+2 olduk :) ama dusuk tehlikesi icin sürekli dinleniyorum progestan verdi doktor

Canım üzme kendini düşük falan olmayacak kendine dikkat et sağlıklı beslen ve iyice dinlen bide kafanı rahat bırak kötü düşünme mutlu ol :)

Oh şükür canım iyi atlatmışsın. Kalp atışını falan duydun mu canım? 10.haftadamısın? Bide doktor ne diyor lekelenmeler için? Tehlikeli mi?
İnşaALLAH sağlıkla kucağına al canım benim

Oh şükür canım iyi atlatmışsın. Kalp atışını falan duydun mu canım? 10.haftadamısın? Bide doktor ne diyor lekelenmeler için? Tehlikeli mi?
İnşaALLAH sağlıkla kucağına al canım benim
Evet duydum çok oldu duyalı kalp atımını
Kese altında kanama alanı var lekelenmelerim ordan kaynaklıymış normla kanamaya ve parça parça gelmediği sürece sorun yok dedi doktor
Sata göre 11. Haftalık ama geriden gelince bu hafta 10. Haftanın içindeyim çok şükür güzel duaların için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…